198

Анонимен

преди 11 години

Наздраве с Варвара и песента "Катюша". Страшна рускиня със страшно изпълнение на песента.От тази любов по момичето Катюша, един руснак създава бойната установка Катюша в разгара на Втората световна. Пускам си и "катюша в действие". Вярно най-зловещият рев!Наздраве, братушки!

197

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Ако в момента бях начело на държавата първите неща които щях да направя са,излизане от E.C. скъсване на всякакво сътрудничество със U.S.A. премахване на терористичната организация Д.П.С. И скане на много голяма прошка от Русия за всичките обиди които им нанесоха Българските еничари през последните 23 години.И отново Русия да ни вземе под крилото си,тогава вече мога да умра спокойно.

196

до 291

преди 11 години

Стягай куфарите и отивай направо ще се кланяш от сутрин до вечер, по-добре не си и връщай !

195

Анонимен

преди 11 години

Всички вие дето плюете по Русия- вие сте еничари бе, ЕНИЧАРИ сте, скапани неблагопдарни ***. Срам ме е заради такива като вас, че съм българин. Ех....ако можеше да съм руснак по рождение....и да не гледам скапаният манталитет на робският български народ.Велика страна, велик народ !!!Преклон пред братушките!

194

х 287

преди 11 години

Ей, малчо , кажи на всички кой изгори и ограби старата българска книжнина!!!!??? Аман, от ***!!!!!

193

сержанта

преди 11 години

До до 279я бутни земята 20 пъти докато рецитираш "слънце е нашата партия", ефрейтор! ше се наказваме , май-май!

192

Maйкъл Чуркин

преди 11 години

Ние Българите и Руснаците сме като братя,но ни управляват Американо Турски мекерета.

191

Перо

преди 11 години

270, имали сме и даскали, и революционери, ама от 1800 г. насам. До тогава сме имали ... никой не знае какво сме имали, защото даже писменост не сме имали, за да запишем каквото и да било! Нема 2 листа на кръст написани на български с дата хиляда седемстотин и някоя! Имаш ли идея кой е първият български учебник и кога е издаден?

190

до 279

преди 11 години

Леко ,че ти израсна пубертеска пъпка!!

189

другаря политрук

преди 11 години

До Assenovсамите руснаци признават пропаганда в "историческите" си документи. не случайно в тях всички воюващи на източния фронт са "германски гадове" и "фашисти". не се отхвърля историческия факт , а се подчертава че е възможно да се почете паметта на героите и без 100 кила пропаганда в стил "те се сражаваха за родината". ако изобщо се сещате за филма офкрос

188

до 278

преди 11 години

Ти си едно пубертетско л...о , което тати като е подпийнал го е научил да обича червената армия, която ни е "ОСВОБОДИЛА", какво да ти обяснявам чети повече от различни източници!!!!!!!!

187

До 260

преди 11 години

По рождение ли си толкова ***?Нали не си ВЯРВАШ!Русия изкупуваше от България всичките ***,които произвеждахме-мотокари,кари,трактори,бройлери,винтове и гайки и т.н.,само и само да се мислим ,че и ние сме дали нещо на света!200 000 000 Русия НЕ МОЖЕ да я ИЗХРАНИ 8 000 000 България!Личи ,че си проста ТИКВА!

186

Анонимен

преди 11 години

Най-великите са братушките.Сега си пускам химна на Русия. *** якият- най-надъхващият!Наздаровя, братушки!

185

Assenov

преди 11 години

Стига сте писали коментари за и против комунистите! Замислете се над историята на момичето. Там е истинския смисъл на статията. Но нали трябва да си намерите нещо да се заяждате, щото друга работа си нямате..

184

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Не ми говорете глупости ако не беше Русия до сега щяхме да сме изчезнали като нация,Турция щеше да ни асимилира,цялата територия на днешна България щеше да е само Турци,бъдете благодарни на майка Русия.

183

удри маноле

преди 11 години

До до 270ти предполага се си живЕл тогава, та знаеш. има разбира се. сведенията за руското влияние през 16 век са описани подробно от Изгърбич Задвратян в предговора към второто издание на десетия албум на Лили Иванова

182

до 270

преди 11 години

Айде бре пос^ерко, покаже един документ на български, една книга, писмо на български от 16-17 век? Имаш ли идея, че за 14, 15, 16 и 17 век нема НИЩО, черна дупка е какво става тука! Ние даже не сме били една държава когато ни завладяват турците, той ми говори за държава под турско!

181

Михаил Туркошвили

преди 11 години

До Майкъл Чуркинако я нямаше русия нямаше да има БСП. нямаше да има девети септември. нямаше да се чака 20 години за лада докато политкомисарите карат мерцедеси. нямаше да го има чернобил. щехме да четеме новините от дойче веле, а не преразказани пропагандни фейлетони измислени от *** отроци като тебе.

180

Анонимен

преди 11 години

От там идват образовани свещеници, даскали, даже от там ни връщат съвременната азбука, отдавна забравена у нас!----България си е имала и свещеници, и даскали, и търговци и революционери.Просто в един момент сме използвали руската лакомия за Проливите.За модерната азбука е такава глупост, че не си заслужава да се коментира...

179

х

преди 11 години

Четете бе, Раковски хубаво го е написал, от там се разровете в историческите извори и вижте, точно как и кога тази страна ни е спасила от нещо! Русия е Османската империя за нашите братя от Волжка България, били ни спасили, да, трябваше да ни спасят от себе си! Ама къде ти четене, прости ***! Никакви братя нямаме! братя...хахах