441

НАРОДНА МИЛИЦИЯ

преди 11 години

Драги колега Лулеов,Ние кадрите на народната милиция сме с вас!По наше време щяхме отдавна да сме се разправили с тази напаст!Кожите на *** твари отдавна щяха да висят простряни пред РПУ тата!Напълни сме уверени във вашата невинност и сме телом и духом с вас!Надяваме се че и вашите колеги ще споделят нашите възгледи!Ще застанем зад семейството ви и ще ви пазим!

440

Анонимен

преди 11 години

Стрелялият срещу крадците(***) полицай с обвинение.Това показва, че България е станала най пропадналата ,*** страна.

439

Кан Крум

преди 11 години

Лошото на българите е, че сме много търпеливи.За сметка на това като ни кипне не взимаме пленници.Или, както е казал самият Кан Крум:- Като не щеш с мира - на ти секира!

438

Анонимен

преди 11 години

НАРОЧНО СЕ ТОЛЕРИРАТ *** ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ,ПРИ ВСЕКИ СГОДЕН СЛУЧАЙ,НЕ Е СЛУЧАЙНО.ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОТЧАЯМЕ И ДА ЕМИГРИРАМЕ,СТАРИТЕ ЩЕ ИЗМРАТ,СЛЕД КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЕТНИЧЕСКОТО СЪОТНОШЕНИЕ...ВСИЧКО ТОВА ,ОЧЕВИДНО ТРЯБВА ДА СТАНЕ УСКОРЕНО!

437

до 549

преди 11 години

Единственно ти си *** , дори и няма да ти обяснявам защо !

436

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен543 най добре да си ***-закон не те лови!

435

ДЕСАНТНИК

преди 11 години

ВЕЧЕ ИМАМЕ ДВАМА ГЕРОИ ВЕЛИКИЯ КАЛМУКОВ СРАЖАВАЛ СЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА С *** ПЪЛЧИЩА И ПАДНАЛ В БОЯ!СМЕЛИЯ ЛУЛЕОВ НАПАДНАТ ОТ ГЛУТНИЦА КРЪВОЖАДНИ ЧАКАЛИ САМ В НОЩА НЕ ЗАГУБВА САМООБЛАДАНИЕ И ВЛИЗА В СРАЖЕНИЕ КАТО СКОВАВА ВРАГА,ЕДИНИЯ ПОРАДИ ВРОДЕНА ПОДЛОСТ ИЗБЯГВА А ДРУГИЯ ОЗВЕРЯЛ СЕ НАХВЪРЛЯ ВЪРХУ БАЩАТА НА ТРИ ДЕЦА С ЦЕЛ ДА ГИ НАПРАВИ СИРАЦИ!НО СТАРИЯ КАДЪР НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НЕ ГУБИ ДУХ И ПРОИЗВЕЖДА ИЗСТРЕЛ В ОЗВЕРЕЛИЯ ТАПИР!ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ ОЦЕЛЯВА НИ БИВА ПРЕДАДЕН ОТ СВОИТЕ!!!!

434

Защитете правосъдиет

преди 11 години

Ето повод за протест! Не позволявайте и полицай, който е изпълнявал служебния си дълг да бъде наказан, само за да се защитят правата на някои си пред някой си. И да не ми цитират конституции и закони, щото там пише и неща за лични неприкосновени собствености и отнемане на чужди вещи, ама някои етноси ни конституции, ни закони ги ловят.

433

до 543

преди 11 години

Поправям те - да си българин и полицай е най - лошото . Получовеците живеят спокойни и необезпокоявани

432

Анонимен

преди 11 години

В знак на протест ПРИЗОВАВАМ българските полицаи, когато ги изпратят в някое *** гето да помиряват мелетата им, да не го правят, а да ги оставят да се избият и изколят до един. После да изпратят линейките да съберат лешта.

431

Анонимен

преди 11 години

*** ни направиха имиджа а ние на тях нищо!Ае ходи в ЕС и обяснявай че в България хората са бели!Крадливи *** обратно в Индиа!

430

Анонимен

преди 11 години

До колкото разбирам това мръсно животно крало съобщителен кабел, който захранва ж.п. линия. Следователно освен,че е крадец рецидивист,ами е и терорист.Терористите в цял свят наказват със смърт(дори и в най-развитите държави), само в България съдят екзекутора имбило то и полицай!Съветвам този мъж,истински герой за мен,да потърси правата си в международен съд и да съди от своя страна нашата гнила съдебна система.Това е геноцид в собствената ни държава срещу нас българите!

429

Анонимен

преди 11 години

НИЕ СМЕ:ОМЕСЕНИ,ВТАСАЛИ,ИЗПЕЧЕНИ,СЛЕД КОЕТО ЖИВИ ЩЕ НИ ИЗЯДАТ!

428

реалист

преди 11 години

Ясно е,че всички,(е не всички)сме на едно мнение!Защо може да има ДПС,а не може,да има АНТИРОМА?Може би ново движение или партия...?Не ги разбирам тия неща.

427

Аз

преди 11 години

Скапано управление! Човека е за награда, а не за затвор.

426

Експерт

преди 11 години

Полицаят Лулеов е стрелял със стоп-патрон, не с боен.Най-вероятно човекът е стрелял с "Макаров"- най-разпространеният пистолет в армията, полицията и гражданите у нас. Стоп-патронът за "ПМ" изстрелва малко парче плат с пресовани частици олово.Няма никаква точност заради въртенето на проектила.Попадението е чисто случайно - не може да се търси предумишленост.В САЩ полицаят Джон Смит щеше да стреля с боен патрон и щяха да му изкажат служебна благодарност.Долу ръцете от съвестния служител на реда!!

425

Само Волката!

преди 11 години

Само Волката българи имате един политик а не го оценявате!*** и герберасти те са едно цяло и грабят заедно оплюват Волката пиел вино ами какво да пие шара ли???Дайте шанс на Волката не слушайте пропагандата ,че едва ли щели да ни изгонят от ЕС!Ами те и сега не ни искат много заради *** орди!А като дойде Волката ще танцуваме връз циганорите!

424

БПФ

преди 11 години

Ако този смел човек, изпълнил дълга си, не бъде оправдан и освободен до 24 часа Българският народ трябва да излезе на протест, да излязат и полицаите, ако им е останало някакво чувство за чест - а и за самосъхранение, защото утре някой мръсен *** може данападне с брадва и тях !!!Да искаме НЕЗАБАВНАТА оставка на смрадливата *** цацаров - и съд за всички в съдебната система, покровителстващи *** бандити !!!!

423

Анонимен

преди 11 години

Изумявам , тея искат да ни трепят , а вие пррдлагате да спрем да плащаме вноските си ? Това трябваше да стане преди 10 години ! Срга е време за народен фронт - въоръжени и да бранят хората и имотите от *** !Време е да покажем защо сме оцрляли толкова векове !

422

Edin BG tur4in

преди 11 години

Evalla na polizaya.Samo olovoto mu e re6enieto.Ina4e nyakolko godini v zatvora ot na bilgarskiya grajnanin danizite.V momenta sim v 4ujbina.No ako tuka ima protesti v za6tita na polizaya,sin na pirva liniya.