30

ss

преди 11 години

нищо нека раздадат парите на хората ,а след 12 май излизаме ние и всички техни кошмари ще се сбъднат.

29

Марк

преди 11 години

До Анонимен42Да , ще ти кажа, плебей!!А именно, че ББ перфектно играе политическата игра!!За разлика от делчи СтанишевЗатова ББ ще управлява още един мандат!Наймалко!!Мухахахахахахахааа

28

Анонимен

преди 11 години

Непоправими сте.Новият изтребител на Русия, може да ви реши всички проблеми.

27

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Хитър Боко! Сам си организира протести, сам се свали, сиреч, "Вишти ***, аз съм честен, слушам народа!"Леле, каква наглост!!!

26

Шегата Настрана

преди 11 години

В крайните Квартали на Перник вече има слухове и ходещи , предлагащи хора от ГЕРБ за Пари .Гласа се е вдигнал на 100 лева .

25

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Гнусни манипулации.Не може да е вярно, точно пък Емо Фаса, тази кристално чиста душа???Не, не може да е истина.

24

Алекс

преди 11 години

Точно такива репортажи вдигат рейтинга на ГЕРБ постоянно. Продължавайте господа,страхотни сте! :)

23

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 4разбирам, че здравната каса не може да покрие лечението ти, но все пак опитай все пак някак да се лекуваш. А, ако си здрав няма как да станеш по-умен.Демокрацията е най-доброто нещо, но когато те управляват комунисти (БСП, ГЕРБ, ДПС) няма демокрация и тогава е лошо.

22

Анонимен

преди 11 години

До Браворазкрий самоличността си, и ще повярвам че си истинскииначе си платен комунист

21

КИРО

преди 11 години

НА 12 МАЙ АКО ГЕРБ ВЗЕМАТ ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ПАК ЩЕ СМЕ НА УЛИЦАТА И АЗ ЩЕ ДОКАРАМ 20-30 ПРИЯТЕЛЯ ЛИЧНО

20

ВАНГА

преди 11 години

В края на 70-те години на миналия век Ванга изрича друго важно пророчество: Земята навлиза в нов отрязък от време, защото така е определено и никой не може да го отмени. Дойде времето да се отсява плявата от житото. То носи големи промени и изисква нови хора с ново съзнание.Ще дойдат нови водачи, а старите ще бъдат пометени: някои ат тях ще се опитат да се нагодят към новото време, но няма да успеят те са били нужни за времето, което си отива; други ще ги пенсионират преждевременно, а трети бързо ще умрат от притеснения и страх от възмездие! (1979 г.).

19

Браво

преди 11 години

ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СА ОТКРАДНАТИ - 17милиарда Суха ПАРА!!!!ето защо няма пари за нищо да изметем *** ОТ ПАРЛАМЕНТА НАПРЕД НАРОДЕ

18

Делянов

преди 11 години

Цецо и компания пак ще разнасят чували из улиците. Така ще спечелят герб изборите, с измама и мошеничества.Иначе кой нормален ще гласува за герб,дето ги изгонихме с камъни преди месец.

17

USA

преди 11 години

Не започвайте с политиците. Те са жертва на своята алчност и се подчиняват на интересите на чуждите страни.Тези от вас които искат да помогнат. Направете следното: мобилизирайте се и се развивайте във всички аспекти. Физически чрез спорт, морално и етически чрез четене на литература. Не бъдете наивни, не проявявайте компромиси спрямо никой и нищо и не проявявайте милост.

16

горскийф

преди 11 години

големите български патриоти:христо стоичковдучетокаракачановуж обичат България а се опитват да измамят народа пак да гласуват за банкянския разбойник.сигурно като типични български патриоти са получили хубави парички за да манипулират простия българин

15

Анонимен

преди 11 години

Тази практика не е нова ,създателите и са на Позитано 20.

14

Сахаров

преди 11 години

Платените писачите на ГЕРБ ще кажат ли нещо по въпроса? Или са извън работно време?!

13

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Aма, моля ви се! Станала е грешка! Ама това не вярно! Това е дело на кремлинското джудже *** и ба пияните мужици от КГБ!

12

рапанчо

преди 11 години

легендата христо стоичков е типичния българин. бай ***. хората го уважават а той се опитва да ги преметне пак да гласуват за партия гроб.

11

Анонимен

преди 11 години

А във Фейса бяха сложили тия ***,но през 2009 година!