47

до 55

преди 11 години

За това винете управляващите ,ЕС не ви е виновен.... Ес е чудесно нещо - дава възможността за развитие,а ако не успееш ти дава възможността за лесна емиграция в другите държави от Ес. Ес СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА , ТОВА ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ СА *** Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ,ОСТАВА НИ ВТОРАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДАДЕНА НИ ОТ ЕС,ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ И ТЯ Е: БЯГАЙТЕЕЕЕЕ,БЪЛГАРИЯ Е ЦАРСТВО НА ПОЗОРА!!!!

46

до 43

преди 11 години

Хаха 0ще ти платят, а гърците как ще пият узо на корем, всяка година им дават по едни 30 млрд евро да плюскат на тумбак. Aма ние нали сме отличници само за толкоз *** магисрали има.

45

Съдебен процес

преди 11 години

През 1991 г. заради Възродителния процес са повдигнати обвинения срещу Тодор Живков, ген. Димитър Стоянов, Петър Младенов, Георги Атанасов и Пенчо Кубадински. Първоначалният състав на обвинението е чл. 162, ал. 1 от Наказателния кодекс и се отнася до проповядване и подбуждане на расова и религиозна вражда. През 1993 г. обвинението е заменено с ново, формулирано като "престъпление по служба".През следващите години делото е разделено на пет отделни дела. През февруари 1995 г. Военната колегия на Върховния съд, при едно от поредните връщания на делото за доразглеждане, издава изрично указание да бъдат разпитани всички, които имат отношение към репресиите в периода 1984-1989 г. Това значително забавя и затруднява по-нататъшните следствени действия. В края на 1997 г. обвинителният акт е внесен, но след няколко месеца състав на Върховния касационен съд връща делото за доразследване с аргумента, че това указание не е изпълнено

44

енчев

преди 11 години

Да , да дядо попе, да била е стълб църквата ама друг път, стълб е била вярата и малкото обикновенни родолюбиви попове, които са я разпространявали сред народа и с кръста и с пищови в пояса.. И не са били близо до хората от лъскави каляски ами са обикаляли пеша земи и паланки и зиме и лете. Вие разделете тоя кокал най-сетне, разберете се за свещоливниците , изберете Патриарх и тогава давайте ъкъл ......айде мир Вам.

43

Наблюдател

преди 11 години

Еййй хора?!Замислете се?Какво ни донесе демокрацията?Какво получихме от така прехваления от крадците ни политици евросъюз?БЪЛГАРИТЕ ОБЕДНЯХМЕ ТАКА, ЧЕ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ НИ ИЗГЛЕЖДА КАТО НЕДОСТИЖИМО ПО СТАНДАРТ!!!Дори наглОстта на тези които ни докараха до тук надхвърли всякакви граници.Иван КостOOF дори се нагъзи без вазелин на *** и призна "етническо пречистване" без да се допита до нас. Нещо повече - НАГЛЕЦА ДОРИ ПОИСКА ДА СЕ ЗАБРАНИ СПОМЕНА ЗА ТАТО!!!!Чудно защо пропуска факта да спомене, че тогава народа-ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД живееше така добре и спокойно както сега може само да си мечтае.ТАТО БЕ ВЕЛИК ПОЛИТИК, ЗА РАЗЛИКА ОТ *** СЛЕД НЕГО!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

42

do:50

преди 11 години

ti ne se kazva6 Hasan , tokava za6to vaob6te komentira6 ne6ta koito ne te zasiagat , begai si pie6 rakiata

41

Анонимен

преди 11 години

Ако не беше ЕС стотици български работници нямаха да могат толкова лесно да учат и работат в западна Европа. А когато един малък народ не е част от никаква световна организация рискува да попадне под още по-голямо обезличение и забвение... Поне сега сме част от нещо,а иначе бихме били някакво малко отшелническо кралство,за което никой не е чувал и никой не се интересува...

40

Да се обезличи

преди 11 години

Казал го е много меко , по точно е да се пороби отново !В Америка в почти всеки град , има Гръцка Православна Черква и детска градина към нея . Идват и някои отчета от Румъния да изнасят литургия на Английски . Та един от тях е посетил Гърция и ни донесе от там екстракт олио което ухаеше на парафюм , осветено в един от манастирите им . Той се възхищаваше на Гърците как след черква в неделя се събират да си говорят и да обядват . И казваше в Румъния сега се строят много черкви и по подоб

39

Naglite

преди 11 години

Otgovora e : Todor Jivkov s kov4ega v Haga ili vnu4kata

38

Анонимен

преди 11 години

Хахх,интелигентните хора са атеисти. Проучванията сочат,че колкото по-образован е един човек,толкова по-малко вярващ е...Тоя в каква илюзия живее,че вярва,че интелигентните хора ще се проповядват приказки от преди 2 000 години...Всеедно да ни учат да вярваме във пинокио и снежанка...

37

Parlamenta

преди 11 години

dikato nema vinovni za Vazroditelen Proces , Balgaria nema nikoga da tragne v pravilna posoka , tva e dokazano ve4e

36

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До ..43А защо Норвегия не се натиска да влезе в тъпия ти съюз?

35

Стига лъжи

преди 11 години

Каква църква, владико. Та нали покръстването извършихте с кръв, потопихте един огромен за времето си народ в кръв, слугувайки на 12000 Византийски попа. Та нали заради вас, узурпаторът Симеон смачка всяко недоволство против Християнството, изгони милиони от България към съседните страни. От 100-те боляри, 60 бяха против него, но бяха убити. Християнските попове унищожиха свидетелствата за нашата предишна история. Сега пък *** станаха ваши братя. Грешни сте владико, изцапани сте с кръв.

34

Анонимен

преди 11 години

Вън ЕС от БГ да си държат *** 5 км магисрали за тях си и да ни платят сега за НОВ АЕЦ .

33

..

преди 11 години

Със своите 500 милиона жители ЕС е най-голямата икономика в света. Неслучайно всички се натискат да влизат в него, защото дава стабилност, модернизация и икономически растеж. ЕС зачита всяка държава членка, и българският е един от официалните езици в ЕС,като всички документи се превеждат на български.. Да не говорим за това колко пари дава ЕС за културни събития.В този смисъл, ЕС едновременно ни развива икономически, и осигурява запазването на нашата идентичност. Никой друг съюз не прави това.

32

Анонимен

преди 11 години

Искаме ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, но по-як!Според Бойко Борисов тогавашните архитекти на възродителния процес е трябвало да сменят не целите имена на българските турци, а само първите им. Трябваше като в САЩ, дава се един списък с имена, избира се първото име, което да е българско и второто вече да е на бащата, бяха думите на Борисов.

31

Анонимен

преди 11 години

На Фидосова кучето трябва да се научи да яде хипопотами ...Така един прекрасен ден няма да можем да се "любуваме" на тази огромна лоена грамада! Дай Боже!

30

Mehmed

преди 11 години

2013 Balgaria na Sad v Strasburg za Vazroditelen Proces , veski da si ponese zaslujenoto

29

Vazroditelen Proces

преди 11 години

nama da prostq tva na taa Darjava nikag , kak mi smeniha imeto ot Hasan na Ivan

28

Анонимен

преди 11 години

От този ПОТУРНАК ли да чакаме нещо добро?България вижда възможности в успеха на съседна Турция, заяви президентът Росен Плевнелиев.Успехът на Турция е много важен за България.Росенчо декларира подкрепата на България за европейската интеграция на Турция. Когато Турция е номер 1 като туризъм за българските граждани и оборотите растат няма как ДА НЕ СЕ гордеем, че сме постигнали това заедно, каза Плевнелиев