596

до 674

преди 11 години

хммм, тая мания да се пишеш интересен, дали има нещо общо със самочувствието?и не, има кръчми и кръчми, това че ти си свикнал с някакви ориенталски битовизми не прави мнението ти общовалидновпрочем много ми е забавно, как се ласкаеш като отъждествяваш нуждата си да поемаш алкохол със нивото на интелекта ти и това колко си интересен за околните.много ще се изненадаш един ден, когато проумееш, че между трите няма връзка, освен негативна може би.

595

..

преди 11 години

До до 668Ти да не би току що да окачестви всички непушачи като скучни, просто защото не искат да се тровят или да бъдат тровени, комплексирано подобие на Homo sapiens. На теб ти пречи главата, ако действително си мислиш, че си компетентен да окачествиш, който и да е или да даваш тон в живота на "скучните непушачи" къде да ходят! Искам да видя как ги изчисли тези 95 %, защото и аз мога да си изсмуча от пръстите (както ти си направил), че 90 % от хората са непушачи!

594

до 670

преди 11 години

Не е ли време да зарежем селския манталитет и да станем бели хора бре чиче ?

593

Анонимен

преди 11 години

Предлагам в плувните басейни да се обособят коридори за пикащи и коридори за тези които са против уриниранерто в басейна

592

до 667

преди 11 години

всичко хубаов, но най-злобните и фрустрирани коментари дотук дойдоха от заклети пушачи ...

591

до 668

преди 11 години

Ай сега не ми се прави на ощипана девица! Да, в кръчмите 95% от посетителите пушат! То за това е кръчма, да пийнеш с цигарка! Влез в една кръчма или бар и ще видиш по колко кутии има на масата. Непушачите са скучни хора, затова да си ходят на сладкарница! Ай ся ми кажи колко човека си видяла да си поръчат качествено уиски без цигара или пура? Аз щото не съм! Ходете си в залите за непушачи и не ни се натрапвайте, както и ние не ви се натрапваме! Пречили сме били! Главите ви пречат!

590

бм

преди 11 години

До Вбесен ЕКСПЕРТЩото България е била и ще бъде Европейска държава и ще изповядва ЕВРОПЕЙСКИ ценности и ЕВРОПЕЙСКИ норми на поведения, а такива народопсихолози като теб омешени с диарбекирско семе нямат място в България и в Европа. Ако искат да живеят в Европа да се съобразяват с ЕВРОПЕЙСКИТЕ правила, ако ли не да си ходят в ДИАРБЕКИРА.

589

?

преди 11 години

До Вбесен ЕКСПЕРТА защо твоят плитък мозък не вдене, че има едни други няколко милиона българи, които не искат да бъдат одимявани и да дишат гадният Ви дим, докато си пият кафето или ракийката?

588

анонимен

преди 11 години

бе чудя се аз..как при сегашната измислена демокрация..граничеща с глупостта на моменти.като права и закрила на животните примерно..като лансираната идея че било НЕ ХУМАННО да се държат престъпници с доживотни присъди и все възможни глупости..как не се е пръкнала още идеята че пушачите са дискриминирани по този начин..тоест им се отнема правото да пушат в заведения..в обществени сгради като болниции др ДА и аз съм против..но каква обществена сграда е едно кръчме примерно?замислете се

587

Вбесен ЕКСПЕРТ

преди 11 години

До бм.Защо плитките ви мозъци не вдянат, че тука е България и народопсихологията на няколко милиона българи е, че искат да си пият кафето и ракийката с цигарка!. Изобщо не ми пука как е в Европа или някъде другаде

586

бм

преди 11 години

Кой ви дискриминира бе ревльовци. Ходете в диарбекир - там може да си пушете на спокойствие. В Европа си има правила!

585

Ало

преди 11 години

До Вбесен ЕКСПЕРТНаистина ли си вярвате, че знаете по-добре от мен какво отивам да насищам в кръчмата? И отново на въпроса, кръчмите само за пушачи ли са?

584

Анонимен

преди 11 години

Аз виждам нещата така- има една група фрустрирани и нещастни граждани, наричащи себе си "непушачи'. Особеното при тях е , че техните нива на секреция на допамин е в зависимост не от никотина, а от изпитването на силните отрицателни емоции злоба и омраза. В резултат тези хора се пристрастяват към злобата и омразата като къъм наркотик и не могат да живеят нормално, без да изпитат все по- високо нива на тези отрицателнби чувства.За това тяхна мишена днес са пушачите, а за утре- не се знае;)

583

Анонимен

преди 11 години

Според мен компромиса е да остане забраната до 18.00 часа. Така "здравословно живеещите" ще могат да обядват на спокойствие. Вечерта да си остане стария режим - с разделени зали. А в баровете и дискотеките където храна не се предлага да се пуши свободно-то така и така там непушачи не ходят.

582

Вбесен ЕКСПЕРТ

преди 11 години

До Ало. Наистина ли си вярвате, че отивате в кръчми да си насищате неконтролирания глад?..., дълбоко се съмнявам!

581

Мира

преди 11 години

Този лозунг просто ме убива. "Равни права за пушачи и непушачи" И как точно правата ни са равни, като аз като непушач, ще бъда одимявана от пушача до мен? Къде му е равноправието на това. Обаче аз май забравих, че уж сме равни, ама някой (пушачите) са малко по-равни.

580

Анонимен

преди 11 години

Търся евтини елхички, знае ли някой от къде да си купя евтини елхички!

579

Кръчмаря

преди 11 години

До 660Ти може да не го искаш в твоя рестрант, при мен е добре дошъл

578

Анонимен

преди 11 години

От няколко години живея в чужбина, където почти никъде не се пуши и въпреки, че съм пушач, повече не бих влязла в заведение за пушачи. Хора, страхотно е - не ти люти на очите и на другия ден дрехите и косата ти не смърдят на го*на. Тук пред заведенията има печки или отворени камини и е супер забавно - като много ти се допуши, излезеш навън, застанеш около огъня, запознаеш се с някой, биеш лафче, посмееш се малко, пък си влезнеш. Какъв е проблема въобще? Даже намалих цигарите на 4-5 на вечер :)

577

до 657

преди 11 години

октогава, аз пък не те искам в ресторантите, тъй като те са заведения за хранене, нито в пицариите. Може да се поспори за кръчмите, но няма смисъл.колкото до описуем ли ти е кефа, има ли смисъл да описваш как се увоняваш като опосум