318

Анонимен

преди 11 години

Сидеров обеща да вдигне минималните заплата и пенсия на 1000 лв. Това беше изчислено и се оказа че ни трябват 6 милиарда на година. Такива популисти които се подиграват с бедността на хората не ни трябват. А особено след разкритията за десетки хиляди ? злоупотреби по курорти с любовницата му, а и откакто стана като братче и сестриче с Станишев се видя истинската същност на проекта на БСП - Атака, който е антипод на другия им проект ДПС. Сидеров съсипа националистическото ни движение така както Костов съсипа синята идея. И двете партии Атака и ДСБ са бледи копия на предишните.

317

Анонимен

преди 11 години

Ей голем зор му дават червените кукловоди на прехода на тоя Сидеров бе! Не го оставят поне малко да си отпочине! Всеки ден го юркат по нови и нови задачи! Тоя е като курдисано човече, няма спирка, а и как ще има като добре му плащат иначе как ще павка пури за 100 ? и ще води Деница по курорти и ще харчи десетки хиляди ? по вояжи! Ех, колко долна продажна душица е тоя Сидеров, но иначе не пропуска да се кълне в Ботев и Левски! Лошото е че има хора, които му вярват! В това е трагедията на българския народ, предаде ББ, човека, които работеше за него и това се виждаше, а ще докара такива плямпални

316

E TUI TO

преди 11 години

I V TAKAV SLU4AI ZA KOI PREDLAGASH DA GLASUVAM

315

Анонимен

преди 11 години

Сидеров, както и Каракачанов са хора от ДС. Каракачанов даже е бил офицер на бившата ДС! А сидеров е бил обикновен доносник! Всички партии, неправителствени организации, вкл Хелзинския к-т са създадени от БКП-БСП-ДС. Като се почне от ДПС, СДС на Костов, Атака, ВМРО, НДСВ, ГОРД, най-новия им проект Кунева! Комунистите си имат свои хора в целия политически спектърнационалисти(Сидеров, Каракачанов) депесари (агент Сава, сега сменен от агент Павел от ДС) имат си уж европейската Кунева, абе народа който и да избере попада в мрежите им! Само ББ беше единствения който не успяха да го купят, за тов

314

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя не беше ли патерица на падаря на ПравешкиО слялнин т.н. българската версия на Чавес, в продължение на некакви 3 години

313

Анонимен

преди 11 години

ПЛАТЕНИЯ *** НА КРЕМЪЛ Е ОПАСЕН НЕ САМО ЗА АТАКА, НО И ЗА ДЪРЖАВАТА! ТОЗИ ЧЕРВЕН МИШОК САМ СЕ РАЗКОНСПИРИРА И МУ ЦЪФНА ЧЕРВЕНИЯ *** КАТО МАЙСКАТА РОЗА НА БСП, СЕГА ОСТАВА И ДА ВЪРЖАТ МАЛКИ ЦАЦАРКИ - СИДЕРОВКИ, ТА ДА ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА!

312

385

преди 11 години

Със жените не може да се оправя гурото ти буда и ирланската овчарка

311

Анонимен

преди 11 години

ABE KVI XORA KVO TOLKOVA BE KAJETE SI VIJTE SEGA AZ NAPRIMER SAM ZA VOLEN SIDEROV A I TSIALATA FAMILIA KATO PO4NESH OT DIADOVTSI DO VNU4KI

310

Анонимен

преди 11 години

Треперите ли еврейчета?

309

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя с една жена неможе да се оправи тръгнал нас да ни оправя, аре можеме си и без него

308

Анонимен

преди 11 години

NE BE KAJETE ZA KOGO STE I ZASHTO OPLIUVATE TUK EDNA LI4NOST KOIATO NE E BILA NIKOGA NA VLAST ISTRAX LI VIE KVO VI STAVA SHTO STE TAKIVA USPOKOITE TOPKITE 4E TO VIE SAMITE KAZVATE 4E NIAMA DA SPE4ELI IZBORITE ZA KVO GO OPLIUVATE OSHTE !!!!!!!!!!!!

307

Анонимен

преди 11 години

До Veselin,никви обороти няма да се покачат с 1000 лв заплатаХората бачкат само за изплащане на заеми

306

Veselin

преди 11 години

А в условията на криза 1000 лв са малко, но като за начало е добре, докато си стъпи страната на крака и излезне от 24 годишната кал .

305

Анонимен

преди 11 години

Атака отдавна не е партия.Атака е българската кауза!

304

Veselin

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ, НАПРИМЕР ЗАПЛАТИТЕ В СТРАНАТА ДА СА НА ПОЛОВИНА ОТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКАТА .ЗНАМ ЧЕ ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ, НО СМЕ ЕДВА 6-7 МИЛИОНА КОЛКОТО ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД А ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ МАЛКО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ .

303

Veselin

преди 11 години

Иначе държавата за какво е ако не регулира бизнеса и пазарите, ако няма държава системата ще се самоизяде , като сложи минимална заплата от 1000 лв приемрно покупателната способност на хората ще се вдигне .Работниците освен, че са служители са и клиенти не го забравяйте, те също пазаруват, и след като могат повече да пазаруват и оборотите на частниците, ще се покачат значително .

302

Анонимен

преди 11 години

Е след тиквата ни требва и един Ел коменданте, та да е пълен цирка

301

Анонимен

преди 11 години

Аз много добре разбирам, как Волен ч*ка девойчета в скъпи френски хотели и плаща с държавни пари.Не е сложно за разбиране!

300

Анонимен

преди 11 години

DA BE AZ SAM SAGLASEN NALI I XORSKITE MNENIA AMA DA KAJAT ZA KOGO SA I DA SE OBOSNOVAT ZASHTO SA TOZI LIDER VIJ MOJE I DA SI PROMENIA MNENIETO ZA VOLEN AKO E NESHTO PO DOBRO OT NEGO RAZBIRA SE

299

Veselin

преди 11 години

Ако някой мисли, че с "огромната" минимална заплата от 1000 лв която Волен предлага икономиката ни, ще се срине се заблуждава :), но ако са прави нека да направим минималната заплата на 100 лв или защо не 50лв :) по тази логика, ще изпреварим за няколко месеца всики развиващи се страни :)))))