62

TPE3BEH

преди 11 години

По-рано днес БСП, ДПС и България на гражданите поискаха Цветанов да се оттегли от политиката заради скандала.Вече официялно - да ви е честита новата тройна коалиция!Иначе по-темата - колкото и да се опитват да го натрапват и да му придават важност от производните ДС партии, за мен в подслушването на политици и хора на ключови места в държавата няма нищо скандално. Даже е добре - когато се взимат решения от които зависи съдбата на народа трябва да има контрол.

61

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 61така е, щефетата се предава на следващия. будата пада след организирани от ДС прострести, после понеже не може току-така да изчезнат - се връщат за предизборна кампания. но пък да не вземат да спечелят - будата се изгаври с пенсионерите, цецунът се оказа преиграл с власт. театро. а те всичките от едно и също котило. няма оправия.

60

Анонимен

преди 11 години

. В дни през март, в които не е отразено излизането на автомобила с подслушвателна техника, посочен в сигнала, той на практика е засечен по улици в столицата от кадри от видеонаблюдението. Това сочи разследването на прокуратурата.И тоя наглец обяснява какво било предпоставка и какво доказателство.Ами този автомобил като е засечен по улиците къде е отивал след като е излязъл без официална заповед?А сетих се отивал е за банички.

59

Анонимен

преди 11 години

Па той може, просот да е казал на някойот подчинениет си- интересно ми е какво ли прави Станишев в момента и бавно да е намингнал. на някой от дИРЕКТОРИТЕ В МВР... това няма да го има записано никъде, но заповедтат ще е ясна . "думам ти дъще, сещай се снахо".Мноог е трудно да се докаже ПРЯКА ЗАПОВЕД НА ЦВЕТАНОВ.

58

Анонимен

преди 11 години

До 62Не е нужно да се връщат БСП и ДПС на власт, но е необходимо хора като Цветанов да не са повече във властта, достатъчно е да се оттегли, нищо кой знае какво, нека ГЕРБ да победи, но Цветанов, няма вече място в предизборната надпревара, толкова ли е сложно!

57

Й.В.Сталин

преди 11 години

До Леонсио 38Другарю Леонсио,Защо само тях бе, да осъдим и тези които гласуват за тях!Така ще е по демократично за европейските песове и ще върнем най-лесно член първи !КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА БСП/БКП Е ПРЕСТЪПНИК!!!

56

Мазен Мазньо

преди 11 години

Цвъ. Цвъ. не трябва да подава оставка никога! Така след един месец на хората ще е опротивял до такава степен, че няма да искат да чуят за герб-мерб и бойко-мойко! Спомнете си таква противни наглеци от миналото, като Красимир Премянов, Евгений Бъкарджиев, Пламен Панайотов, Руменовците от БСП, ГеоргиПърванов и цяла плеяда "всесилни", "безсмъртни" и арогантни играчи, за които сега само си спомняме..... с отвращение!

55

Анонимен

преди 11 години

Да си *** физкултурник е едно, но да си НАГЪЛ и *** физкултурник е съвсем друго.

54

wc

преди 11 години

slygite na djavola vav ada

53

активен

преди 11 години

Цв.Цв. - най- големият *** в българската политика.

52

Анонимен

преди 11 години

До radioprestilkaКогато не сте запознат, по-добре не се изказвайте. Ако се направи професионално може никакви следи да не останат, друг въпрос, е колко са професионалисти.

51

Анонимен

преди 11 години

Посранковци мамини, лека смяна в мазето на Позитано. Белият работещ човек отива да си харчи надницата. И да не забравите ключовите думи "българоубиеци", "мутромилиционерщина" и прочие.

50

бай БУДАЛ

преди 11 години

ЦЕЦО- ЛЪЖЕЦО като БУДА - мутрата, все други са му виновни.Забравили лекарите от Г.Оряховица , за няколко часа ги обвини.

49

Анонимен

преди 11 години

ЦВ.ЦВ. Е ЕДНО, А АПАРТАМЕНТИТЕ МУ СА ДРУГО.ТОВА НИ КАЗВА ГРОЗНИКА ЦВИНОКИО. НАГЛОСТТА МУ Е БЕЗКРАЙНА.

48

попян

преди 11 години

До Хайлазини още 'заради престъпление корупционно'. поетът-прокурор. цецунякът е много глупав. да става овчар, нали се търси овчо. кой знае с колко се е нагрухал той..

47

тж

преди 11 години

Техниката е използвана зад гърба на Цецо, а Цецо е цвъкал зад гърба на Буда. Защо никой не говори за отговорностите на Будата. Нали все ТОЙ това, ТОЙ онова.

46

Анонимен

преди 11 години

Значи за теб едни доста ясни примери за това, че има подмяна на истината, примерно, автомобила е в движение в моментите, в които трябва да е в гаража, не е нищо друго освен предпоставки! ***, твоите обвинения по телевизията по този и онзи, бяха с по-малко доказателства, от колкото сегашните и ти смееш да се правиш на интересен! Хайде всички застъпници на това да си кажат, когато обвиняваше докторите, защитавахте ли го, да, ако тогава е бил прав за вас и сега прокуратурата е права!

45

radioprestilka

преди 11 години

Доказателствата ще излязат, това че са разглобявали и търсели "харда" е *** история! Даден хард бил той и на обикновен комп, пази информацията, въпреки, че е затрита даже в кошчето, питайте Явор Колев ако не вярвате! Освен това на всеки комп се пази информация на самата DDR или както всеки я знае рам паметта на компа, а на тези машинки има подсигоряване, не е една само даже не са и две! Както се казваше един филм "Следите остават" май там Стефан Данаилов играеше като дете!

44

АНОНИМНА

преди 11 години

ДО 12 ИЗВИНЕТЕ , ЧЕ НЕ РАЗБРАХ- ВИЕ ЛИ СТЕ НАРОДА?! А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ СМЕ?! В НЕБИТИЕТО. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ И НИЕ БЯХМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО ЗАЩОТО ТО БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ. А ВИЕ С ВАШАТА БОЛНА ФАНТАЗИЯ СИ ЖИВЕЙТЕ С МЕЧТИТЕ.А ЧЕСТИТО.

43

Анонимен

преди 11 години

Този какви присъди без доказателства раздаваше в ТВ ефира, а сега за доказателства зе зачепил....Да не би да иска да му изкарат СРС как издава заповеди ?Ако има милеещи за родината полицаи може и да са му направили такова СРС.