34

до35

преди 11 години

Сега като прочетох на каква диета сте, разбрах защо повечето коментари са истерични, фанатични и мракобесни.

33

Анонимен

преди 11 години

всичките ми комшии са рибари охааа

32

Анонимен

преди 11 години

Ей ловци...тив дето стреляте по животни без да ги консумирате...не мога да си представя каква тръпка можете да изпитвате като убиете животно ей така само за едно стреляне. Вие сте *** скапани!

31

Анонимен

преди 11 години

*** - ловец - перничанин - чалга - ракия - простотия - рибар - гоце - бракониер - кючек - винкел - пушка - шкембе - шльокавица

30

Анонимен

преди 11 години

Бихте ли си хванали ловец за любовник:):) 100% са комплексари-прогонени от вкъщи,защото и там не стават за нищо. Говорила съм с жена на ловец-нито да го изгониш,нито да го оставиш-маниакални до мозъка на костите си-скитат,защото са завършени егоисти.

29

Анонимен

преди 11 години

наближава сезона за отстрел на носърчета

28

zz

преди 11 години

Колко издухан *** син трябва да си за да си купиш комплексарски джип и да ходиш да си задаволяваш комплексите по малоценност като се правиш на "играч" на беззащитните животинки който имат много по-голяма стойност от твоето жалко съществуване??За глиганите на който популацията е трудно контролируема и се размножават като *** разбирам, но да стреляш по рядка и красива птица е върха на човешката наглост и простотия.Векове назад сте от истинската стойност и ценността на живота жалки "ЛОВЦИ"

27

Анонимен

преди 11 години

Там най-много талибаните да му резнат главата

26

без име

преди 11 години

Защо нито една от защитените територии от Натура 2000 няма режим на охрана?

25

Анонимен

преди 11 години

Ще ядеш растителни храни бе *** ***. Хляб , боб , грах , леща , ориз , картофи , зеленчуци , плодове , ядки , мед . Също така мляко и яйца.

24

до 24

преди 11 години

Ами отивай в Афганистан като толкова ти се стреля и се чудиш какво да ги правиш тези пушки. Ама срещу зайци и фазани е по-добре, нали? Щото си много смел. Щото си най-големия мъж.

23

Редови ловец

преди 11 години

Проблемът е в безнаказаността на бракониерите, проблемът е също и в страха на ловните надзиратели и горските от наглите мутробракониери. Аз и колегите от ловната дружинката ходим всяка зима и поставяме хранилки. При организираният лов се отстрелват предимно животни от развъдници: за фазани, патици, диви прасета и елени. За да не се нарушава баланса в природата. Правят се преброявания на дивеча и се определя дали може да се ходи на лов и ако може по колко максимум да се отстрелва.

22

Анонимен

преди 11 години

Тва ловът е толкова тъпо нещо.В съвременният свят сигурно го практикуват някакви комплексари които вътрешно в себе си се чувстват *** убитаците.И затова имат нужда да фанат пушката да погледнат през оптическият мерник и да гръмнат някое беззащитно животно.После им става густо-големи герои големи стрелци.Не хора а машини за убиване.Естествено никога не биха отишли в някоя страна в която се води война и не биха влезли в сражение където има шанс да пострадат.Прекалено големи мишки са.Жалка работа

21

Анонимен

преди 11 години

Преди 3 години свалих една, ама пишман-препаратора я окепази и и опадаха перата.

20

21,

преди 11 години

дришляк, в цивилизованите държави има ЗАКОНИ за отношението към животните и как да се умъртвяват БЕЗБОЛЕЗНЕНО за месо!! Това, че още има дришляци, които гонят животното с ножа и СТРЕЛЯТ по (!) защитени видове си е ПРОБЛЕМ НА ДРИШЛЯЦИТЕ!

19

Анонимен

преди 11 години

Дори да беше последната гъска на света, точно тук щяха да я застрелят, без никакви последствия, ето затова се случват такива неща у нас.

18

до 25

преди 11 години

Наври си ги... ти знаеш къде

17

Кисинджър

преди 11 години

Не само бракониерите, а по принцип ловът си е за комплексари. Да убиваш живо същество за удоволствие. Живо същество. което има точно толкова прави да живее, колкото и ловецът. Подобни *** биха убили и човек. Но рано или късно всичко се връща, пожелавам на всички ловци и бракониери да ги объркат за дивеч, както се случва често. Усмивката ми не слиза от устата, когато прочета за застрелян ловец по погрешка.

16

Анонимен

преди 11 години

По гъски да не стреляме, по бездомни кучета да не стреляме, еми кво да ги правиме тия пушки?

15

Анонимен

преди 11 години

Ми помислете си само , ходите по улицата на връщане от пазар и някакъв *** *** с пушката ви застрелва за да си направи кеф. Да се направи на голям мъж какъвто не е. На времето се е ловувало защото не е имало друг начин как да се изхранват а сега тия *** си купуват пушки по 1000 лева и ходят на работа. Никаква милост към тях.