793

:)

преди 11 години

Нов вот... с нови бюлетини. Този път ще са по-внимателни и ще изкарат по 40% :)

792

Анонимен

преди 11 години

СХЕМАТА ЗА ЗАМЯНА НА ВОТА Е ИДЕЯ НА ЛЪЧО МОЗЪКА

791

уффф

преди 11 години

То е ясно кой е *** ! Слушай умните и интелигентни хора , който умеят да говорят и мислят !Не като Боко , на когото малко трудно му върви мисълта ...

790

Анонимен

преди 11 години

По снимките разбирам, че вече ви плаща не ГЕРБ, а някой друг.

789

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 976 Я малко помисли, ако имаш с какво! Ердоган поздрави Борисов за изборите и му пожела успех. Не поздрави дори Местан или Дал. Как си го обясняваш това?

788

5

преди 11 години

БОЙКО ТИ СИ БИТА КАРТА И СЕГА МОЖЕ ДА ХЛЕНЧИШ НО КОЙ ЛИ ЩЕ ТЕ СЛУША...ВЕЧЕ ОМРЪЗВАШ И НА ОКОЛНИТЕ

787

Деси

преди 11 години

Разгледах снимките. Фотографа се е опитал да представи Бойко в негативна светлина. От тях обаче се усеща мъжка сила. Аз си ги свалих на компа. Готин е като Чък Норис, Антонио Банндерас, и т.н.

786

1027

преди 11 години

Явно е и по-неграмотна :)

785

обективен

преди 11 години

Да се касират тези избори, истината за криминалното деяние в Костинброд да излезе на бял свят и нов вот след месец и половина. Абсолютно подкрепям Борисов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

784

Анонимен

преди 11 години

1020кОЛКО ЧУВАЛИ ЛИ?---КОЛКОТО 3-ната коалиция ,през 2005!---ДОВОЛЕН ЛИ СИ ,...ДРУГАРЮ?

783

АЗ СЪМ ЧАСТ ОТ НАРОД

преди 11 години

И НЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАЗНИ МАЙМУНИ ЗАЩОТО СЪМ МИСЛЕЩ ЧОВЕК КОЙТО С ОЧИТЕ СИ Е ВИДЯЛ КАК СЕ ПОДМЕНЯТ ЧУВАЛИ ОТ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЗАГУБЯТ ЛИ ГУБЯТ МИЛИЯРДИ ЛЕВОВЕ И ПРЕМИЙ ЗА ТЯХ СИ

782

анонимен

преди 11 години

С ГЕРБ България е по силна.

781

Анонимен

преди 11 години

НА ПРЕЗКОНФЕРЕНЦИЯТА ----СТАНИШЕВ ПРИЗНА :"За съжаление имаме МНОГО МАЛКА ПОДКРЕПА ----13%,.... РЕАЛНИ ГЛАСОВЕ "!

780

никой

преди 11 години

Аз мечтая да видя парламент без ДПС и БСП!Народе осъзнай се!Не ги обичам никак ГЕРБ но тази долна червена клика трябва да се разбие вече!

779

Привет!

преди 11 години

Въпрос към ревностните защитници на ГЕРБ :Какво всъщност иска великият г-н Борисов? Да управлява или да се явява на нови избори. Не разбирам, от една страна ще иска касиране на изборите (следва да приемем, че не е съгласен с резултатите от тях или оспорва законността им), а от друга - готов с кабинет. Законен ли ще бъде този кабинет, сформиран след "незаконни" избори? Благодаря Ви предварително!

778

Dido

преди 11 години

Касиране на изборите, изнасяне на цялата истина за историята с бюлетините и подслушванията и най-вече кой стои зад този театър и нови избори на които хората да гласуват масово! Това е изхода от политическата криза! Проблема е, че ако това се случи БСП и ДПС пак ще гледат като телета какво в деня в който Борисов подаде оставка.Горния сценарий е добър за България но лош за БСП и ДПС.Те никога не биха имали мнозинство ако народа гласува масово!Затова и направиха целия този цирк за отвратят хората!!

777

П.П.

преди 11 години

А КОЛКО ЧУВАЛИ ГЕРБ ПОДМЕНИХА ТОВА ВЕЧЕ Е ДРУГ НАЙСТИНА НАЛЕЖАЩ ВЪПРОС

776

Анонимен

преди 11 години

До ИМА КАКЕ нали преди да изнесем чувала сме преброили всичко и е описано в Протокол за всяка една от партиите ???А и кой те пуска да изнесеш чувала просто така (преди да е свършил изборния ден)..???Нещо май не се връзва, а...?

775

Сахаров

преди 11 години

Хора, вие сте много наивни и глупави, ако си мислите, че фалшификацията на изборите с 350к бюлетини ще се случи в някоя секция, с прибавяне към кутията или чувала...

774

Анонимен

преди 11 години

Абе първо ЦИК или каквито и да сам там много ясно че ще каже че няма нарушение нали ще се създаде прецедент за нови избори другото, което да никоа партия не иска ГЕРБ защо ли, ами явно им бръкнаха много в сметките *** мафиотчетата и не могат да си въртят бизнеса и кои медии са против Борисов беее алооо подкупната медия като ТВ 7 ли или пък БТВ?Я се стегни и мисли като нормален човек!