106

АТАКА-ПОБЕДА!!!

преди 11 години

ГЕРБСП- ОЛИГАРХИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ....СРЕЩУ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ МУТРИ И КОРУМПИРАНИ МИЛИОНЕРИ-*** С БЮЛЕТИНА 14 НА ИЗБОРИТЕ НА 12 МАЙ

105

Животновъд

преди 11 години

Най-добрата храна за форумните червени *** са доносите и интригите. От предизборния щаб на БСП се стараят яко да питомниците да бъдат сити. Десерта, обаче ще бъде на 12,05. Бойко ще ви го сипе.

104

Анонимен

преди 11 години

Сега, понеже идват избори+Наемате ли се да направите така, че: Заплатата, която получавам да ми стига да водя живит, какъвто води най- корумпирания депутат. Пенсиите, които получават родителите ми да им стигат да видят същия живот. Когато отида на лекар, да ми се обръща внимание, каквото примерно на президента на републиката. За същото внимание да не плащам повече от здравната си осигуровка. Да имам толкова имунитет, колкото един министър.P.S. Тези въпроси задавам на всички, които искат да работят за мен.

103

ДАВАЙ ЦАЦАРОВ

преди 11 години

Май тоя прокурор ще се окаже мъж на място. Май Цецо-ТЪПАКА си е позволил да подслушва и него и сега ще си плати за всички золуми

102

Тъжно...

преди 11 години

Тъжно е че: 1. Няма нито един порядъчен политик 2. Полицай 3. Съдия ..и изобщо---- Само една забележка имам ---- Не е честно да се вини само Флоров...за да е на този пост -той се отчита на Б. Борисов...... А ако не се е отчитал и ББ не е знаел...значи дори и за копой ББ не става!

101

Анонимен

преди 11 години

Каква червена радост?Бих се радвал също толкова, ако разследват Р. Овч.

100

Спрете

преди 11 години

Хора, опомнете се! Как не виждате кой стои зад тези компромати!!! Не мога да повярвам, че това се случва в съвременна Демократична България! Вие вече сте осъдили този човек без съд и присъда. Само на базата на един донос. Това не ви ли напомня на едни отминали вече времена?!!!

99

Червен вятър

преди 11 години

Голяма червена радост блика от форума. Похвално. Да не се окаже само случаят с Флоров със същият край както на тези по-долу:Прокуратура погва Румен Овчаров заради газа01.10.2009 lex.bg/bg/news/view/33132#Прокуратурата поиска 7 г. затвор за Николай Цонев24.10.2012 news.ibox.bg/news/id_1881562574Прокуратура внесе обвинителен акт срещу Масларова 12.11.2010darikfinance.bg/***/43511/%CF%F0%EE%EA%F3%F0%E0%F2%F3%F0%E0+%E2%ED%E5%F1%E5+%EE%E1%E2%E8%ED%E8%F2%E5%EB%E5%ED+%E0%EA%F2+%F1%F0%E5%F9%F3+%CC%E0%F1%EB%E0%F0%EE%E2%E0Прокуратурата разсле

98

Анонимен

преди 11 години

111 подължение--- Ако се наемате да свършите тази работа, браво, с вас съм. Ако не....съжалявам.P.S. Тези въпроси задавам на всички, които искат да работят за мен.

97

Анонимен

преди 11 години

Сега, понеже идват избори, и аз трябва да се ориентирам, моля да ме осветлите! Наемате ли се да направите така, че: Заплатата, която получавам да ми стига да водя живит, какъвто води най- корумпирания депутат. Пенсиите, които получават родителите ми да им стигат да видят същия живот. Когато отида на лекар, да ми се обръща внимание, каквото примерно на президента на републиката. За същото внимание да не плащам повече от здравната си осигуровка. Като сляза от колата си да съм спокоен, защото "родната полиция я пази"Да имам толкова имунитет, колкото един министърАко се наемате да свършите тази ра

96

Анонимен

преди 11 години

То и без това си беше ясно,че ни управлява банда от престъпници,ама сега нека да го видят и разберат още по-добре ония щъркели от ЕНП и да продължават да подкрепят Тиквундера !

95

Анонимен

преди 11 години

Цветанов и съответно ГЕРБ бил пречупил гръбнака на престъпността .Хахаха.Собствения гръбнак ли са пречупили?!Ръководството на ГЕРБ директно в затвора!След тях другите ,които ни управляваха през последните 23 г.

94

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков=Бойко Борисов+Валентин Златев.За който не е разбрал няма ГЕРБ против БСП,има Живковисти против политбюро на БКП,Живковистите си отмъщават за 10 ноември. В резултат ще си плащаме скъп бензин,ще ни мачкат монополи и те така.Отърване от комунисти няма.Само от Костов ги е страх и едните и другите.Това е положението ,който разбрал разбрал ,кака се ожени.

93

Пандизчията

преди 11 години

До Бойко Методиев:Отзад на пишамата му изрежете дупка !

92

чм

преди 11 години

голям срам за българите, то излезе, че четири години само престъпници са ни управлявали, и то не "управлявали", ами ГРАБИЛИ, НАЧЕЛО С БОЧКО И ЦВЪЧКО, ФИДОСКА, ДЕБЕЛОТО ЛИЛЕ, ДАНГОВИЦА, ДЯНКОВЧЕТО и цялата шайка ГЕРБ

91

Анонимен

преди 11 години

Не съм член на партия Атака, но съм дълбоко впечатлен от виждането ви по отношение на *** на българската нация.Бих желал , да бъда във вашите редове.

90

Анонимен

преди 11 години

РЕД Е НА ЦЕЦКО, ЧАКАМ ВТОРА СЕРИЯ С ИНТЕРЕС

89

Анонимен

преди 11 години

ФЛОРОВ, ГОЛЕМ СИ

88

Пенсията

преди 11 години

Правилно го погнаха и тоя !Давай следващия !Няма други ли?Има , има един по един , всички гербери до един !!!

87

Анонимен

преди 11 години

7-8 *** ритат топка на улицата.Родителите им с гордост ги наблюдават.Капитана на отбора се провиква АТАКАААА,и всички хукват.Един от родителите сгълчава играчите:- Няма да викати атака ве бунаци,ши викати напреееед!- Що ва?- Атака e *** дума.:-D :-D :-D