10

избирате

преди 11 години

ИЗБОРИТЕ СА АБСОЛЮТНО КОМПРОМЕТИРАНИ,А ТОЗИ МИ ГОВОРИ ДА НЕ СЕ ХВЪРЛЯ СЯНКА НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС.ПО ТОЗИ НАЧИН МАНИПУЛАЦИИ ХЕ СЕ ПРАВЯТ ДОРИ В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БАНАНОВИ ДЪРЖАВИ

9

Сульо Пулев

преди 11 години

Марине , колкото и да се правиш на хитър и дипломатичен ,май , май си настъпил закона !Дано по-скоро те изместят , че ще си съсипеш съвсем кариерата , като приемат импийчмъна на Плевнята !*** с ***!Бялото не е черно и обратното!!!

8

оптимист

преди 11 години

Г-н Премиера да обясни защо се е допуснало да има толкова напечатъни бюлетини ,а да не се занимава откъде е изтекла информацията за тях.Или ще стане пак като случая с Мищо Бирата.Никои не разследва вярно ли е изненсено в СРС-то ,а дали записа бил законен или не.А иначе не би трябвало да има изнесена информация от МВР,Данс,прокуратура...Но вероятно на някого му е писнало от *** около него и...Истината излезе наяве.И Райков иска обяснения....Да

7

гербист

преди 11 години

Нека Райков да си свърши работата и да се разбере кой издъни допълнителните бюлетини. От къде изтече информацията, че ТВ7 цъвна пред печатницата?Нека да се разбере и да се запуши тази дупка, че скоро пак ще има избори и не трябва да допускаме такива неща да стават.

6

Омръзна ми от този

преди 11 години

Много плямпа и нищо съществено. Все едно не живее в България, а на друга планета. Райков, я се поразходи на пазара и СИ КУПИ КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ, които да ПОДАРИШ НА ГЕНЕРАЛ ПЪРВАНОВА за добре свършена работа.*** и селски тарикати!

5

Анонимен

преди 11 години

Защо не попитате Мая Манолова откъде има информацията за бюлетините.И тя ли лично ги брои 350000 ?

4

Анонимен

преди 11 години

Това правителство ми се вижда твърде ангажирано с интересите на определени хора?!???? Все едно, че Борисов си го е назначил!!!!

3

1

преди 11 години

До Анонимен1Е щом един човек излезе и каже истината в очите ви, веднага става гербаджия!Сори другрю, ама това е истината,скандала с бюлетите си беше съшит отвскъде с червени конци!

2

Анонимен

преди 11 години

Цецо знаеше още жечерта на 12.05 кой е подал сигнала... значи него трябва да питат кой му е предал поверителна информация! Да подчертая: ТОЙ ВЕЧЕ НЕ Е ШЕФ НА МВР!

1

Анонимен

преди 11 години

Райков работи за интересите на герп, а не за тези на държавата!