45

BG.BG

преди 11 години

Предлагам Овчаров да прибира радиоактивните отпадъци в неговия избирателен район. Какво ли ще кажат по въпроса неговите избиратели...

44

до 50

преди 11 години

То и тебе не те знаем кой си, пък се изказваш. На интернет не е важно кой си, а какво казаш.

43

марко

преди 11 години

Както е тръгнало,да почакаме да намалят още или да започнат пари да дават за да я построят.

42

Анонимен

преди 11 години

Овчарови мъдрости: Като те лаят ***, не заставай на 4 лапи! Като ти дават комисионна, заставай на 4 лапи!

41

до 51

преди 11 години

Погледнах го, източника е анонимен, а материалите вътре написани неграмотно.

40

Radiacionen tip

преди 11 години

Тук всеки пише без хабер да си има за какво става дума! Кой плаща, какви са плюсовете за региона, за страната. Защо Белене е по- добре от Козлодуй, какво ще се случи след 20, 30, 40 години... Пишете, после ще питате за терминал 2.

39

румен221

преди 11 години

ЗА ДА ИМА ИНФОРМИРАН ИЗБОР, ТРЯБВА ДА ЗНАИМ ИСТИНАТА МАСОНЧЕТО ДОБРЕВ,ИСТИНАТА, МИ Е ПО-СКЪПА от всичко!!! - Дори сребролюбеца Касчиев призна, че доклада на за сигурността на правещите зелен ток АЕЦ в Европа се оказа гадост.., за- ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЛЪЖЦИ И КЮМУРДЖИЙСКИТЕ ПРОПАГАНДАТОРЧЕТА на кафявата енергия!!! - Защо се крие информацията за БЪЛГАРСКИТЕ РЕАКТОРИ, от доклада на ЕС за всички реактори в Европа???1. Защото 5 и 6-ти блокове са в "ТОП-10" на реакторите в Европа по ядрена безопасност и ЗАТОВА НИ СПИРАТ ПАРИТЕ ЗА ЯДРЕНА БЕЗОПАСНОСТ... ЗА КОЗЛОДУЙ!!!2. Защото 3 и 4-ти блокове н Козлодуй са в "ТОП-30" ПО БЕЗОПАСНОСТ...3. Защото дори и спрените 1 и 2-ри блокове в Козлодуй, са в "ТОП 50" ПО БЕЗОПАСНОСТ...4. Защото 1 и 2-ри блоковете в АЕЦ-Белене са НЕДОСТИЖИМО БЕЗОПАСНИ, прямо ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ РЕАКТОРИ В ЕВРОПА(Издържат на 9-та степен по Рехтер и удар на 400 тонен самолет)...!!!СПОРЕД ДОКЛАДА НА HSBC:- Цената на АЕЦ-Белене, с подобренията, е 4,45 милиарда евро (1,39 милиарда платени)- Цената на Проекта Белене, за 60 години експлоатация, ремонти, плюс извеждане от експроатация до Зелена поляна е 10,3 милиарда евро- СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ТОКА ОТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ, СРЕДНО ЗА 60 ГОДИНИ, Е 1,21 евроцента = 2,42 стотинки - Средна продажна цена за 60 години, с отчетена инфлация, е 7,5 евроцента- А на фото-тока ДНЕС е 36 стотинки, а след 60 години ще е 136 стотинки!!!- ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ ЗА 60 ГОДИНИ Е 95-100 МИЛИАРДА ЕВРО!!!А най-голямата ГАВРА С КОФТИ МАТРЯЛА, Е:- Да можеш само след 3 години да имаш нещо, което е НАЙ-ДОБРОТО В ЕВРОПА и... да спреш строежа му, за да ми продаваш НАЙ-СКЪПИЯ възобновяем ток в Европа... това е:- ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГАДОСТ И ПОДЛОСТ СПРЯМО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ...!!!

38

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. ти когато крадеш на четири лапи ли заставаш???нещо много са ви познати тези пози,по нашия край им казват задна прашка.......изобщо в това *** бсп само крадливи и лъжливи .....кой гласува още за тези не мога да си обясна това малоумие...........

37

Анонимен

преди 11 години

"...нисък корупционен потенциал.", но все пак потенциал. На кое ли Овч. казва "висок корупционен потенциал ?

36

до 36

преди 11 години

Погледнах линка който даваш няма автор, няма дявол само евтина пропаганда като че ли е писан от някой със средно образование защо тоя не се покаже да го видим кой защо се крие ?

35

Анонимен

преди 11 години

Всички знаем за далаверите на Р.Овч. Дойде време да се разплаща, за това му се привиждат "***" !

34

АНОНИМЕН

преди 11 години

Най опасно и зло е куче което не лае,а се спуска да хапе.Червените олигарси вече не могат да хапят затова започнаха да лаят.

33

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

30- Цена на реакторите 6.2 милиарда- съхранение на отпадъците 2.3 милиарда- строителство според изискванията на ЕС за безопастност 4.5 милиарда- инфраструктора 7.4 милиарда- ДДС-таь, режийни, инфлация още 3 милиардаИ колко станаха - пак към 22 милиарда...

32

DOLU OFF4arov

преди 11 години

BRAVO NA IANE !!!DOLU OFF4arov

31

Анонимен

преди 11 години

Трябва ли да ни управляват хора които наричат колегите си политици ***,циркаджии,хулигани и други цинизми.А нас обикновените хора за какво ли ни смятат?

30

кера

преди 11 години

5/10/милиарда/лева ,евро-няма значение/изплащаш за 11 год.Централата работи още 50 год. 5 по 5= 25 или 5 по 10 =50 Познайте до кой клас трябва да си учил за да направиш тази сметка или да сравниш числата 25милиарда/или 50 милиарда/ с числото 200 милиарда. Две решения 1.Голям лъжец,а останалите *** 2.Увеличаваш цената на тока 8 пъти/4пъти/ и получаваш исканите 200 милиарда.Ако греша опровергай ме.

29

Анонимен

преди 11 години

По думите му енергийният министър Делян Добрев и директорът на АЕЦ Козлодуй Валентин Николов не разбират от енергетика. Ако влязат в електроцентрала, ще се загубят....">>....Ха-ха! Яка констатация!

28

Анонимен

преди 11 години

Ако ще и 10 АЕЦ да ни построят по-умни няма да станем.

27

до 15

преди 11 години

Аз си мисля че тия работи се доказват в съда със документи другото е популизъм и демaгогия.

26

Анонимен

преди 11 години

Руменчо, не отклонявай въпроса-трябва детайлно да се види какво до сега е актувано в т.н. гьол-стойността и количествата на СМР отговаярят ли на действителните-там е заровено кучето. Иразликата в кои джобове е отишла. Яне -там провери.