85

до 99

преди 11 години

Да,на Станиша бащата е бил дърта номенклатура от ЦК на БКП и крадец на народни пари.21 милиона $,с повдигнато обвинение от Татарчев,но както знаем в червената ни съд. система другарите се прикриват взаимно,затова няма един осъден за окрадените милиарди в последните 20 год.

84

генсек

преди 11 години

А кога МВР ще тръгне по следите на 192-те неразкрити убийства, от времето, когато агент Буда беше генсек на МВР?

83

истината

преди 11 години

ГЕРБ не е партия, а групировка! Борисов е мутра от прехода - крепят го олигарсите.

82

директно към пандиза

преди 11 години

След 12. Май Цецо Сересето отново ще влезе в Столичната следствена служба, и повече от там няма да излезе. В смисъл, от там ще го транспортират директно към пандиза!

81

Анонимен

преди 11 години

Хората искаха справедливост, но не я получиха.

80

Анонимен

преди 11 години

Сега кого да слушаме повече - Борисов или Цветанов.Аз знаех,че Борисов е лидер на ГЕРБ,а той днес ме опроверга като каза,че ГЕРБ е на Цветанов.Да се чуди човек и да се мае.

79

до 118

преди 11 години

За какъв Станишев говориш бе *** платен. Те Борисов го пекат на чеверме че му изкараха всички кирливи ризи. Цяла България първо го изрита от властта а сега го мрази защото е долна мутра, той за Станишев ми пише в статия за Бойко Борисов и при условие, че държавата се тресе от скандали свързани с ГЕРБ, за който няма да гласува и един човек. Спри да бъдеш жалък и смешен и си намери истинска работа!

78

богат асортимент

преди 11 години

ЕТ "герб-Буда" предлага на българите богат асортимент от Комунизъм, първо качество, севернокорейски тип!

77

ЛЕКА...И УСЪРДНА ...

преди 11 години

Лека нощ на нормалните хора ..... и усърдна работа на малките кутрета от котилото на БУДА лаещи по сайта в защишта на ПРОСТАЩИНАТА БОРИСОВА !!!

76

Кукиша

преди 11 години

цецо и бокича са наи голямите евалла герп ГРАДИМЕ БАЛГАРИА

75

двигателят на колата

преди 11 години

Моторът на ЕТ герб-Буда е двигателят на колата за подслушване, похвали се пожарникарят.

74

Бойко в затвора

преди 11 години

Еййй не ми прави изказвания ами влизай в затвора престъпникоооо!!!!!

73

Скритото послание

преди 11 години

Другарят Борисов (агент Буда) призова политиците да си мерят думите. Скритото послание е: "затваряйте си устите и не клепайте Цецо Сересето, защото ще ядете бой!"

72

Попърса

преди 11 години

*** пак *** штото цецо им затвори остите само с една реплика цецо е най голямиа САМО ГЕРБ

71

Анонимен

преди 11 години

Бойко, кажи за подслушванията не ми говори глупости да отвличаш вниманието. Бил говорил пред 50 човека юподставени ***. Кажи за актуалното....за това че собствените ти министри казаха колко си долен! Долу ГЕРБ!

70

СКРАВНЕНИЕ !!!

преди 11 години

САМО *** ЧОВЕК МОЖЕ ДА СРАВНЯВА СТАНИШЕВ И БОРИСОВ ...ДА И ДВАМАТА СА КОМУНИСТИ но БУДА Е И ПО ГОЛЯМ КОМУНИСТ И ПО ГОЛЯМА МУТРА И ПО КРАДЛИВ И ПО НАГЪЛ И ПО....А БЕ ТОЙ Е БОЙКО....НЯМА И ПО *** ОТ НЕГО !!!~

69

Анонимен

преди 11 години

По-добре сте от нас(обикновените хора), но това е временно.Ако имахте една капка човешко достойнство, да сте се измели заедно със социалистите - завинаги. Оставете хората да се опитат да живеят.Стига сте пили кръв. Да не мислите, че това ще се размине??? Ха, Ха, Ха.

68

Анонимен

преди 11 години

Какво ще надграждаш бе, нещастнико? Лъжите и наглостта си ли?!

67

ЧАО кутрета !!!

преди 11 години

Тук е пълно с неграмотни платени комсомолци от младежката сбирщина на герб...то такова животно герб няма ..има БУДА.... един съвсем *** и недоразвит индивид ....станал символ на ПРОСТАЩИНАТА...НАГЛОСТТА...ГНУСОТИЯТА.....И около него СМЪРДИ .....Дерзайте млади *** от котилото на ВОЖДА от пожарникаро-пъдарското съсловие !!!

66

Анонимен

преди 11 години

По-добре сме от другите държави, по бедност и мизерия от нас по-добре няма.Започни с това, Бойко!БСП разбойниците ни крадоха, вие ще градите и надграждате, а ние ще си умрем в мизерията.