29

кк

преди 11 години

Че то може да са фалшифицирани досиетата и на всички, на които отрязахте главите... А що се отнася до това, че ББ е дал съгласие да се отвори досието - колко хора искаха това, за де се види,че в досиетата им не пише нищо. Дори снощи в "Очи в очи" Венци Димитров каза същото - и той е искал да му се отвори и публикува досието, но не... имаш досие, отивай си!!! Затова ББ трябва да си иде, за да разбере, че е най-лошо да те бият по главата със собствените камъни.

28

Гошо

преди 11 години

тоя бивол няма да е зле да пуснат нещо и за някой друг, не само за ГЕРБ, иначе излиза че или всички други са светци, или бивола си едно червено теле

27

Анонимен

преди 11 години

ама може да го измете,избори идат

26

Анонимен

преди 11 години

Всички от ДПС/БСП,....от 1944г.,до днес са ----БУДА !

25

до цветанов

преди 11 години

не са фалшиви . напомниха му каква му е ролята за евреите .

24

Анонимен

преди 11 години

Във всяка една нормална държава политик, който е разследван от органите на властта като част от организираната престъпност би си подал оставката, независимо дали е бил реално престъпник или не. Самите контакти с престъпността са достатъчни.Само в Тиквостан при подобна ситуация е възможно разни физкултурници да гледат материала отвисоко и му се подсмихват.Да оберем тиквите наесен, иначе те ще ни ошушкат до последно.

23

ха-ха

преди 11 години

Борисов се е скрил като мишка . Не знаех , че Цветанов освен ВИФ , е завършил и право .

22

Анонимен

преди 11 години

Има "основано предположение", че и цвцв и бб са предали секретна информация на ЦРУ, станали са агенти на ЦРУ, заплащано има е чрез "консултантски услуги" и създаване на медийния проект"герб", с цел засилване влиянието на САЩ,( а не на ЕС) в България с цел изпозване за геополитическите интереси на САЩ и Израел в Близкия Изток и срещу Русия.

21

Анонимен

преди 11 години

червени диверсии дето вече омръзнаха на хората. ако ще вадите нещо, дайте нещо по актуално, не от 1997. като ги вадите тези глупости, Станишев и Доган не изглеждат по-добре

20

gala02

преди 11 години

Папагала на Пирата Буда е научил няколко реплики от рода "И трябва да ви кажа" или използва чуждици които е чул по телевизора без да знае какво точно означават и ги използва за щяло и нещяло,като си мисли че така си вдига коефициента на интелигентност :))) *** физкултурни си и предела на възможностите ти беше тази длъжност с много наколенки на Буда и безкрайно *** на комунистически г*зове от както тате беше шофьор на Който Трябва! Като служител на МВР си опасен и за себе си!!!

19

sviro

преди 11 години

Спинозните подчинени на спинозния Кутев пак ще цапат форума!

18

кк

преди 11 години

"Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание" - Лафонтен

17

Цветан Цветанов

преди 11 години

Само аз мога да Го изнудвам ! Никой друг !Фалшиви са ! Вервайте ми !

16

кокотом

преди 11 години

Цветанов пак лъже. Борисов го държат всички служби - американски, руски , израелски и пр.

15

Orda

преди 11 години

Апостол Цвръцко - Яневолюбевий прави " аргументирано предположение" че дакументите са фалшиви. Ех Цвръцко Цвръцко.

14

Анонимен

преди 11 години

"Той допусна, че документите по Буда може да са фалшифицирани"***, та нали ако допуска подобно нещо, би следвало да ги разследва и ако са фалшиви - да го обяви и съответно да накаже виновните? А защо не го прави ? Защото, за разлика от герп, тези документи не са фалшиви!

13

Анонимен

преди 11 години

вадят всеки ден по малко от нещо от 1997 година месеци преди изборите. закъсали сте я здраво червени ***. напред към бунището

12

9689

преди 11 години

Тези са обречени да се бранят до край,но след края.....

11

tankist

преди 11 години

значи само агент буда или дуда може да изнудва, заплашва, шамаросва, овиква, обира, присвоява и прочие от другите използвайки политическото и най вече служебно положение, за цюцюн да не говорим , че той слуша навякъде, пък другите немогат а, В библията моисля беше казано : не прави на другите това което не искаш да ти напрявят.

10

Българин

преди 11 години

Цецко,а попита ли Йоцо Амстердама какво мисли по въпроса