164

до чалга фурията

преди 11 години

Мила,не целия парламент да те мине,ами и света да ти е отгоре,ще си си пак същата звезда.Няма лошо щом се чувстваш по този начин значима и ценена,но не учете младото поколение на вашите пошли номера.Ако ти нямаш чувство на родител има хора които имат още такива чувства и не желаят вие да бъдете пример за тяхните деца.Винаги е имало проститтуция и пак ще я има,но бъдете по дискретни.

163

Майка на бебе 2012

преди 11 години

Баба ми по времето на войната е родила 2 деца и е казвала, че и по времето на войната, и след това не е било така зле, както сега. Дядо ми е бил сигурен в доходите си и по времето на царя, и по времето на комунистите. Построиха си къща, кооперация апартамент, дядо ми беше вторият човек в селото с москвич. Успяваха да задоволят всичките си нужди, защото имаше СИГУРНИ ДОХОДИ!

162

Анонимен

преди 11 години

Баба ти, дядо ти, .... дрън-дрън. Времената се менят и света не стои на едно място. Пълна глупост е да се сравнява с едно време, но щом ти се иска да се сравняваш с /пра/дядо ти и /пра/баба ти, отивай си на село, купи си свещи и газена лампа, живей в землянка без ток и вода, копай на нивата от 5 сутринта до мръкване и прави деца, колкото ти душа сака!

161

Разбирачев

преди 11 години

Ествествено, че българина е отговорен и не прави деца, които ще живеят по-лошо, отколкото е живял той самия. За това спада раждаемостта при българите, а *** са друг случай. Ако преди 23 години бяхме живяли толкова бедно, колкото живеем сега, нямаше да се почувства разликата, т.е. този срив в доходите и съответно нямаше да има и срив в раждаемостта при българския етнос. Турците в България горе-долу запазват раждаемостта си, а при *** тя скача в пъти. Неразбиране е да се прави аналогия с

160

Анонимен

преди 11 години

До не обичам да агитираTе от ВМРО и писма до чужденците колко била привлекателна проституцията в България пишат. Не ми ги фали, не ща да ги раня и тях.

159

Анонимен

преди 11 години

Братя България.. Решението на Проблема е Исляма и Шериата.. Но Шиитски Ислям.. Ако приемете Сунитски Ислям ще бъдете турцизирани , сунитите са терористи.. И заедно с нашите Арийски братя от Иран с помоща на кюрдите да унищожим държавата на гадовете Турция. И отново да ще владем Балканите и за бонус ще имаме европейската част на Турция , втория Рим ще бъде български.. Заедно с Иран ще унищожим нашите вечни врагове гърците и кост да не остане от тях. Не чакайте спасение от Запад - там ни мразят

158

Анонимен

преди 11 години

190, на мен баба ми ми е разказвала, как само хляб и картофи са яли, ВСВ са преживели, по на 4 деца в семейство и пак са се раждали и са си кретали...ама това на тия тука не им го обяснявай, щото така ще им отнемеш едничката радост в живота - да обвиняват някой друг за смотаните си животи.

157

Анонимен

преди 11 години

Значи да обобщим: в България раждаемостта спада, защото доходите спадат. В държавите, в които доходите са добри, но разждаемостта пак спада....абе *** ги тях, те ни пречат на плюенето. Тия *** мръсни как се множат, сигурно са им яко високи доходите...оф, не, и това не ни се връзва с теорията. Абе я да си плюем как дойде, по-късно ще мислим...абе за кво да мислим, като можем само да си плюем...

156

до Майка на бебе

преди 11 години

Майче, твойта баба навремето първо е мислела колко деца да роди, а не дали да си купи Samsung S III, плазма и кола на лизинг...това с детските е погрешна политика, представи си ако бяха 500 лв...*** нямаше да са в цикъл...само оправдания и циврения слушам..

155

Чалга фурия

преди 11 години

ми кво бе дъ раждам ли саа , ми щооо ?! Чи аз и така си живеа ногу гот, сака вечир як купон и секс до зури и дажи низнам с колко и с кои са ме шляпали и ногу се кефя на познаството с важни клечки мои клиенти от параламента, те *** цанат ногу шот знаат ква сам звизда

154

не обичам да агитира

преди 11 години

40% в България не гласуват. От ВМРО предлагат модели и за *** и за повишаване раждаемостта на българите. Да не ни мързи, а да ги вкараме в парламента. Някои ще кажат, че са популисти, нека да ги вкараме, а после ще видим и ще им дирим сметка. С хленчене и отказ от гласуване, ще става още по-зле..Само десни и крайно-десни, иначе дълбока *** ни чака.

153

77777

преди 11 години

Катастрофалният спад в раждаемостта в България се дължи на същия този спад в доходите. Българинът от 23 години не се чувства увечрен, че може да отгледа поне едно дете, тъй като доходите му не стигат да живее нормално той самия, а какво остава да има жена/мъж и деца. За да имаме деца, трябва да имаме и доходи, поне на равнището на 80-те години на миналия век. Отделно, че с повишаването на пенсионната възраст вече няма баба и дядо, които да гледат децата - бабата и дядото са на работа.

152

до анонимен

преди 11 години

Само слушай чалгаджийките по интервютата си какви майки са,ама какви съпруги били чак да ти се доплаче от умиление,че не приличаш на тях.Такава майчина обич каквато те я обясняват и разбират и най-вече прилагат Никой простосмъртен не може да достигне тяхното съвършенство.Поне да си мълчат защото за никого не е тайна с какво се занимават чалгаджийките.Оргиите им са публична тайна.

151

Анонимен

преди 11 години

Аз искам 7-8 деца, е..ло съм майката шизофренията като наследствен ген, тогава държавата ще им плаща пенсиите...

150

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

ОБЕЩАВАМ ТЪРЖЕСТВЕНО, ЧЕ ПРИ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ЛИЧНО АЗ ЩЕ СЕ ПОГРИЖА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА! Я КАКВИ МЛАДИ И НАДАРЕНИ "КАЛИНКИ" СИ ИМАМЕ В ГРУПИРОВКАТА "ГЕЙрб"!

149

шуц

преди 11 години

В България *** дълго ще останат постоянна бройка. Те се разселват из западна Европа. В Германия вече има градове, пълни с БГ ***. Къде къде по-лесно е да крадеш и просиш евра, да вземаш социални помощи, отколкото да пречукаш на село някоя баба за 2 лева. За работа не говоря - те я изключват от всички възможни схеми за забогатяване или нормално съществуване. Освен това продължителността на живота им е кратка, в следствие на мърлявостта и безотговорността им.

148

Майка на бебе 2012

преди 11 години

Управляващите правят всичко възможно да не плащат детски и майчински. Откъде ще има раждаемост? Това могат да си позволят или хора, лишавайки се от много необходими неща, или жените на нашумелите политици с многото апартаменти и представящите американски планини за родни.

147

Ман ин блек

преди 11 години

не трябва да си професор за да не стигнеш до логичния извод че ще сме първата държава в историята на човечеството която е изчезнала понеже не ражда деца..нашите баби са живели в по-голяма немотия и излишък, но не са се страхували да раждат по 4-5 деца...жените станаха просто едни кариеристични *** мислещи единствено за собствения си просперитет, а мъжете лигльовци разчитащи на кариеристичните ***...

146

не професор

преди 11 години

понеже не съм професор не се чудя, че повсевместно се разтури всичко работещо, че малките населени места умишлено се обезселиха, че алтернативата на малцината неимигранти се отдават на алкохол в компанията на чалга звуци, че ако не си в полит_кръг си бай никой и бизнес ще видиш през крив макарон ...а вай учудващо е че хората при цялото си безпаричие не се превръщат в *** и не цвъкат чаавета които да се самоотглеждат по кофите за ***. ***.

145

Анонимен

преди 11 години

Фактът, че държави с много по-висок стандарт имат нисък прираст говори достатъчно. *** да не би да раждат щото много добре си живеят? Стига циврилиии. Раждането е личен избор. В толерантния и развиващ се свят, в който имаме удоволствието да живеем, вече не е задължение или въпрос на чест да разждаш деца - съответно все повече хора решават, че има и други начини да изживеят живота си.