174

todor

преди 11 години

Господ здраве да му дава , че преди него ги видяхме колко струват.

173

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 221Не зная дали мачка ***, но нас обикновените хора ни смаза

172

ДЯДО ГОШО

преди 11 години

НА Г-Н БОРИСОВ С ПОЖЕЛАНИЕ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА КОРАВ....

171

Като ПЛЪХ избяга

преди 11 години

Здравейте господин Премиер,Искам да приемете моите извинения и тези на семейството ми за това , че на 9 юли 2009 г. гласувахме за Вас. Искаме извинение и от народа, който не гласува за вас и от народа който гласува против вас на тогавашните избори.И днес ни изоставихте. Избягахте! Като ПЛЪХ избягахте от потъващия кораб а уж капитана генерал последен го напускал. Да, ама НЕ ....вие сте ПЪЗЛьОТова няма да се повтори. Сбогом господин Премиер!

170

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много *** за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб. Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости /ZA NAS BG STAVA VAPROS/ Едуард Стърнс

169

Анонимен

преди 11 години

Кумунетата пишещи тук по партийно поръчение , тази жлъч ви погуби , нямате никакъв шанс срещу Борисов на изборите. От човешка гледна точка да пожелаваш на някой смърта или да злорадстваш че той е болен е богохулство, какъвто и да е човека. Но вие несте хора , вие сте *** без мозък забравили отдавна човешките ценности и обречени на вечно партийно слугинство.Сами неможете да разберете какви отклонения имате от нормалните човешки взаимоотношения, защото живеете в такава среда изградена на омраза

168

БУДАла

преди 11 години

До Анонимен 200"Вече може да е спокоен - нали учредиха "Фронт за спасение на България - за Бойко"Колко циркаджийски номера още ще ни покажат? "ДА ДОКАРВАТ И ПРАСЕТАТА

167

Bob

преди 11 години

Е тенис дали ще може да играе, че Пийт Сампрас е изявил желание да падне в два сета...оставете държавата, ами гледайте, че пропаднА Витоша Бистрица, то там само телкаджии и хипертоници играят, е Вучката, Боцо.. :)

166

Shark

преди 11 години

А човекът, който се самозапали вчера как е??!! Или него кучетета го яли. Хич не ме е еня за кръвното на тиквата, който е болен не се занимава с политика, да си ходи в Банкя да се лекува.

165

БУДАла

преди 11 години

Този мутрак излезе по-хитър от колкото се очакваше , защото се скри точно тогава , когато ако имаше малко достойнство трябваше да е при протестиращите .

164

пламък

преди 11 години

Ей мръсни медии - МРЪСНИ.За тоя ***, че му се разтупкало сърцето оревахме света, а за БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ СЕМОЗАПАЛИХА 2 реда в черната хроника.МРЪСНИ ***.

163

ПРичината

преди 11 години

До АФЕРА достигна информацията, че Сретан Йоцич до дни може да излезе от затвора. У нас определени среди са запознати, но категорично отказват да коментират повече. Легендарният Йоца Амстердамеца бе осъден на 15 години затвор за подстрекателство към убийството на Горан Марианович през 1995 г. Съдът постанови, че Йоцич е уговорил стрелбата в сръбско кафене, където освен убития, пострадаха още десетина граждани.

162

Анонимен

преди 11 години

....Какъв, ако не ***, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много ***, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият.-cast ot statiata NQMA PO PROST NAROD OT BALGARSKIA

161

Анонимен

преди 11 години

Обикновено почват да вдигат кръвно след като им повдигнат обвинение, Тиквун реши да изпревари обвинението.

160

българка

преди 11 години

До средна класаТова, че аз взимам прилична заплата, не означава, че майка ми и баща ми, които са пенсионери са добре...че останалите ми близки хора са добре...че съм доволна от здравеопазването (дано не ви се налага да се лекувате в болница), че съм доволна от надутите сметки, които слава Богу засега мога да плащам..., че съм доволна от дупките по пътищата, от липсата на маркировка като пътувам из страната, от това, че гледам толкова хора да бъркат по кофите...и мога да продължа да изброявам...

159

Анонимен

преди 11 години

199, и това ще стане. Има време. Важен в циркът.

158

Иван

преди 11 години

163: Централата на Позитано ти е дала манипулиращи данни с цел оклеветяване.По добре отвори специализираните сайтове и чети.А ако си много платен да знаеш че хората не са овце и няма да реагират първосигнално "Аууу колко е лош този..." Свърши народа може да откроява кое е добро или лошо.Досега ги приспиваха с приказки от рода:" Да сгъваме седенката" Вече не минава.Вижте ги тези същите какви капацитети са сега а учителите 70 дни бяха на площадите.

157

Българин

преди 11 години

Борисов вдигнал кръвно от стрес. Българския народ е в стрес, причинен от ББ и винаги с високо кръвно, но никой не пише за това. Вдигнал кръвно, защото е наясно какво го чака.

156

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg/blogini/2013/02/27/niama-po-prost-narod-ot-bylgarskiia.181257

155

Анонимен

преди 11 години

Вече може да е спокоен - нали учредиха "Фронт за спасение на България - за Бойко"Колко циркаджийски номера още ще ни покажат?