77

Анонимен

преди 11 години

До Симо Ало безмозъщно герберче.Как хората ще работят като твоето любимо управление на българоубиеците от герб остави хората без работа и ги принуди да заминат в чужбина.Изберете герб и ще накарате още много млади хора със више образование да останат безз работа и ги принуждавате да заминат в чужбина.Точно това ще се случи ако бойко тиквеника цецо лъжецо дойдат отново на власт

76

Анонимен

преди 11 години

Стига размахвахте Соц-плашилото - ГЕРБ и те са комунисти, и Кунева е комунист. Опичайте си акъла на изборите и не слушайте *** дето казват - ако ГЕРБ не спечели БСП ще спечели. Друг път - ако не гласуваш ни за ГЕРБ ни за БСП, как ще спечели БСП? Гласувайте с акъл! Ако считате, че няма за кой или сте недоволни - след изборите на протест!

75

Анонимен

преди 11 години

ДО 111Нека да падат камъни ,за да се изчисти Бг за 1 ден ,от ---ДПС/БСП !

74

Гъбарко

преди 11 години

До политологЗащо не продължиш с Борисов уж образован пожарникар, но всъщност безмозъчна мутра, ЦЦ - необразован физкултурник, Делян Добрев - калинка без диплома, Румяна Желева - *** детска учителка, Дянков - образован *** изритан с камъни от Грузия и калинки във всяка администрация.

73

Анонимен

преди 11 години

При тройната коалиция " краденото "се делеше в съотношение 3:5:8 и взаимно се контролираха, но даваха и на пенсионерите..При ББ всичко, и то повече, отиваше на едно място и не се делеше,а дребни трохи се даваха на тесен кръг приближени,които пък се държаха под контрол с компромати.За пенсионери и други изпаднали в мизерия НИЩО.

72

Анонимен

преди 11 години

Днес махнете снимката на *** Бойко Медотиев Борисов по известен като бойко тиквеника.Ще като му видя грозната му селска мутра почва да ми се повръща

71

Анонимен

преди 11 години

След управлението на Герб народа стана по беден и по болен

70

до 106

преди 11 години

Трепереш ли, трепереш ли...??Ужасно е да знаеш, че любимата ти Коменистическа партия е вече в гроба, а?А за фалшификациите , плебей виж какво е казал Мишо Константинов погоре!!

69

ТАТО

преди 11 години

ТАЗИ ПРАЗНА ТИКВА ДО КОГА ЩЕ Я ПОКАЗВАТЕ,ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА ,МУТРА И КРАДЕЦ, СРАМ ЗА БГ,НАЙ-ПРОСТИЯ ЧОВЕК НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ЧАКАТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ - НИКОГА.

68

Анонимен

преди 11 години

ако Бойко спечели на 12 май на 13 май ще има камъните падат падат от небето

67

Атакист

преди 11 години

Платените *** като Андрей Райчев колкото и да надуват процентите от скапаните си агенции на *** и техните отрочета от гроб, а на Атака колкото и да ги свиват...12-ти май идва. Ще ви набием по един як атакистки шут в задниците ви продажни герберско-комунистически *** на Анадола и САЩ!Волене, само ти ни остана, БРАТ!С ТЕБ СМЕ!

66

Марк

преди 11 години

И още нещо за ***, които смятат, че "протестите" са като Октомврийската революция!Много отдавна е станало ясно , че ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ САМО КАТО ФАРС!!В България интелектуалното ниво е паднало под критичния минимум, щом евъзможно подобни дивотии да се публикуват в който и да е вестник!!!

65

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 97: То върху Виденов падна цялата отговорност на скапаната партия. На БСП-арите правилно им хвърляха камъни по главите. Сега ако за нещастие го изберат тоя дебелоглав *** се надявам и по неговата ТИКВА да има "Камъните падат".

64

Марк

преди 11 години

Възможно ли е да има такива ***, които да снравняват "протеста" на 200 ултраси и *** на Оролов модт с Революцията в Русия през 1917 г.!?! Коментарът във в."Сега" дава еднозначен отговор ДА възможно е!ХахахахахахахахахааааА според мен тези "протести" е твърде вероятно да бяха организирани от самия Борисов , за да има повод да се оттегли от сцената и да не остави възможност на БСП да го атакуват до изборите в една ситуация, когато рейтингът му падаше предвид икономическите трудности!

63

дядо Гъци

преди 11 години

ох на дядаа това не е ли човека слънце ше му гласувам за него на 12 май ама друг път

62

тиквени истории

преди 11 години

И той ли ще ми става премиер, за да ни обяснява, че пенсионерите с 150 лв са изхарчили 4 милиарда лв от фискалния резерв ? Тиквата просто стана много нагъл !?Тиквата мълчи за Маджо, Маргините, ИзбеГалевите, Пашата ... Защо ли мълчи ?

61

Анонимен

преди 11 години

БСП ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА И КОИТО И ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ МОГАТ ДА КРАДАТ САМО ЕВРОПАРИ, НО ЕВРОПА ЩЕ ГИ СЕКНЕ КАТО НА СТАНИШКАТА, ТА ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.

60

тиквени истории

преди 11 години

Тиквата играеше театър, дето уж Доган го бил ' поръчал ' , за да си вдигне рейтинга. Само че, номерът му не мина и сега се опитва да ни лъже, че пенсионерите били изхарчили 4 милиарда лв / пенсии / от фискалния резерв . Рейтингът на Тиквата отдавна падна и той отдавна НЕ е номер 1 . А само някой, който има някакви проблеми , може да си мисли, че винаги той е най - най - най ...Тиквата бягаше от часове по математика, за да рита футболна топка и яде филии с мас. По - късно е лепял стикери на СИК по колите .Аз като ученик усилено съм решавал задачи , за разлика от него .И той ли ще ми ста

59

ИнтригаЛаборант

преди 11 години

Резултатите показват че при Бойко интрига-коефициентът е относително нисък. При Станишев и Доган той е опасно висок и това води до изкривяване на резултата. Ще пусна пак апаратурата за тест.

58

Спонги

преди 11 години

Основната беда на България са Безбожниците които ни управляват. Агресивният атеизъм , който от 67 години властва в държавата е премахнал ценностите на цивилизованите страни, т.е на Християнството. Последните двама премиери са поклонници на някакви бабешки суеверия (носят червен конец на ръцете си), но не и на истинските християнски ценности. За евреина Станишев това е обяснимо, но за селянина от Хераково, който се кръсти по повод и без повод това е страшно. Бог да ни пази.