516

riotisnow

преди 11 години

Brutalni kadri youtube/watch?v=td63X78rnGw

515

Хектор

преди 11 години

Има малко време до неделя и надежда да разберат :-ЗАЩО АДЖЕБА НАРОДА Е ИЗЛЯЗЪЛ ПО УЛИЦИТЕ.Не стане ли това тези "сблъсъци" с младежите ще им се сторят детска игра като излезнем ние 40 годишните,да видим как ще ни "респектират" като извадим крошетата.Вразумете се властимащи имате съвсем малко време да избегнете съкрушителния удар на народа.

514

до 610

преди 11 години

демек "***"

513

КОШМАР

преди 11 години

ОТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЧЕСТВАНИЯТА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ГЕРОЙ НА ТАЗИ СТРАНА.......ГЕРБ се изгаври с България! Не позволиха на хората да се поклонят на Левски! Военни жандари браниха Плевнелиев от камъни и яйца!

512

Ацетонов коктейл &qu

преди 11 години

В съд с ацетон се добавя стрит на зърна стиропор, при непрекъснато добро разбъркване, докато спре да се разтваря. Към разтвора на стиропор в ацетон се прибавя бензин, в съотношение 1:1. Прибавя се много ситно желязо на прах, изпилено с пила от голям железен детайл джанта, метална ограда или др. Така приготвената смес има температура на горене около 1600 оС и прониква дълбоко в поразените цели.

511

Анонимен

преди 11 години

това което стан а сега с народа е по зле от 1997 г. ----------------- Това е лъжа. По времето на Виденов държавата беше банкрутирала.

510

Анонимен

преди 11 години

до 602: Лигльо! Как можеш да кажеш, че сега е по-зле от виденово време!? ***, ти изобщо бил ли си роден тогава? Работил ли си тогава? Грижил ли се за семейство тогава!!! Много пък им се ще на комунистите да помним по 3 минути като маймуни и да ни лъжат както си искат! Помним много добре, господа крадци, помним! И никога повече няма да допуснем комунисти във властта!

509

Анонимен

преди 11 години

Do 583...da laja,ma za kakvo da vi laja,polu4avam si smetki ta stoi ta gledai,domoupravitela samo obesnqval na roditelite mi,4e tova sa belejki ot VIK i tam drugitr grabiteli ot parnoto i na6te nal sa mir da ima ..pla6tat..e mi poslednata 102 leva za voda v app,kadeto maika mi minava vednaj v sedmicata i nai-mnogo da si izmie racete...Men realno ne mi puka,za6toto pra6tam dosta pari,tuka sym sravnitelno dobre,no za6to da me pravqt na glupak...s tezi izravnqvaniq na elmerite pak me zavlqko

508

Гражданин

преди 11 години

Как решихте, че може да замеряте с домати МОЯТ Парламент и да безчинствате в МОЯТ град? Да ви бият.

507

Анонимен

преди 11 години

Хехе, как пък все невинни бият... Ми като виждате *** с качулки, които си просят боя, вие защо се завирате там. Правилно са ги били, малко им е.

506

КОШМАР

преди 11 години

ПРАВИ СА ХОРАТА ОТ ВАРНА ВЕЧЕ ДА НАРИЧАТ БОРИСОВ "БОЙКА"- ХА ХА.....ОТ СТРАХ НЕ ДОЙДЕ ДОРИ НА ПОКЛОНЕНИЕТО ЗА ЛЕВСКИ,ЗА 1-ВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕМИЕРА НЕ ПРИСЪСТВА,ЗАЩО ЛИ ?Тази вечер министър-председателят отново предпочете да не появява пред протестиращите. По последни данни ранените са над 100, а полицията вече удря всеки, за когото реши, че нарушава реда. Стотици камъни и домати се изсипаха върху сгради-символи на властта. Не можем повече да живеем в полицейска държава, скандираха студенти, присъединили се към бунта.

505

Анонимен

преди 11 години

Преди 16 г. Жан Виденов си отиде мирно и не се проля БЪЛГАРСКА КРЪВ ..тогава си помислих ,че икономическия кошмар който изживяхме е бил най-тежкия за българския народ ...УВИ това което стан а сега с народа е по зле от 1997 г. има повече глад и мизерия и най-лошото е че всяка вечер се пролива КРЪВТА НА НАРОДА за да се запази властта на една шайка (ГЕРБ и Б.Борисов) която защитава монополите и грабителите на България..И смятахме ,че като влезем в ЕС и НАТО ще бъде по-добре УВИ..излъгани сме

504

Анонимен

преди 11 години

597, е, явно на доста хора дава..... сигурно са като него

503

КОШМАР

преди 11 години

Бият, когото достигнат изжали се млада жена, която излязла с приятеля си на разходка, а той получил палка в главата. Няколко младежи са със счупени носове, други с изкълчени ръце. Бойко, махай се, ***! -беше най-често ечащият призив след виковете по ЧЕЗ и другите монополисти. Бойко пак ни излъга! Каза, че ще изгони ЧЕЗ, но те са тук и никой не може да ги мръдне!-размахваха окървавени сметки столичани. Още от снощи протестът е вече изцяло политически и с ясното послание властта да си ходи.

502

кофти матрял

преди 11 години

Тия от улицата не могат да пишат амоли да отидат да гласуват. .......АМОЛИ!!!! ХАХАХАХАМлъквай бе ***

501

Анонимен

преди 11 години

Ич не ми дреме за Мишо Гъзара.Оставаше и тоя да ми дава наклон на к..а

500

КОШМАР

преди 11 години

ОТ СОФИЯ ТАЗИ ВЕЧЕР.......По информация на различни протестиращи полицаите са ги нападали в гръб, обвинявайки ги, че нарушават обществения ред. Пострадала е и възрастна жена, която просто е минавала край протеста. Асфалтът на моста се обагри в кръв, в която падаше новият сняг. Мощни ревове Мафия и Оставка, жестоки псувни по Бойко Борисов и цялото му правителство огласяха центъра на столицата. Този път самите демонстранти се разделиха на няколко групи и успяха да се измъкнат от контрола на полицията. Бият, когото достигнат изжали се млада жена, която излязла с приятеля си на разходка,

499

Анонимен

преди 11 години

Черна вода е два пъти по-далече от София, отколкото Белене, идиоте.

498

Анонимен

преди 11 години

Мишо Шамара е гей е се оправят със серГей.

497

Анонимен

преди 11 години

Хи-хи.Най обичам някой като напише'бият българските деца'.И това ако не е манипулация здраве му кажи