87

"Хейтър"?

преди 11 години

#92, ти усещаш ли се какви въпроси ми задаваш? Я ти кажи защо EVN са тук? Да не дойдоха с танкове и да се настаниха насила, а? А докато такива, като теб са на улицата, тука не ЧЕЗ и EVN, а ще дойдат и марсианците да ни взимат такса космос, недоразумение природно!

86

до Хеътъра 83

преди 11 години

Не, съгласен съм както съм си получавал сметка за 50 лева средно за ток ...да ми дойде една сметка за 150 лева и ти тези 100 кинта да ги платиш от джоба си . Така ще обичам всички поддръжници на ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ЕРП-та като теб.

85

Анонимен

преди 11 години

Мой познат, който работи за ЕВН ми каза, че голямата част от сметките са завишени, но нищо нямало да стане. Нямало да се намалят цените и т.н. Жалбите изобщо не се разглеждали и се пускал стандартен отговор на всички. "Всичко е :мижи да те лажим"- каза той.Срамува се и се страхува, когато е с дрехите и колата на ЕВН, но няма какво да направи, защото си изхранва семейството.

84

Анонимен

преди 11 години

Чешкия президент да направи едно сравнение на доходите и сметките и да си затваря плювалника. И да не си измиват ръцете с правителствата тук, един грабеж и узаконен си остава грабеж, много се изхитриха тези чехи.

83

до 84

преди 11 години

***, я каьи защо EVN която е австрийска фирма я изгониха от собствената й държава и сега пие кръвта на бг народа? Кажи ве отворен ***? Кажи как представителя на ЧЕЗ в България като го попитаха колко получава на месец той каза че е гирмена тайна?? Нещо 100 бона заплата на месец на гърба на бг народа е нормално, нали? Ще ти откъсне главата народа ако си на улицата, ***. Ти защитаваш в момента едни чешки и австрийски рекетьори. Осъзнаваш ли го , МЪРШОООООООООО?

82

ОМЕРЗЕН

преди 11 години

Срещу нас освен чешката е застанала и българската държава-нашата е тази на улицата,освен себе си други си нямаме,ЕДИНЕНИЕ.

81

коментар

преди 11 години

Уважаеми г-н Клаус,т.е. обратното. ЧЕЗ превърна България в изкупителна жертва на своите интереси.

80

Анонимен

преди 11 години

И когато крадат като за последно ли бе,Земан?Но с нашите пари плащате пенсиите на вашите баби и дядовци,те си живеят живота,спестяват,пътешестват,а нашите не могат да оцелеят.Всички комунисти сте еднакво хищни и подли.Как можаха да те изберат чехите,мръсен комунист.А си имаха своята Пражка пролет!!!

79

ДОЛУ ЧЕЗ

преди 11 години

ХАЙДЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ТАЯ ВЕЧЕР ПРЕД СГРАДАТА НА ЧЕЗ В Ж.К СВЕТА ТРОИЦА (УЛ. ЦАР СИМЕОН) И ДА ИМ НАПРАВИМ ПРОЗОРЦИТЕ НА СОЛ, ДА СРЕЖЕМ ГУМИТЕ НА КОЛИТЕ ИМ И ДА ГИ ЗАПАЛИМНАКРАЯ ЩЕ ГИ ПОЧЕРПИМ ПО ЕДИН КОКТЕЙЛ...*** ММУУУУУХАХАХАХАХААА

78

Към 63

преди 11 години

Доколкото до оправянето на жените им ние българите сме го правили много години на брега наЧерно море, що чехкини любиха гларусите ни и др. мъже.И чехкините ни помнят с добро, ве-днъж в Прага се уверих в това, как една чехкиня разказваше за любовта си на Черно море.

77

чеш президент

преди 11 години

За него ЧЕЗ-България е фирма в чужбина, А аз съм тук и България ми е родина!

76

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 11 години

А кой ще защитава българските човешки интереси,явно само ние *** !

75

"Хейтър"?

преди 11 години

#77, с кое не си съгласен, бе, маруло? Че не е работа на ЧЕЗ да защитават интересите на народа ли? Я спри да пишеш, че лошо ми става, като за сетен път се убедя колко *** и продажен народ сме.

74

Анонимен

преди 11 години

Коминистическите лакей от Позитано благодарят на "Голямият брат" и чешките "побратими" за свалянето на Борисов от власт !

73

от 77

преди 11 години

До Хейърския *** под номер 72 ми е поста.Извини ме 73...изтриха пост и стана разминаване.

72

noone

преди 11 години

До Анонимен 74Да караш Мерцедес не е основна необходимост, но да използваш електричесво в 21 век да. Неуместен пример

71

господин

преди 11 години

РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ЧЕЗ Е ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА СЛЕД,КАТО ГЛАДУВАМ ПО-ВЕЧЕ ЗАРАДИ НЕГО Д А ЛИ ДА НЕ СЕ ЖЕРТВАМ И ДА ВЗЕМА ДА ЗАПАЛЯ ТАЗИ СТЪКЛЕНА ЗГРАДА,ДА И ПОТРОША ПРОЗОРЦИТЕ,ПА КАКВОТО ЖЕЛАЯТ ДА МЕ ПРАВЯТ ?

70

Анонимен

преди 11 години

Договорите не оправдават геноцида над българите, едни подписи не ви оправдават измамите и грабежите, чешки мекерета, не се правете на много интересни!

69

rg

преди 11 години

Не е проблема в ЧЕЗ,а в това че са монопол.Лично на мен не ми пречат дали са българи или не,но утре като не съм доволен от тях искам да имам избор към кой доставчик да се включа.Виждате какво става с интернет доставчиците и GSM ,когато махнаха монопола на М-шит. Само това ще ни реши проблемите и ако ще министерския съвет да заседава на тротоара на орлов мост все си е тая.

68

г

преди 11 години

До АнонименПо скоро ръководството е довело да загуби за да се преватизира.Ако си ръководител на една фирма и се опитваш да я приватизираш ще я изкараш нерентабилна.Значи ръководството виновно да не върви на печалба.