53

freeoldmen

преди 11 години

Анонима вече е 55

52

Луцифер

преди 11 години

Няма значение каква е темата но дежурния червен плазмодий почва да плюе Костов? Защо толкова ви е страх от Костов бе червени аутсайдери? Нали от него нищо не зависи, той е политически труп, ***, води една шепа хора? Защо не плюете например новия велик лидер на СДС Кабагайдов? Защото много добре знаете кой е истинският лидер на демократите в България!ЛУЦИФЕР

51

slav

преди 11 години

Да взимат пример от Абрамович човека рапотува на Кремъл слуша Путин и си живее човека кара си яхтите гледа си мачовете и няма проблеми.

50

freeoldmen

преди 11 години

До анонима 58 Добре че има хора с прави гени, кадърни и с умни родители като вас, че иначе няма кой да лиже $адника на гнусни типове като НЕблаженно почившия...

49

оли гарх

преди 11 години

Б Б намерен мъртъв във ваната?Какъв ужас!

48

Анонимен

преди 11 години

Коментар 56 ме подсети нещо... Може ли всеки от вас да се замисли и да си назове една възраст, до която си мисли, че ще живее? Просто се огледайте средно на каква възраст са умрели близките ви, сложете си някакъв коефициент за здравословност на живота, който водите и ще се получи. А, и сметнете с какви пари за лечение ще разполагате, когато станете на 55-60 години примерно. Така де, стига сме гледали в миналото кой е виновен, нека погледнем реално на нещата :))

47

буркана

преди 11 години

Крадените пари носят нещастие, лошата карма рано или късно те настига.Иронията в случая е, че точно Березовски до неотдавна предричаше скорошен край на Путин.

46

още един

преди 11 години

още един тунеядец остана храна на червеите, гнусни ***

45

dnm

преди 11 години

Няма да успорвате на Полковник Путин и да се правите на интересни че виждате докъде се докарвате.

44

Анонимен

преди 11 години

Повечето коментари са на хора, които не могат да вържат 1000 лева доход и естествено някой друг им е виновен - не тъпите им родители, които не са ги образовали, не кривите им гени, които им скапват мозъка и не не те самите, които са просто некадърни. Е, и да са го очистили, това на вас намалява ли ви сметката за тока? Ако си мислите, че за Путин сте нещо повече от стадо овци, много се лъжете.

43

Анонимен

преди 11 години

Много сте остроумни. Човека е на 67 години и след толкова интензивен живот няма нищо чудно ако е получил инфаркт във ваната. Много от вас няма да доживеят и до 60 с тоя фанатизъм и злоба.

42

ined

преди 11 години

Самоубил се е с няколко куршума в главата и за по сигурно е глътнал малко плутоний.

41

полковник В. Путин

преди 11 години

Уважаеми мафиоти искам да си направите правилният извод, а именно: От нас никой не се е отървал. Всички по реда си. Сега очаквайте олигарци които са катастрофитали, удавили се в басейните си, скочили от балконите си и такива злополуки. Поздрави на всички ;)

40

Sudbata

преди 11 години

Kolko nevinni rusnaci zaginaha v chechenskite voini zaradi tova leke dano se purji v ada PREDATEL

39

известия

преди 11 години

ТАСС е упълномощен да заяви,че тази сутрин в град Лондон е бил ликвидиран опасен престъпник отговорен за смъртта на десетки хиляди съветски граждани."100110001110000111000010100011100111001"

38

iznenadan

преди 11 години

oligarsite sa vechni da ama ne.BOG reshava

37

Анонимен

преди 11 години

48 *** си ти и то по черен от истинскиъте защото си *** в душата си , а иначи си и *** , в това съм сгурен едва ли знаеш по каква схема е изтчван Балкан през 90 и защо влезе в онзи списък от предприятия зза ликвидация гласуван от правителството на Жан Виденов .

36

А Ахмед Закаев???

преди 11 години

Березовски помагаше на чеченските сепаратисти! Доставяше им оръжия и информация..Има прихванати телефонни разговори между Березовски и Вади Удугов през 1999г в който двамата разговарят за доставяне на оръжия с които по-късно бунтовниците начело с Амир Хаттаб нахлуват на територията на Дагестан и по-точно в град Кизляр. Тогава е началото и на втората чеченска война. Березовски избяга в Англия именно заради това че му бяха разкрити връзките с чеченските уахабити Хаттаб, Удугов, Басаев.

35

Анонимен

преди 11 години

44 имаш в предвид бащата на Милен Велчев и правителството на Жан Виденов нали

34

Анонимен

преди 11 години

И този откраднал милиарди от нещастният руски народ, закрепостен и досега в мизерия и алкохол. А *** англичани приютяват престъпници от целия свят и се правят на морален стожер!?