163

se

преди 11 години

ЯЛОВ е *** нали.Народе не се подавайте на манипулации на агенциите.Всички политически сили били на власт след 1996 година нямат право да седят в парламента.Те се провалиха без значение от какъв цвят са.Дайте път на новото на хората които са с чисти сърца,ръце и пари.Има такива в много от другите партии и трябва да им дадем шанс.Провалените да си отиват и да не се показват повече в политическия ни живот.ПЪТ за НОВИТЕ Партии.Доверие в тях и край на провалилите се.

162

Анонимен

преди 11 години

*** водят на хората с 9 %...Жалко за това красиво късче земя....

161

Джаро

преди 11 години

В близко бъдеще:Роман Василев арестува Цецо, с думите: -Тъй като си престъпник...На колене!...

160

аааа

преди 11 години

БСП И ЕВРОРОМА.НОМЕР 5

159

Анонимен

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ,НЕ СТАВАЙТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ВЪВ ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИ,САМО *** МОЖЕ ДА ИЗБИРА КОЙ ДА МУ ТРОВИ ЖИВОТА И ДЪРЖИ ДЕЦАТА МУ ГЛАДНИ,ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ ,ТОВА Е БОРБА ЗА СЛУГИНАЖ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ ШЕФОВЕ,НЕ СЕ УНИЖАВАЙТЕ,БЪДЕТЕ ГОРДИ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

158

До Демоккрат 167

преди 11 години

"*** не чуроликай "!!!Всички опити да защитиш полицейщината на Цоко и Боко не само са обречени на провал , но и те унизяват теб самия !!!

157

Д-р

преди 11 години

Пипнеш ли ГЕРБ измии си ръцете.Опасен мутант!

156

14/88

преди 11 години

АТАКА 14ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА

155

Анализатор от Русия

преди 11 години

До Торкемада 98 Велики инквизиторе, как да разбера Цветанов ли е подслушвал или него са го подслушвали?Нещо ми се губи логиката? Уж те (ГЕРБ) подслушвали, а всичко е срещу тях?! Егати ***, а?Едно време в съветските филми за войната се чудех дали германците не са повече от китайците- толкова ги трепеха наш`те. Сега пак съм в шах :( мноо съм *** :((

154

Ъпсурд

преди 11 години

Сега стана ясно, че Борисов и Цветанов не са се борили с организираната престъпност, а са превърнали МВР в такава!!!"Няма такава държава"!!!

153

ДалайМама

преди 11 години

И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!!МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Бойко. Тоест, всичко важно случващо се в тази институция НЕ СТАВА БЕЗ ЛИЧНОТО ОДОБРЕНИЕ НА БОРИСОВ!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения, характерни за Сталин и Берия, е ГЛАВНО НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!!!!А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е - ОТТЕГЛЯНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

152

Възмутен

преди 11 години

Тези самозабравили се мутрагени от ГЕРБ са ни управлявали като пещерните комунисти от ранга на Берия и Сталин!!!

151

ГербеХейтър

преди 11 години

Буда, пак ще излезем на площада за да усетиш народната любов :)

150

AFRIKANEC

преди 11 години

紅色下方黑手黨 ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НА КИТАЙСКИ ЛИ ДА ВИ ПИШЕМ *** !

149

АТАКА №14

преди 11 години

АТАКА 14 НЯМА АЛТЕРНАТИВА

148

ТЪПЧО

преди 11 години

Цветан Цветанов завършил помощно училище във Вършец?

147

Хайлазин

преди 11 години

Представата за социална политика на ГЕРБ отлично се изразява с репликите "лош мат'рял" и "ходите да садите картофи"!!!Останалото е кризисен ПР на Бабаита в Армани!!

146

ГАРИБАЛДИ

преди 11 години

МЕДИИ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ !!!!! Днес бяха публикувани различни изследвания. Защо днес избра това което уж дава по голяма преднина на мутрите от Герб.Не е ли честно да се покажат и другите които дават разлика от половин до -2 процента разлика между Герб и БСП.Това ли е призванието на медиите.Да заблуждават или правдиво да отразяват. *** сте вие...а не журналисти.

145

аааа

преди 11 години

БСП+ДПС+ ЕВРОРОМА ТОВА ЩЕ ОПРАВИ БГ

144

14 думи

преди 11 години

АТАКА 14