166

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО БЯРНО РЕЩЕНИЕ Е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!

165

Един от Народа

преди 11 години

Пак ни правят на ***! Ку4ето си лае.....крадливия керван си върви и орда *** и неканени 4ужди 'гости' вършеят народната нива без никакъв срам.

164

Анонимен

преди 11 години

много малко са протестирали даже

163

Писнами

преди 11 години

Забавено отчитане няма скъпи ми Дилянчо,във фактурата отчетния период е 28 дни,ако са 38,40 дни къде би трябвало да се начислят и кога в кой месец ще са по малко може би февруари щото е по кратък,Тези хора те гледат и те лъжат и как без математика са станали министри и то на икономиката боже до кога ще ги търпим наглеци.

162

Няма начин

преди 11 години

Кака пък тъй стана,че в цялата страна по едно и също време всички ЕРП си пуснали инкасаторите си в отпуска. Това звучи като теория на вероятностите.

161

един

преди 11 години

СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ СЪШИТИ С БЯЛ КОНЕЦ!!! СМЕТКИТЕ СА ВИСОКИ , ЗАЩОТО ПЛАЩАМЕ ВЪРХУ УПОТРЕБЕНАТА ЕНЕРГИЯ ,КАКВО ЛИ НЕ ОТГОРЕ ! ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ПОЗВОЛЯВА ПОДАНИЦИТЕ И ДА ИЗНЕМОГВАТ ? ОТГОВОР : ЗАЩОТО СТАВА С НЕЙНО СЪГЛАСИЕ! СТИГА СТЕ НИ МАЙМУНОСВА ЛИ!

160

дикиосини

преди 11 години

Хора,ако Сидеров направи това ,което обещава нещата ще се променят.Впечатли ме факта,че е обещал нот.заверено пълномощно с което гарантира обещанията си за чувствително вдигане на доходите си с живота си.Кой политик досега е поемал такъв риск? Обещава-изваждане на сивата икономика на светло,изгонване на концесионерите,вдигане на мин.заплата,потребление и производство,намаляване на парите за ***.Това е страхотна платформа.Ако ми покаже такъв документ-гласувам за него!

159

Анонимен

преди 11 години

НИСКИЯТ ПРОЦЕНТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ПОРАДИ УДЪЛЖЕН ИЗБОРЕН ДЕН !!!!

158

акуд

преди 11 години

добрев говориш ГОЛЕМИ гпупости

157

Анонимен

преди 11 години

EI TOZI NECHETE LI NARODA KAKVO KAZVA DA SE MAHNAT EVN CES I DA SA DARJAVNI I DA SE PLASHTA SAMO ZA IZRAZHODENIQ TOK A NE DA MI SE OBISNQVA ZASHTO MI BIL VISOK TOKA

156

Виртуален Палячо

преди 11 години

Внимание Българи!! Скоро ще стане "нещо" което да ни разсее от темата.. Бъдете вниманителни и преценявайте трезво информацията, която предоставят масовите медии!

155

216

преди 11 години

На кого викаш" ***" бе ползвам 2 ябълки плащам за 5 - измама !Айде баста с тея посредници зелени енергии и други глупости.Сметки колкото минимални заплати при отопление на твърдо гориво -НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ!

154

до 219

преди 11 години

"Затова хората искат много ВЕИ разхвърляни из страната..."И всички знаем кои са хората, нали?

153

Анонимен

преди 11 години

До Голата И С Т И Н А Чудовищно!!! Ако държавата не е съучастник няма как да стане. Тя *** данъците. А има и комисионни. Изключително мародерска политика.

152

Анонимен

преди 11 години

Малкото хасковско *** ****алче май е оцапало памперса и тичка разсополивено при татко Буда да се оплаче от народната любов!

151

цирк!

преди 11 години

Е, да, сметката ми за ток е 50% завишена за шест дена повече. Шменти капели му викат на това.И без това е ненужно висока. Като няма кой да им държи сметка-това е .

150

вън герб

преди 11 години

НЕ ЛЪЖИ НАРОДА БЕ ПЕЗЕВЕНК;ЕТО ТИ ТАРИФИТЕ;АЕЦ към НЕК за 1квт/ч 4.8ст.,НЕК към ЕРП 7.2ст. и колуминацията на наглостта и алчността ЕРП към НАС БГ Платеца 17.32ст + 20.68ст.начисления необосновани 7 на брой и за капак на тия 38ст слагат 22%ДДС и от тук цената за 1квт/ч става 40.20ст.ТОВА СЕ НАРИЧА ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ г'ин Сукалче.Ние ще изгоним ЕРП-тата и ВАС Но правата ще си ги получим и ще плащаме само тия 7.2ст на НЕК всички други лапачи ще ви изритаме от България.ОБЕЩАНО!!!

149

до 207

преди 11 години

Еми ей такова арендаторите да са Българи след като печалбата им е 100% гарантирана защо парите трябва да се изнасят в чужбина?И аз по-*** от теб не съм виждал!!!

148

Бойко Борисов

преди 11 години

Изпратете ме в Космоса, искам да си ходя !!!https://facebook/BoikoInSpace

147

мишок

преди 11 години

Тая мишка Делянчо вместо да им дърпа ушите на дружествата, той им адвокатства!