28

dimitarivanov53

преди 11 години

Na Parvanov mekeretata.Moshenizi,gadni.

27

ясен

преди 11 години

Тези две охранени *** ,си мислеха ,че като наливаха пари в бсп и бяха под шапката на гоце са недостижими . Да ама -не. Западняците ни набиват канчетата , защото не играем ли по правилата ,излагаме и тях, и ще ни изключат от ес !!!

26

бандит

преди 11 години

Това е полицейщина...

25

МоСкОвСкИ

преди 11 години

Защо Бойко Найденов не го избраха за главен прокурор след като беше и.д.!?

24

Пешо

преди 11 години

Прах очите . ще бъде прекратено по изтекъл срок на давност.

23

Анонимен

преди 11 години

Бойко да започне да строи затвори, че ако наистина прокуратурата и съда заработят , хиляди *** ще трябва да бъдат настанени на топло.

22

Анонимен

преди 11 години

Българите вече не вярват на подобни намерения.

21

ясен

преди 11 години

Да ги прибират ,защото може да празнуват Н. Година заедно с галевите и маргина в Ю. Африка!!

20

НИКОЛОВ/СТОЙКОВ...

преди 11 години

....ХОРАТА ,КОИТО СПОНСОРИРАХА ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ НА ГОЦЕ!ЗА ЦЕЛТА СА ПРОДАДЕНИ 400-км.РЕЛСОВ ПЪТ ЗА СКРАП, ПОЛУЧЕН В КРЕМИКОВЦИ ПРЕТОПЕН И С ЛИЧНО НАДЗИРАВАНАТА СДЕЛКА ПО ПРОДАЖБАТА ОТ ТРАКТОРА!ЕТО ...ТАКА ЧИСТО , МОЖЕ ДА РАБОТИ САМО ПАРТИЯТА ,БКП/бсп!

19

САМО БСП(БКП)

преди 11 години

ББ е лош човек и мутра, за пример ще ви дам братя Галеви, и другите наши събратя дето бяха осъдени, Цветанов е още много по-нагъл - иска да сложи ред в държавата и да хване всички престъпници - а ми то тогава няма да има никакво преразпределение на парите В държавата !!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ПАРТИЗАНИ ОТ БСП?!+

18

старшината

преди 11 години

А дано но надали?

17

ДОЛУ ГЕРБ

преди 11 години

Това е полицейщина, как може наши другари да бъдат съдени без да са били хванати точно на местопрестъплението. Долу ГЕРБ, гласувайте за БСП, ние ще ви вдигнем доходите без значение как, няма да ви съдим за нищо, няма да *** лентички, няма да строим пътища, магистрали, детски градини, Дунав мост 2, спортни зали, кръстовища на 2 нива, паркове с осветление, ще пуснем Помака, килърите, наглите и други наши ортаци от затвора, и ще почнем пак с кражби, заменки, убийства и отвличанияДОЛУ ГЕРБ!

16

Юстиция

преди 11 години

Не вярвам да ги осъдят. По-скоро вместо БСП вече ще "спонсорират" ГЕРБ.

15

КДК

преди 11 години

Л Стойков и М Николов са тандем измамници от висок калибър.Като Стойков е оновния виновник а Николов и съпругата му са изпълнители съучастници не само в това но и в други престъпления пр;Най големия и модерен Месокомбинат намиращ се в Ген Тошево е придобит от същия тандем чрез измама прикрита от Добричкия съд в лицето на същия съдия К Калпакчиев който по това време е съдия в гр Добрич.Същата е ситуацията и със комплекса Дюни и бетоновите им възли до с Равадиново.Конфискация и по 50 г пандиз.

14

От вън

преди 11 години

Какво чудно има? Това става в България! Тук в щата Илинойс двама поредни Гобернатори са в затвора ! Ефективно!Ето колко са " прости " Американците! Ние сме много умни.........

13

Станишев

преди 11 години

Ако това стане има вероятност Николов и ортаците му да бъдат осъдени!Това не е добре за партията!За това ние от бсп твърдо се противопоставяме на това!Главният прокурор трябва веднага да прекрати това!Има голяма вероятност да изгубим един от основните ни спонсори!

12

..за 11...

преди 11 години

...ставаш ли свидетел , А..??!!

11

aaa

преди 11 години

ЯЯЯЯ НИЕ СМЕ ИМАЛИ ПРОКУРОР БЕ ,НАИСТИНА ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА

10

....за 7...

преди 11 години

....ами после ---нема финансиране на полит.програмата на Партията за изборите!Те работят за Партията БКП ,брато....ТАМ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО!ДОРИ ДА РАЗПРЕДЕЛЯШ ДРОГА ,КАТО "УРИНАТОРА"/....Целите на Партията --оправдават средствата/....а , парите не меришат!

9

до 8

преди 11 години

Ами може би трябва да си изберем правителство, което да не си е хвърлило пъпната връв в БКП, сигурно и междупартийните циркове ще намалеят рязко след това и ще започнем да виждаме РЕАЛНИ резултати.