930

ГОТИН

преди 11 години

ЧЕЗ ГИ ИЗГОНИХМЕ ДА ИДВА ГАЗПРОМ,А ВИЕ ДРАГИ МИ СМЕХУРКОВЦИ ЗАПОЧВАИТЕ ТРЕНИРОВКИТЕ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО И САЪЛЗИТЕ НА РАДОСТ КОИТО ЩЕ ОЗАРЯТ ЛИЦАТА ВИ.ЕИ НЕМА ТАКЪВ НАРОД ДА ПРОТЕСТИРА ЗА ДА ГО БИЯТ С НАГАЙКА,С ПРОТЕСТИ ДА СИ ВИКА РОБСТВОТО.

929

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ СЕГА ? НАИСТИНА ТОВА Е СЦЕНАРИЙ.

928

До Българин

преди 11 години

Престани бе герберска ***, така ли мислиш , да заличим демократичните партии и да възкачим твоя лидер Бойко, това няма да стане , няма да позволим България да стане тоталитарна държава ,която беше преди 1989 г. Разберете го , че днешното положение на бедност го докара Бойко с неговото управление . Кога хората огладняха яко и излизат на протести ,през времето на Жан Виденов и Борисов , при Костов си плащаха сметките и доходите им растяха , както и по времето на Царя и Станишев, разберете го.

927

Анонимен

преди 11 години

струва ми се, 4е Плевнелиев е страхливец ... и като вси4ки страхливци, вместо да поеме отговорност - протака и се 4уди кои друг да ре6и вместо него.Бойко ме разо4арова с оставката си - детински, безотговорен ход.Ако не6тата останат в ръцете на протестира6тите, 4ака ни хаос, глад, падане на борда и наи-накрая някои нов Бойко, само 4е по *** и по некадърен.

926

Анонимен

преди 11 години

ВСЕКИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, АКО НЕ Е ПАРТИЕН ЧЛЕН НА НЯКОЯ ПАРТИЯ, ТРЯБВА ДА СПРЕ ВЕДНАГА ДА ХОДИ НА ПРОТЕСТИ.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ИЗПОЛЗВАТ- ДВА ПЪТИ ГО ИГРАХМЕ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ, ТОЛКОВА ЛИ СТЕ КЪСОПАМЕТНИ ?

925

УЧАСТИЕ

преди 11 години

8. "Будоинвест"-ООД Съдружници: Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов (до м.август 1998 год.) 9. "Би енд Пи Комерс"-ООД, регистрирано през м.май 2001 год. на адрес: София, ул. "Любен Каравелов" 83, ет. 2. Съсобственици - Бойко Борисов и Пламен Тачев Петров. 10. "Цебра"- ООД, регистрирано през 1994 год. Съдружници - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Живко Делчев. 11. Ти Би Ай - 97". Съдружници - Бойко Борисов, Тодор Толев. 12. "Сириус-2"- ООД, регистрирано през 1992 год.Собственици Бойко Борисов и Цветелина Бориславова.

924

аллл бънди

преди 11 години

""""БСП-ОРГАНИЗИРА,ДПС -ФИНАНСИРА ,АТАКА- ИЗПЪЛНЯВА,РОСАТОМ -РАЗДУХВА"". Станишев ви го каза ,ако не си отиде ГЕРБ мирно ще си отиде с революция,*** ви показа и целта на протестите преразпределение на собствеността,ДПС също ви показаха тяхната цел пропорционално учяасти на малцинстват в управлението и както винаги *** бяха наи точни-В МААЛАТА НЕ ПО ВИСОКО ОТ 2М ПОСТАВЕНИ ЕЛЕКТРОМЕРИ.ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ.

923

Анонимен

преди 11 години

Депутат за цяла година дето не е вземал участие в парламента да не бъде приет отново за депутат

922

Анонимен

преди 11 години

Дори вчера Тодор Батков се изпусна и каза ,че Газпром навлизат с огромен за мащабите на България проект. Е това е изкупуването на делът на ЧЕЗ - Газпром отзад, отпред ***, Боко и Цветелина!Районът на ЧЕЗ става московска губерния. И тогова няма да видите Волен повече да протестира!

921

УЧАСТИЕ

преди 11 години

6. "Джи енд Би травъл къмпани", регистрирана през есента на 1994 год. и свързана със СИК. Съдружници са Бойко Борисов, "София Делта"-ООД и др. През април 1996 год. фирмата е одобрена за купувач на 55 % от акциите на грандхотел "София" за 595 млн.лв. (8, 5 млн. долара). Впоследствие сделката е разтрогната, поради неизплащане на първата вноска. 7. "Прахайм"-ООД - Червен бряг, учредена през 1996 год. Дейност производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и "Прайм инвестмънт тръст"(един от учредителите и основните акционери на ТСБанк,). Управители

920

УЧАСТИЕ

преди 11 години

В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георг

919

УЧАСТИЕ

преди 11 години

бл.3, ет. 6. и уставен капитал 1 млн.лв. Съвет на директорите - Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Чернев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев. 5. "Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев.

918

УЧАСТИЕ

преди 11 години

1. Ипон-1"ООД, регистрирана на 13.09.1991 год. на адрес София, ул. "Раковски" 209. В тази фирма Бойко Борисов е съдружник с баща си (Методи Борисов Георгиев), Живко Делчев Делчев и Павел Методиев Алексиев. 2. "Ипон-2"-ООД, регистрирана в края на 1992 год. на същия адрес, в която е съсобственик с Цветелина Бориславова Карагьозова. 3. "Ипон-Агенция за сигурност и охрана"-ООД, регистрирана през м. април 1998 год. на адрес: София, ул."Гечкенли" 4. Съдружници и управители - Владимир Петев и Васил Калугеров. Изпълнителен директор - Младен Георгиев.

917

УЧАСТИЕ

преди 11 години

"ХАЙДЕ СЕГА ПОНЕЖЕ МНОГО ГО ЗАЩИТАВАТЕ ВИЖТЕ КОЙ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ ПРЕЗ ТЕЗИ 3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА МАЙ ИЗЛИЗ ЧЕ СМЕ ИМАЛИ ЗА ПРЕМИЕР НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА НА БЪЛГАРИЯ ВИЖТЕ СЪЩО СЪС КАКВИ ХОРА ИМА ФИРМИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ И ВИЖТЕ СЪЩО ДАЛИ ТЕЗИ ХОРА В МОМЕНТА С КОИТО ИМА ФИРМИ НЕ СА НАЗНАЧЕНИ НЯКЪДЕ НА РАБОТА В ДЪРЖАВАТА И СИ ЛАПАТ ПАРИЧКИТЕ А ВИЕ МИ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ КОГА БЕ НАРОДЕ КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ?!?!? Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 година в Банкя УЧАСТИЕ ВЪВ ФИРМИ:

916

Анонимен

преди 11 години

След като ЧЕЗ си отиде и дойдат руснаците ще ви събират парите за ток с нагайката.И тъй като много млади хора не заят какво е нагайка нека да научат, преди да я усетят на главите, гърбовете и нозете си!

915

Анонимен

преди 11 години

Всички малки партии да се затварят

914

Veselin

преди 11 години

До mafia ,zаконите трябва да са за хората а не против хората :)

913

Анонимен

преди 11 години

ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е АНГАЖИРАН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЙНА ЦЕНТРАЛА, ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА ХОДЯТ НА ПРОТЕСТИТЕ- ТАКА ЩЕ СЕ ВИДИ ИСТИНАТА ЗА КУКЛОВОДИТЕ .

912

mafia

преди 11 години

Ама не може така,има конституция.има закони!

911

Георгиев

преди 11 години

За да има гражданско управление предлагам следното:1.Всяка община в България излъчва свой народен представител,избран мажоритарно.В България има 260 общини.2.На този етап се ползва регистрацията на малка партия.В нейните листи се вписват тези 260 депутата.На изборите гласуваме за тях.3.След като влезнат голям брой от тях в парламента се обявяват за независими.След ,което започват да работят за създаването на проект за нова конституция.Гласуват за свикване на велико народно събрание.След, което се разпускат.4.Всеки депутат ще отчита своята работа ежемесечно пред своите избиратели ,къдет