117

нечовек

преди 11 години

Тоя път им затрепера яко.... !! Няма тън-мън,само като видиш Татьовеца,как е овесил нос и ти става мило..!!! Жълтото отпред,кафявото отзад и бегом марш при Партията майка !

116

смях

преди 11 години

и ако е работа на министър да се занимава с това?Той направо си е рекламен агент на ерп-етата!

115

чарли

преди 11 години

"Търпи и ще си спасиш душата."Докато си мълчим така ще бъде.

114

Анонимен

преди 11 години

Ей Делянчо, каунче златно кви убави бузки си отпрал мойто момче, да те хване чоек пък да те щипе по бузките, да те щипе докато докато пририташ и пукнеш от зор.

113

Анонимен

преди 11 години

Значи от 3 проверени един е показал 1% отклонение. Ами айде сега 6 млн.... 30% са 2млн.Капка по капка - вир.А този е такава пу*ка...

112

Хипопотам

преди 11 години

Днес във Варна - 18.00ч пред общината!!!Елате,хора!!!Станете за 2 часа от диваните пред телевизорите!!!Елате да покажем на политиците,че ни е писнало!!!Елате и подкрепете вашите майки,бащи,синове и дъщери!!!Елате и подкрепете вашите приятели,съглаждани и сънародници!!!Елате да извикаме всички,че вече не сме роби!!!Елате да покажем,че не ни е страх и сме свободни!!!Елате да покажем,че сме горди и независими хора!!!Елате да покажем,че никой не може да е враг на народа!!!

111

Анонимен

преди 11 години

ПУСКАТ ТОК С ПО-МАЛКО НАПРЕЖЕНИЕ ОТ 220 В И ТАКА УРЕДИТЕ ДЪРПАТ ПОВЕЧЕ! ЕЙ ТОВА ПРАВЯТ. ИНАЧЕ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА СИ ОК!

110

Анонимен

преди 11 години

ако искате 131 да ви управлява натиснете средното кръгче

109

Виртуален Палячо

преди 11 години

Само един електромер... само един ама само от 3.. т.е. 33% дават отклонение според явно вече официалната статистика на министър Добрев.

108

спасението

преди 11 години

е национализация, прекратяването на всички антибългарски договори, със съответните поощрения за слючилите ги от българска страна я с затвор я с нещо друго, всеки такъв договор по принцип е застрахован, така че последствията са подсигурени

107

Анонимен

преди 11 години

ej Dobrev begom marr6 tuka 4e i moq ne ot4ita vqrno!

106

БМ-13

преди 11 години

Електромерите на снимката си имат софутер който може да бъде преправян както си иска само с един сигнал. Добрев гарантира ли, че вместо реално изразходван 1 киловат електромера не отчита 1,2 или 1,3 киловата? И по какъв начин са избирани електромерите които да бъдат замерени?

105

Ретро

преди 11 години

А при бай Тодор тока и водата бяха стотинки..... и пари за АЕЦ имаше и за язовири.....

104

нечовек

преди 11 години

Просто е.Плащаме за всичко,от остарялата преносна мрежа до *** и мерцедесите на шефовете.Ние сме като специална порода ***,дето дават мляко всеки ден,стрижат ги всеки месец и ги колят за месо накрая.....Еда,ама не....Чак такива *** няма !!!! И сега ще плащате господа политици

103

Ка

преди 11 години

За да те уважават другите ,първо себи си трябва да уважаваш, а какво правим ние:Ходиш болен на работа,защото ако отсъстваш повече от три дни ти показват вратата, джипито свършило направленията ела друггия месец, не смееш да осъстваш един ден от работа, защото си толкова беден,че една надница може да срути месечния ти бюджет и за да не гладуват децата ни дори нямаме смелост да протестираме. Какво да очакваме от управляващите след като себе си не уважаваме и не зачитаме собственото си достойнство

102

Анонимен

преди 11 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:1.ДДС ЗА ТОК------- - 20 % !!!2.ДДС ЗА ХАЗАРТА - 12 % !!! ПЪЛНА ПОДИГРАВКА ???

101

Анонимен

преди 11 години

АКО ИСКАТЕ ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНОТО КВАДРАТЧЕ, АКО ИСКАТЕ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНОТО КВАДРАТЧЕ.

100

мътилка

преди 11 години

Може и да с наред електромерите, въпросът е как ги отчитат. На мен веднъж ми бяха натрещели 100лв ток по нощна тарифа и 20лв. дневна, общо 120лв. за месеца. Падна ми шапката, какъв нощен ток, като вечер нищо не е включено освен хладилника. Оказа се, че инкасаторката от половин година не е минавала да засича реално, а си е писала показания наизуст, и като минала наистина да засече - опааа, изненадаааа, голяма разликааа. Та май всеки месец трябва сами да си засичаме и сравняваме, не става иначе

99

Анонимен

преди 11 години

Всичко е нагласено, проверяват новите електронни електромери с които се отчитат сметките на по-малко от 5% от абонатите. Повечето хора имат механични електромери които никой не си дава зор да проверява.

98

стратев

преди 11 години

САНИРАНЕ , ИНВЕСТИЦИИ ЗА СКЪПИ УРЕДИ КЛАС А , А+, А++, значи нема смисъл от нищо в тая скапана държава , щото те ни лъжат как си искат !!!