99

Шаолин

преди 11 години

Да бе, така се говори като ти отвлекат детето. Браво, цецо, и на тоя му намерихте цаката!

98

kopy

преди 11 години

Като се знае, че Брендо беше член на БСП и имаше супер як чадър над него (както каза трактора"Нямали данни") то е ясно, че ако проговори ще изтипоса не боко или цецко, а Гоцето и цялата червена мафия. Трактори, Сумисти, Галеви, Брендита, Маргарини, Нагли са все прякори част от червената мафия.

97

Джигита

преди 11 години

Създателя на бизнеса с отвличанията в България проговори :D Как само топи хората дето му прецакаха "бизнеса". хахахахаха. ГЕРБ го прецакаха, първо изловиха НАГЛИТЕ, после арестуваха и основният спонсор на БСП-ДПС, а ивенно БРЕНДО

96

Анонимен

преди 11 години

ДО КОГА ЩЕ СЕ ДАВА ГЛАСТНОСТ НА БОЛНАВИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ОЧЕВИДНО ЛЪЖАТ БЕЗОГЛЕДНО, ЗА ДА ЗАМАЖАТ СЛЕДИТЕ СИ И ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА ДРУГИ МУ ???Ако беше вярно, защо Брендо е търсен и разпитван от Италианските карабинери!Това медиите само хвърляте димки от неграмотност!!!!

95

Анонимен

преди 11 години

Алексей Петров ,че е мутра и престъпник е ясно,ама поне има доста повече акъл от другата мутраи престъпник от Бояна известна като Буда , дето докара на България невиждана икономическа катастрофа ,знаете ли от къде идва прякора на тиквата -Буда ,ми от фирмата която основават Борисов и Ал.Петров -Будаинвест ,Алексей и Борисов са едни и същи -мутри и престъпници замесени в едни и същи криминални дела .!

94

Хохо

преди 11 години

Трактора не знаел, че Брендо е трафикант. :D Кажете, че Брендо беше член на БСП и спонсор на партията-майка. В този ред на мисли е ясно, че Трактора, Гоцето и Румбата са най-засегнтаи ако Брендо се разприказва.

93

ето линк

преди 11 години

senzacia.net/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82-39672

92

Анонимен

преди 11 години

Продължава мистерията с изчезналия от България Христофорос Аманатидис Таки. Източници твърдят, че той вече е фактор в международния трафик на кокаин с помощта на родните служби, които вместо да го разследват и вкарат в затвора, му помагат в престъпната дейност.Журналистическо разследване показва, че Таки има бизнес връзки с приближени до премиера в оставка Бойко Борисов, сред които спонсорът на ГЕРБ Николай Галчев. По информация в ъндърграунда Аманатидис е секретен сътрудник на МВР и многок

91

Анонимен

преди 11 години

Тоя Ал.Петров не знам дали е мутра или нещо друго,ама цяла България разбра от папката Буда какъв е Бойко Борисов- една мутра.

90

СОРИ

преди 11 години

Прав е трактора,много мафиоти дадоха показания срещу Буда,Брендо ще му дойде в повече!

89

Анонимен

преди 11 години

МУТРАТА АЛЕКСЕЙ,ТОПИ МУТРАТА БУДА ,МУТРИ МРЪСНИ ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕТЕ

88

ViKi

преди 11 години

Този не беше ли мнооого болен??? От къде знае какво мисли изнае Брендо? Авер ли му е?

87

сашо

преди 11 години

На последното заседание Брендо се разприказвал за Борисов, той вдига кръвното, в резултат детето е отвлечено. Цецо, ти си шеф на ОПГ!

86

Анонимен

преди 11 години

Къв е тоя да дава интервюта като медийна звезда, не е ли обвиняем, кви са тия медии, дето му популяризират простотиите! Ако Брендо проговори ще стане страшно за Р.П., за теб самия, за цялата ви гнила, ***, грабителска система, в която ограбихте животите на едно поколение българи. ***!

85

Защо

преди 11 години

другари журналисти давате гласност на думите на един престъпник-Трактора? Защо?

84

Митко

преди 11 години

Защо медиите дават трибуна на такива дискредитирани корумпирани престъпници (този индивид е един от тях,Костов, Кунева........и ред други ***

83

Анонимен

преди 11 години

ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ ....

82

Анонимен

преди 11 години

ДС ми обяснява как стоят нещата ха-ха.

81

Чочо

преди 11 години

Този човек ходи в столични квартални ресторанти.Вечеря най-спокойно с приятни дами.Няма видима охрана покрай него освен шофьор с кола.Виждан е не веднъж и правете си изводите.

80

Джигита

преди 11 години

Галевите вече може да се връщат. Нашите момчета пак ще вземат властта.