58

Анонимен

преди 11 години

Дойде време да берем плодовете на цялата помия която се изля върху лекарите... В момента всеки един от тях си казва "Майната му не е моя район да се оправят - да съдят някой друг"

57

Анонимен

преди 11 години

daite imeto na toq lekar da mu otidem zadrujno na gosti

56

АНОНИМЕН

преди 11 години

Жена съм на 57г имах хубава и добре платена работа ,разболях се и напуснах работа защото няма да доживея пенсия-личният ми лекар ме попита какво съм прегрешила за да се разболея от тогава мразя всеки който ме гледа в ръцете за пари и продава ,а не дава това за което се е клел в Хипократовата клетка.Не всички но половината от тях с чиста съвест бих нарекла убийци и крадци защото са учили за сметка на мен и така наречените старци на 60 години.

55

Анонимен

преди 11 години

дядо бил..... аха, ясно, защо статиите ви са все пълни с грешки, объркани и та чак смешни, явно сте недоносени пишлемета още, а за доктора - СЪД, напишето името му - да го заклеймим, това заслужава ***

54

Анонимен

преди 11 години

Четейки заглавието,си помислих,че на списвача дядо му е починал и ни се оплаква!

53

123

преди 11 години

Вечно недоволните лекари, лекари - убийци. Непрекъснато те рекетират за пари, за това по кой закон са защитени? Аз беден лекар не познавам, най-големите шушумиги GP - тата, записват ако могат по 2000 пациента, за да вземет максимум пари от касата, после висиш пред кабинета им като *** с часове, и ако случайно не умреш пред вратата им, те преглеждат за 5 минути и те изпращат по живо по здраво.

52

Анонимен

преди 11 години

В тази нашата държава, човешкият материал е потребен, докато може да им работи. Жалко за човека. Бог да го прости! А, здравната ни система е търговско дружество, нищо повече. Джипитата са диспечери. Май трябва сами да се пазим от болестите.Остава Господ да ни е на помощ.

51

Анонимен

преди 11 години

И сега дежурното изказване на лекарите как случаят е бил неспасяем, как нищо неможели да направят и т.н и т.н

50

До 23

преди 11 години

Хайде,по-спокойно!Нека не изгаряме юргана ,заради бълхата!Всяко стадо си има ***,нека МЪРШАТА си получи заслуженото!А за АПАРТАМЕНТА,няма да спорим за един необразован ***,който не може да се намаже на кутрето на лекарите!Друга тема е!

49

............

преди 11 години

вие нормални ли сте бре? Дядо на 69 години, да ви пита човек вие като станете на 69,дядовци ли ще се наричате... Жалко за човека,никой не заслужава тази съдба, но натам сме тръгнали- добрите лекари бягат по чужбина, кожодерите и малумниците остават тук... И никой пет пари не дава за човешкия живот, а на политиците това им изнася идеално, няма човек-няма проблем и пари за пенсии няма да дават.Скоро ще ударим дъното и няма да има връщане оттам !

48

Анонимен

преди 11 години

Да нападнеш медик - 15 години, медик да убие човек - ......? Алоо Атанасова! Я попълни многоточието! Ти бъ смрадливата джанка!

47

Е га ти държавата

преди 11 години

Това е то- българската здравна реформа! И, когато утре роднините на починалия човек осъдят България в Страсбург, познайте кой ще плати ?!

46

Анонимен

преди 11 години

Да бъдат съдени за предумишлено убийство за неизпълнение на лекарски дълг и погазване на Хипократовата клетва!

45

1212

преди 11 години

За здравната система и за пишлигарчетата журналисти хората над 60г. са баби и дядовци!В същото време Държавата ни вещае "светла" перспектива да работим до 65-67 г? За нея тогава какви сме!???

44

BG

преди 11 години

Tova otdavna e praktika v tazi bolniza. Chista proba UBIIZI !!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Напишете името на лекаря ,който е отказал да приеме горкия човечец! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

42

Анонимен

преди 11 години

А на мен ми е интересно защо журналистите постоянно наричат баби и дядовци всички над 60 години, лекарите смятат, че не е нужно да си правят труда да лекуват хора над тази възраст, а политиците ни убеждават, че 65 г. е ниска възраст за пенсиониране.

41

да горят в ада

преди 11 години

СЪД ЗА ТЕЗИ ЛЕКАРИ !!!!!!

40

пияч

преди 11 години

Тая пи.кла и м.ърла здравната министръка не види какъв батак е станало здравеопазването, тя с закона за тютюнопушенето ще ми се пълчи.......имаше в един вестник, че в България няма да умреш от цигарите, а от здравната система

39

Анонимен

преди 11 години

Доктора, отказал приема в болницата е убиец!!! Не покривайте случая, да има наказани....Лекари, професията сте си избрали вие - да спасявате, който доктор е в тази професия за друго да бъде заличен от медицинската сфера.