28

попо

преди 11 години

госин Президент, голяма гавра с вас?

27

кик

преди 11 години

До до 13вкарал го е в ареста щото му е конкуренция, не се прави на луд!

26

merry

преди 11 години

" Той с действията си много често е ставал обединител на нацията - Ъъъъ?

25

Анонимен

преди 11 години

Ние сме държава на абсурдите заради *** като теб и шефчетот ти цуцкооо .... тя природата рядко бърка ама като напреави грешка е фатална --- но въпроса е защо грешката се повтаря толова често в БГ ?

24

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ си избраха Марковска заедно със БСП.Фидосова,Цветанов,Р.Петков много силно лобираха за нея в Народното събрание.Писма писаха до ЕК,Цветанов ходи до Брюксел да се застъпва за нея.След това е ясно какво стана.

23

Анонимен

преди 11 години

Спасяването от импийчмънт е също импийчмънт, защото е още по-тежко престъпление на прикриване на друго тежко престъпление.

22

Анонимен

преди 11 години

В края на мандата си Цветанов казва "ние сме държава на абсурдите".Ми какво прави 4 години,че не промени това бе,абсурд с абсурдите?

21

до 22 от 20

преди 11 години

Следва,следва и още как.Ние не работим за 5 лева надница на дена като форумни ***.Ние гледаме и мислим,не само драскаме и плюем.

20

Анонимен

преди 11 години

Отлюспването и пенсионирането са последни етапи от удавянето на ГЕРБ преди да настъпи необратимата им гибел.

19

до 17

преди 11 години

Всичко тече,всичко се мени.Днеска обвинител,а утре обвиняем.Като ги гледам как са се разфучали с Бойко и все Костов им е виновен,като че ли някой им е подпалил огън под краката.И определено това не са комунистите,най-малко червените бабички и дядовци с комунистически нагон.

18

Анонимен

преди 11 години

От Европа не искаха Марковска ...Плевнелиев постъпи нео4аквано мъжки, но това вие 4ервените селяни - комунистиняма как да го оцените. ......................Доколкото си спомням сичкото ГЕРБ гласува за Марковска.БСП също.Фидосова писма писа за Марковска,Р.Петков и Цв.Цв. оди на възхвала съчиняваха за Марковска.От което следва ГЕРБ=БСП.Нищо мъжествено не виждам в постъпката,просто изчистване на акитата на съпартийци за пред Европа.

17

Анонимен

преди 11 години

Ееее, хелуин мина бе сменете снимката. Не плашете хората.Преди време пак беше същата.А него кой ще го спаси от народната любов догодина?

16

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ почват да се спасяват един други, но потъването им е неизбежно както стана със Синята коалиция и НДСВ.

15

Анонимен

преди 11 години

Този *** Цветанов отново атакува Президента.Президента, който неговата партия издигна и подкрепи.Той още по време на кампанията му подля вода с компромати, сега продължава да извива ръце.Ех, Цецо...ще дойде и твоя ден!Гадни полицаи!Защо издигнахте тогава Плевнелиев, щом толкова го мразите?Защото ако бяха номинирали теб, щеше да се провалиш с гръм и трясък.

14

Мнение

преди 11 години

Г-на май е доста раздразнен, че г-жата не можа да стане член на КС! Явно е имал някакви интереси, свързани с избирането й! Колкото до президента, без да съм му фен и да съм гласувал за него, него го е избрал целия народ. Докато г-жата е конюнктурно предложение от заинтересовани кръгове, с цел получаване на бъдещи облаги от свой човек на такъв пост. Е, кой е с по-голяма тежест и кой е застрашен от импийчмънт!? Май си говори г-на на ангро! То ако можеше него да го импййчваме щеше да е добре.

13

bosnak

преди 11 години

Главния циркаджия, пак коментира

12

Анонимен

преди 11 години

Що е мор и що е чума пред явлението Цветанов.Нищо работа.Тези хора съвсем се обатачиха.Нейнска била връзка с Алексей Петров.К'во му се вика на това.Та нали с найлоновото торбе,Янито угрижено носеше грозде на този,от когото на Цветанов му треперят гащите.Боже,боже ,спаси ни от Лукавия.АМИН

11

Анонимен

преди 11 години

Тея горе са навързани и оплетени като свински черва.Нищо добро не го чака народа.Ще си бленува да има гръцката криза и пенсионерите примерно в най-голямата криза да си получават спокойно Коледни добавки от по 400 Евро.

10

yes

преди 11 години

Paul Joseph Goebbels днес беше надминат от своя зловещ наследник.

9

tvardiq

преди 11 години

Taq,snimka kato q vidq i mi se opravq denq napravo hihihihihihihih:D