432

ВЪЗМУТЕН И БЕСЕН

преди 11 години

АБЕ НЯМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА/ИЛИ ВСИЧКИ СА *** НА ГЕРБ/ И ДА ПОПИТА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО, ФИДОСКАТА, ДЯНКОВ -ЗАЩО ХОРАТА МАСОВО СЕ ПАЛЯТ СЛЕД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ. АМИ ТО ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ТОВА И В СЕВЕРНА КОРЕЯ ГО НЯМА БОЙКО ТИКВЕН! ДАНО ГОРИШ В АДА ЗАЕДНО С ГЕРБЕРИТЕ!

431

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 468 В голяма грешка си, аз не защитавам нито един политик, ама нито един... Исках да кажа,че като нация не сме "рая" Мен ако питаш такива хора, така и така са решили да се споминат по добре с една граната в парламента белким отнесът някой със себе си

430

Tomahawk

преди 11 години

Преди две години пишех и прогнозирах че ГЕРБ ще съжаляват за социалната си политика !Сега вече това е факт !За първи път ще дам гласа си в ляво !Гласувах за ГЕРБ, но вече никога няма да го направя пак !

429

МОЛБА ЗА ПОМОЩ

преди 11 години

Някой може ли да ми даде координати на добър гастроентеролог?От доста време като чуя думите "ГЕРБ", "Бойко", "тиквата" и някои други, получавам гадене и разтройство.

428

Анонимен

преди 11 години

Ама защо се палят тези хора бееее?Да запалят Тиквата!Той ги докара до тази безумна мизерия.

427

ДО ЖУРНАЛЯТА

преди 11 години

АБЕ НЯМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА/ИЛИ ВСИЧКИ СА *** НА ГЕРБ/ И ДА ПОПИТА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО, ФИДОСКАТА, ДЯНКОВ -ЗАЩО ХОРАТА МАСОВО СЕ ПАЛЯТ СЛЕД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ. АМИ ТО ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ!

426

Анонимен

преди 11 години

Да полеем ГЕРБ с бензин и да им драснем клечката на 12.05.2013

425

фредо

преди 11 години

Гербери, божието наказание може и да се забави, но на 12 май народа собственоръчно ще ви накаже!

424

Анонимен

преди 11 години

Другари от ДПС/БСП,.....капитализмът в Бг не ви ПРЕДВИЖДА !Поради бедният и *** електорат ----СОРИ!Няма рима ,но е вярно!

423

Анонимен

преди 11 години

Помните ли преди години,китаеца дето го разкарвали с дни общински чиновници?И там било като тук:Донеси този документ,онзи документ.........това удостоверение! Накрая човека взе автомат и ги почна на ред!28 лапачи предадаха Богу дух!

422

Анонимен

преди 11 години

Ние българите сме една тотално разделена нация,ние вече никога няма да можем да се обединим около някаква кауза,заслужаваме единствено да ни няма на този свят.Ама на света ще му олекне ли от това

421

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 457Само привидно си прав. Истината е, че точно твоят "Бойко" дакара хората до отчаяние. 3.5 години пълна липса на социална политика. Резултатът е налице.

420

minko

преди 11 години

Не трябва самозапалване-да ги запалим е нужно!

419

Анонимен

преди 11 години

462, глупости! Къде пропускаш фалитите? Ама ние явно така си знаем - с изкуствено наливане на средства да правим "растеж"... Д**** и парниковата държава сме!

418

пф

преди 11 години

Това вече е досадно!!!Мир на праха му,но мисля,че вече започна да се спекулира.

417

Анонимен

преди 11 години

Накъде отива държавата?Запътихме ли се към поредната Национална Катастрофа???

416

Пъзел

преди 11 години

Поне 3-4 *** да беше убил преди, че детето му наистина да живее по-добре!Самоубииството е най долния начин да избягаш от проблемите си...без да мислиш за близките които остават тук без теб!А живите факли ако си мислят, че на някой политик в Българи му дреме за това, че се палят-много се лъжат.Едва ли някой изобщо чува за тях

415

Анонимен

преди 11 години

442 = ОТКАЧАЛКА431 = много си прав, най-големия икономически растеж на България от както е станала държава е периода 1950-1988 - Всеки да си прави изводите. Който не го вижда и признава знчаи е слепец

414

do 453

преди 11 години

Никакви пари не вземам бе търтей смотан, ходи да си палниш празната кратуна и ти и ще те опяват във форумите.

413

Анонимен

преди 11 години

До ГигоТочно това си мислех и аз. Какво е това овчедушие. Решил си да умираш, но поне се пожертвай за кауза. Накажи виновните.