49

Анонимен

преди 11 години

Бойко, Бойко, много си *** Бойко, теб Цветанов те води за носа, като добиче на кланица ! Ситуацията най-добре я охарактеризира преди време режисьорът Александър Морфов: Нискоинтелигентен охранител по стечение на обстоятелствата стана премиер. НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН !

48

стоян петров

преди 11 години

Цветанов що не им каже да скочат от третия етаж. Колко от вас мислят, че ще изпълнят това му устно разпореждане. А ако това е истина, просто на Цветанов мястото му е в затвора. Но и обяснява защо сме на това дереже - няма и 1 човек с достойнство който да предпочете закона пред кариерата си. И обясненията от рода ама нали знаеш как е не вършат работа.

47

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА БОРИСОВ. ОТНОВО МЕ СПЕЧЕЛИ НА СВОЯ СТРАНА И МАКАР ДА ЗНАМ ,КОЛКО ГРЕШКИ ДОПУСНАХА ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ВОДЯТ НАЙ-ЧЕСТНАТА КОМПАНИЯ. НЕ ТРАЯ КРАДЦИТЕ ДЕТО ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ" СТАНИШЕВ ТОЛКОВА Е ФАЛШИВА,ВОДАЧ НА НАЙ-МАНИПУЛАТИВНАТА ПАРТИЯ,ВОДАЧ НА НАЙ-МРЪСНАТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ.

46

Анонимен

преди 11 години

"Софийска градска прокуратура /СГП/ официално съобщи, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е извършил престъпление" ! Така Цветанов може да получи до 8 години затвор . Значи Цветанов е ПРЕСТЪПНИК !

45

dan

преди 11 години

Теб що те изгониха бе умен

44

Дани

преди 11 години

Генерала не беше ли изгонен, заради далаверки с акцизни стоки. Смях, изгонен от длъжност....

43

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за подслушване задължително на всички съдии и политици. Защо само те пищят и се страхуват и още престъпниците. Интересно какво крият то се видя при тримата ***. На народа не му пука. Браво Цецо. Подслушван и свои и чужди ***

42

Иван

преди 11 години

Какво ще правят шумкарите като фирмата възстанови записа от диска .Този който е подхвърлил папките на Станишев не преценил ситуацията и се наложило да развалят моабета на РД.Ако тези хубавци са имали страх да не загубят работата си и са изпълнявали устни заповеди след сигнала до гл.прокурор защо ще поврежда диска - да спасява Цветанов ? Нещо се разминават мотивите.Да не би да е имало нещо смущаващо в диска - например подслушване на Борисов и Цветанов.Кой би поръчал това ?Сещам се за един...

41

Новият ...

преди 11 години

Новият Бареков се казва Кеворк Кеворкян, известен още с името - Димитър.Митко цял час облизва Будьо-Лалето по Нова ТВ. Гледах и слушах внимателно. Реших категорично да гласувам против Тиквата. В следващите няколко дни ще опитам да склоня моите роднини и приятели, да направят същото.

40

eve1

преди 11 години

Древен философ е казал-,,Невежеството е най-демонската сила" Ние българите ще доказваме това.като си изберем отново партиите докарали ни до най-голямата мизерия и корупция в цяла Европа.

39

Анонимен

преди 11 години

До разумен човекВ тая "служба" компетентен означава мошеник... При червените е пълно с такива крадци...

38

познай

преди 11 години

И Борисов също!

37

Анонимен

преди 11 години

Две "бивши" *** казали нещо и тъпите ***, вече изпадат в екстаз...

36

кафе без захар !

преди 11 години

Глупавия народ пак ще си го избере! Ние младите да вземем да говорим с родители и баби да ненни затриват бъдещето ! Българския народ не е учебна мишка за да се учат некадърници върху нашия живот

35

черни кръгове

преди 11 години

Забелязахте ли, какви черни кръгове има отскоро около очите си Цецо? Най-вероятните причини са: хронично безсъние, породено от неспокойство и страх, или дълготрайна консумация на алкохол или на други дроги.

34

Анонимен

преди 11 години

Правилно ! На слаб акъл добри намерения не вършат работа ! Борисов не познава законите, не разбира от икономика, хабер си няма от енергетика, животновъдството му е ясно печено на фурна а селското стопанство само надробено в чиния. Станахме за резил. Баща му бил полковник комунист а ние сърдечни будали

33

случаен

преди 11 години

Цв.Цв. да вземе да се скрие в дън гори и да си чете СРС като мемоари !

32

репресивни служби

преди 11 години

МВР, ГДБОП, СДОТО, НСО и всички останали репресивни служби, които Цецо Лажецо превърна в банда от биячи и подслушвачи на т.н. "герб-Буда", трябва да бъдат разтурени в този им вид! Трябва да бъдат създадени нови, модерни служби, които да пазят законите, а не да служат на престъпните пожарникарски интереси!

31

Ужас!

преди 11 години

Ужас! Служители на МВР предпочитат да изпълняват незаконни заповеди на нищожеството Цецо Сересето! Но не и да се ръководят от закона? Така се оправдаваха и военнопрестъпниците от СС ние сме невинни, само дето изпълнявахме заповедите на Хитлер!

30

Анонимен

преди 11 години

PRIATELSKI 4ENGEDJIISKI RAZGOVOR . KATO ZA SRS SE IZPOLZVA EDNA TELEVIZIA . PROKURATURATA I OSTAVA SAMO DA GO PORTOKOLIRA I DA GO PRILOJI KAM DELOTO . A GOSPODARI NA EFIRA DA HVANAT DA U4REDQT EDNA NAGRADA SPECIALNA ZA ARMENECA - 4ENGE ZA VAZMOJNO NAI NI6TOJNIA DJURNALIST . ZAGLAVIETO I E BEZ ZNA4ENIE - KAKTO I IMETO NA 4ENGETO NA KOETO 6TE BADE VRA4ENO