108

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** на снимката - класическа герберска ***

107

Анонимен

преди 11 години

А бе, те хората писаха,че "7 ЧАСА РАЗЛИКА" е действителността в България.Така, че какво очаквате от този съд и прокуратура?

106

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите и се питам как може да има толкова *** народ, който да гласува за ГЕРБ. То човек да се чуди луди ли сте, прости ли сте, мазохисти ли сте...Имам чувството, че след като бая умни хора избягаха от страна, простаците натрупаха достатъчно критична маса та да изберат тези *** и да ги турят начело на държавата.

105

Dodo

преди 11 години

СРС се използват с национална сигурност? НЕ. Доказа го атентата в Бургас Логичният отговор, е че СРС се използват за всичко друго но не и в полза на ДЪРЖАВАТА съответно съдебната система. Извинете но за 4 гони са похарчени близо 500 МИЛИОНА лева за СРС. Полза? Оставям на вас да си отговорите, кои са били подслушвани и за какво са били използвани СРС.

104

д-р

преди 11 години

Трябва да си пълен ***, за да тръгнеш с фалшиви документи при главния прокурор.Не се ли сеща, че за това може да бъде съден!!!!!Гея е очаквал, че прокуратурата ще се мотая до след изборите и клетеническата му кампания ще мине и ще спечелят изборите - но!!!! Още преди изборите срещу Гея ще има дело, заведено от прокуратурата.

103

Анонимен

преди 11 години

Глупавите гербери все виждат сценарии на БСП, когато са хванати натясно.

102

ДО h

преди 11 години

А КАКВО ДА ПОДКРЕПЯМЕ ,ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА НА КОЯТО ГЕРБ НА ПОДЛОЖИ ? НЕ ВСЕКИ КОЙТО ПЛЮЕ ГЕРБ Е ОТ КЛАНА И ХУНТАТА НА БСП

101

Анонимен

преди 11 години

Двадесет и три години, младите хора почти не гласуват. В резултат на това 19 години бяхме управлявани от БСП и ДПС под различна форма. Техните електорати са твърди с промити мозъци. Какво е глупостта? Това е всеки път да правиш нещата по един и същ начин и да очакваш различни резултати. Вие не гласувайте и оставяйте турците и комунистите да ви управляват и после искайте да сте добре. Докога ще е така?

100

Анонимен

преди 11 години

БСП разиграха най-успешната си театрална постановка " Отстраняването на опърничавия".

99

Анонимен

преди 11 години

Защо не отстраниха всички замесени от МВР незабавно до края на разследването? През тези три години селски кметове отстраняваха щом почне разследване срещу тях, а като стигна до МВР нещо се услушват.

98

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно утре кво ли ще излезе?

97

Ялов Боко

преди 11 години

Сигнал за такава злоупотреба с власт трябва да се провери. За-дъл-жи-тел-но. Ама ако било вярно, ама ако не било вярно. Ама ако било вярно Цецо щял да излезе от политиката, ама ако не било вярно Станишев да излизал от политиката...Що за простотия е това мислене? По тая логика целия парламент и прокуратура се юрнаха да проверяват "Хохегер", нали? Нищо не откриха. Някой да се е оттеглил от политиката след фиаското с Моника?

96

h

преди 11 години

Червени мухлъовци, всички карате западни коли, ходите на екскурзии на запад, децата ви учат там, ходите да работите там , харесвате западни стоки и тяхния начин на живот. Къде сте тръгнали да подкрепяте Червените фесове които цял живот ви клатят. Трябва да си мазохис за са подкрепяш идеология на 100 год.

95

лява им работа

преди 11 години

Личи си чергето в лявото лидерче на лявата партия с лява резба.

94

Анонимен

преди 11 години

гея пак напълни гащите

93

съд

преди 11 години

И сега трябва да съдят серgей за клевета, използване на документи с невярно съдържание, използване на крадени документи от МВР, изпозване на фалшиви документи с цек оклеветяване....

92

Анонимен

преди 11 години

След проверката немедлена оставка на гея!!!

91

Р.ПЕТКОВ

преди 11 години

ХИ ХИ ХИ.. ХА ХА ХА...

90

Анонимен

преди 11 години

Герберюжки, напишете нещо интересно или почнахте пак с латерната, едно и също.

89

Иван

преди 11 години

Нека прокурорите си направят проверката, но според мен няма оставени следи в МВР и затова ЦЦ се държи така наперено. Явно подслушваенот е без съответни документи, а записите се предавали на ръка. За да се докаже, трябва да се намери смел свидетел!