44

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството, че този скандал го раздухват умишлено за да се прекрие нещо друго !!! В случая няма нищо скандално, кандидатстваш - печелиш и точка ! Просто БИЗНЕС !

43

Анонимен

преди 11 години

част от културният елит се бил възмутил , то и един елит , на една част от тях очите здраво им са се подули от прекомерна употреба на алкохол, ако и това е елит , здраве му кажи , а рапър да говори за култура , е все едно труженичка от Околовръстното да говори за запазване на семейните стойности и да е против изневярата.

42

46

преди 11 години

До 56 Майтапиш се !

41

Анонимен

преди 11 години

Тая русата вади е.ахти ци.ите. Певица ли е?

40

7

преди 11 години

забравих да спомена, че даже и да открадне абсолютно всичките пари от проекта, Пайнерчо пак ще е принуден да внесе минимум 30% от сумата за данъци и осигуровки - тоест те ще отидат в бюджета, а не в Брюксел обратно.

39

Анонимен

преди 11 години

е културтрегерите какво чакат да си размърдат комунистическите мозъци ....

38

Анонимен

преди 11 години

Това е проект ,спечелен от един ТВ канал. Чисто и просто, каналът иска да се преоборудва с качествена техника за да бъде по-конкурентноспособен. Какво лошо има тука? Всеки канал можеше да направи такъв проект. И канал 1 и канал 3 ......И вестник и списание и квото си помислите предприятие. Даже платените форумни минусари на БСП могат да кандидастват за по-добри компютри и нет....

37

до българите

преди 11 години

Големи сте смешковци:) Я ми кажете ако на магазина продават ла*на ще си купите ли??? Виете против чалгата а я купувате!! Щото ако не я купувате няма да я има! Като отива вечер детето ви на дискотека нима не знаете, че не е рок клуб кръчмата? Или не забелязвате, че с поличка два пръста дълга? А , че сантиметрите на токчетата са долу-горе колкото годините и? Чалгарите ви виновни! Ич не са даже - продават ви това което искате да купите!

36

Чужденец

преди 11 години

В материала са забравили да напишат какви големи патриоти за българете и как хем мразят *** и турците, хем се прехласват по турско- цаганската музика.

35

7

преди 11 години

Завистливо и просто племе е това българското. За да дадат пари на Пайнера значи са отчаяни тея от финансовото - този тип проекти изискват минимум 50% собствено участие и фирмите просто не кандидатстват - ще връщаме май стотици милиони - няма как да се дадат на клошарите, единствения друг вариант е да отидат обратно в Брюксел тия пари и да ги изядат еврочиновниците. Та завистливата *** вместо да си направи проекти за стотиците свободни милиони, само злобее. Не слушам чалга, даже хич не я понасям

34

Анонимен

преди 11 години

А СТРОЙ ДЪРЖАВА ,....С ТАКИВА ЦЕННОСТИ ...!

33

Анонимен

преди 11 години

2 млн. лева са около 7 пъти по-малко от застраховката на зaднuкa на Дженифър Лопес - 6 млн. лири, така че не сме най-зле, случва се и на други места по света!

32

Анонимен

преди 11 години

До 37 Графа спечели по същата програма 700 000лв. Странно защо никой не възстана като сега ?

31

Анонимен

преди 11 години

Чалгарският пайнер канал да се излъчва след полунощ, така, както се излъчват и другите порно канали. Какво, като е "софт"?

30

Анонимен

преди 11 години

И СЯ КВ'О?

29

пицайоло

преди 11 години

До Анонимензащото такива пари се дават на наште. а и един истински творец (не виждам как би могъл да се финансира по програми за конкуренция така или иначе) би се обидил ако трябва да плаща рушвети, ерго - само пайнърите участват..

28

kapo

преди 11 години

И Германия подпомага филмите на Уве Бол...това е по-лошо и от чалгата...

27

Анонимен

преди 11 години

На бат Бойко избирателите! Нали знаете онази приказка: "Хвърли нещо зад себе си, за да намериш отпред" ***, ***, ама не толкова....Затова следващия път като го видите до Лепа Брена ухилен като нашия Гошко в двора пак гласувайте за него...:)

26

Анонимен

преди 11 години

Е то Мадона, Шер, Дженифър Лопес, Марая Кери и пр са "много облечени" и имат мнооого смислени песни Същите са като наще певачки

25

es tut mir leid

преди 11 години

OTVRAT na N-ta stepen !!!Nqma bulgarsko v chalgata !