395

-10

преди 11 години

Със заплатата, която взимам мога да си позваля саниране само ако вноската по заема ще ми е 25 лв на месец. Има ли такива заеми за саниране?

394

Анонимен

преди 11 години

Боко си имаше за дъвка магистралите, а Чоко - санирането и икономиите. От тези икономии на Дянков избухнаха бунтовете. Защо не вземат тия да направят нещо за развитието на икономиката вместо да обвиняват народа, че не е стегнал достатъчно колана и още не е умрял от задушаване. Защото кой живее в панелки? При развитието могат да се правят икономии, но от икономии развите не може да стане. Май новоизпечения милионер е забогатял от спекула с народни блага, а не от бизнес. Икономически неграмотен.

393

Анонимен

преди 11 години

А БЕ ЕЙЙЙЙЙ ПРЕЗИДЕНТАААА КАК МИСЛИШ ДАЛИ ВСИЧКИ ХОРА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ САНИРАТ ПАНЕЛКИТЕ.ТЕ ПАРИ ЗА ХЛЯБ НЯМАТ ПАНЕЛКИ ЩЕ САНИРАТ.

392

hunter

преди 11 години

До Анонимен 475: Не съм импотентен. Просто свършвам в устата на *** като теб. Нося ти кърпичка да се забършеш

391

така е

преди 11 години

До анонсмного точен коментар, жалко че си толкова прав

390

анонс

преди 11 години

Нашата народопсихология е следната-вътре в жилището правим всевъзможни подобрения , нооо , извън теритолията му ако ще да падат върху главите ни всевъзможни неща и не ми разправяйте много сме бедни - да , така е , но за биричката , телефончета , коли имаме пари , а за една кофа боя да си боядисаме стълбището нямаме -мързелив и мръсен народ сме , а иначе се възхищаваме някъде какъв подреден живот имат.

389

Анонимен

преди 11 години

Ами като не искате да санирате, държавата няма да поеме отговорност за вас и семейството ви. Не може да ви се плаща 50 % от стойността на санировката и да ревете. А иначе искате по 650 евра за 50 годишен панеляк в София. Егати безумията!

388

Анонимен

преди 11 години

Къде ще са тия палатки пред президентството ли ?!

387

браво

преди 11 години

браво на президента. много силна и категорична позиция. колкото до хехтърите, жал ми е за вас но винаги ще има такива които все са недоволни и не могат да видят положителното.

386

dragko

преди 11 години

Сто процента тоя има строителна фирма за саниране!

385

Анонимен

преди 11 години

Плащаш 300 лв. ток за месец санираш си жилището и хоп почваш да пестиш 30 % от енергията, ама след година цената с 15 % нагоре, след 2 с още толкова, е кел файда че си санирал пак започват да пристигат сметките по 300 лв.... а след 3 години?След 5?

384

Клара Цеткин

преди 11 години

Да предлагаш на най бедния народ в Европа саниране на жилища при положение, че минималната заплата е 310 лв и пенсии 150 лв., и процент на безработица - НЕИЗВЕСТЕН си е направо ЦИНИЗЪМ!!!

383

Клара Цеткин

преди 11 години

Да предлагаш на най бедния народ в Европа саниране на жилища при положение, че минималната заплата е 310 лв и пенсии 150 лв., ри процент на безработица - НЕИЗВЕСТЕН си е направо ЦИНИЗЪМ!!!

382

Анонимен

преди 11 години

Защо се унижаваш като се обръщаш към тоя с " Г-н Президент" има много по удачни епитети

381

hunter

преди 11 години

***, нямаш никакво уважение към личността на българския президент! Устата ти още мирише на чесън и на снощната пърцуца, но си седнал да обиждаш човек, избран от целия народ при избори. Как мислиш, че ще се оправи живота ти като си потънал в простотия.

380

Гражданин на РБ

преди 11 години

Сметката ми за ток отново е двойно по- голяма, като цялото ми семейство се скъса да пести енергия! Какво прави Росенчо по въпроса? Спи?

379

тцъ тцъ тцъ

преди 11 години

еййй не спряха тия да правят гаф след гаф бреееее! абе не разбрахте ли че този който няма вече какво да губи, не го е страх от нищо! Не научихте ли истината че ОВЦАТА се стриже, а НЕ СЕ ДЕРЕ!!!! По вулгарно и гадно нещо нещо от български политик няма, НЯМААААА!!!!

378

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент напълно се сринахте в моите очи,вие не сте моя президент намразих ви,меркантилен тип.

377

възмутен

преди 11 години

Аз ще съм от палаткуващите! Да не ме слагат в сметките за заеми!

376

Анонимен

преди 11 години

Целта е хората да бъдат принудени да се заробят със заеми !