371

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРНИ МАМБИ ! ИНДИЯ ВИ ЗОВЕ !!!!

370

Анонимен

преди 11 години

Криза е. Политическа, икономическа и в цяла Европа. Докато нормалните хора се свиват, едва правят по едно дете, защото могат едва да се грижат за него, 30 годишна *** вече има 12 деца ????? Правите ли разлика между нормален човек и тия ***? Че то даже едно животно мисли повече, може просот подсъзнателно, но повече и прояввява повече отговорност към децата си, защото знам, че животните се грижат за толкова малки, колкото преценят, че могат да гледат. А тия не могат да хранят 5 деца, но пра

369

Анонимен

преди 11 години

16 годишният сега е "детето", но когато трябва да краде и да се жени за 12 годишна *** не е дете, нали. Изобщо това, което разиграват в момента е пълна порнография.Бяха усмърдели Съдебната палата вътре, 50на ***, да те е гнус да минеш по коридора.А сутринта ги слушам в Сутрешния блок:"Ами те не са крали децата, то там не е заградено". Ама има охранител, ама какво от това. Те си взимат каквото им се полага, не им нарушавайте правата.

368

Анонимен

преди 11 години

Какви Роми,бе!Това са мингияни!

367

Анонимен

преди 11 години

Държавата, което сме и ние, трябва да създаде РАБОТА на тези български граждани. Не слагам всички под един знаменател, защото в техните среди също е разнородно и има всякакви. Не оправдавам никого за кражбите и престъпленията, но не можеш да стреляш по деца, да отвличаш деца. Не знам какъв трябва да си, за да го направиш.Пълно оскотяване.

366

Анонимен

преди 11 години

НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРВА *** ДОЛНИ !!!!

365

desi

преди 11 години

До ......tova e toko no toi e dete

364

Георгиева

преди 11 години

Жалко за детето и за един изгубен живот! Бог да го прости!Но нека се запитаме - тези "родители" които раждат без да се замислят могат ли да възпитат и отгледат дете с необходимите добродетели къде са били, когато сина им е тръгнал да краде! Казано е "Не кради"! Охранителят е изпълнил това, за което е нает! Да охранява и да не допусне кражба! Нека ромите не заплашват и да започнат да се цивилизоват! Стига само простотия и грабежи!

363

......

преди 11 години

Ami ako toq ne kradeshe jelqzo nqmashe da stane nishto basi kradlivoto pleme

362

401 - продължение

преди 11 години

Ако *** сече гора, ами няма с какво да се топли. Ако *** краде релси и шахти, дерайлират влакове и се убиват хора, той го прави, защото няма какво да яде. Ако *** убие българин, ами просто има висока *** престъпност, няма какво да се направи. Всичко това ако го напарви българин, ще си понесе цялата строгост на закона, дори малко повече, защото "ние сме толерантни към малцинствата". Кога тук ще има отново държава, ама не такава, която само сваля по 10 кожи от гърбовете на хората?

361

Стефка

преди 11 години

До desi Кифло проста.Той краде и е получава каквото заслужава.ЗАЩО КАТО Е ТОЛКОВА СВЕСТЕН НЕ СЕ ХВАНА НА НЯКОЙ СТРОЕЖ НАПРИМЕР.Аз ще ти кажа защо-цялото *** съществуване е основано на ПАРАЗИТИЗЪМ .Единственото за ковто ме е яд, е че другият е останал жив.МНОГО МИ Е КЕФ ,ЧЕ СА ГО УБИЛИ.Дано мазакът му да се е пръснал на всички страни.

360

Анонимен

преди 11 години

ДА ВЪСТАНЕМ СРЕЩУ ЧЕРНИТЕ ПЕРЛИ !

359

desi

преди 11 години

ABE SPRETE S NIA NE6TA DA PLUETE PO EDIN POKOINIK

358

Анонимен

преди 11 години

*** не са виновни. Държавата ги остави да си правят каквото си искат, въведе *** професия многодетна майка с 800 лв месечна заплата, позволи им да ползват ток, вода, медицински грижи, платени от останалите, които работят, дава им право дори да крадат като не прави нищо, за де не крадат. Ако някой се опита да ги спре, той е виновен. Ако им спрат водата, тока и медицинските осигуровки, потъпкани са им човешките права. Ако *** *** малолетна, това е тяхна традиция.

357

стефанова

преди 11 години

Брей нахално племе- изнасилват ни , крадат ни, релсите на влаковете , кабелите всичко опустошават, а държавата не взема никакво отношение да защити собствения си народ от тези хуни, за да угоди на Европа!

356

Анонимен

преди 11 години

*** миризливи,убиват ви децата защото ги учите да крадът

355

някой

преди 11 години

Все си мисля че половина от тези не трябва да са пред а в Съдебната палата!Колко възрастни хора са разплакали по селата?Съд за тези търтеи!

354

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg/stranata/2013/03/06/tri-deca-izgoriaha-jivi-vyv-furgon.181871ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЧЕ СА СИ ЗАПАЛИЛИ ТРИ ДЕЦА ТЯХНИТЕ ХОРА А ПРОТЕСТИРАТ ЧЕ НЯКОЙ Е ВЛЕЗНАЛ ДА КРАДЕ И ДРУГ ГО Е ЗАСТРЕЛЯЛ ЗАЩОТО ТОВА ДА КРАДЕШ И ДА ТЕ ГРЪМНАТ ПО СВЕТА Е НОРМАЛНО НО ДА СИ ИЗГОРИШ ДЕЦАТА ЕДВА ЛИ

353

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ИСКАЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ-БРАВО И АЗ ТОВА ИСКАМ А И *** Е ПОЛУЧИЛ СПРАВЕДЛИВОСТ.ВМЕСТО ДА НАКАРАТ ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ И РАБОТЯТ *** ГИ УЧИ ДА КРАДАТ ЗАТОВА СМЪРТ ЗА ВАС.*** НЕ ТРИИ,ЧЕ МОЖЕ И ТИ СЛУЧАЙНО ДА СРЕЩНЕШ ГЛАДЕН *** .59

352

Анонимен

преди 11 години

A вие защо ограбвате бабите и дядовците ни,които са сами на село и няма как да се защитят ? А вие ги изнасилвате и им взимате всичките пари ... Вън от БЪЛГАРИЯ,малцинство гнусно !