46

Dilinger

преди 11 години

Цената на лекарствата и парното в България е абсолютно същата като тази в Германия.Ако не ми вярвате - проверете сами.

45

Somebody

преди 11 години

То в провинцията доста малко хора ползват парно - не ме топли понижението н газта и парното (след главоломните им повишения последните години!)... Виж ако свалят ТОКА с 10% ще е нещо! Цялата работа е предизборни замазвания на положението, че много се *** в социален аспект за тия 4 години! Но слаба им е ракията! Ще им трябва доста време да си измият нацвъканото, дано да го нямат!

44

Патриот

преди 11 години

Червените мишоци пак ще плюят Бойко и също като макетата ще кажат, че само др. Станишев има заслуги за поевтиняването....

43

румен221

преди 11 години

И как става тая...- КОЙ ТИ ЛЪЖЕ...- БОКО СЕ ХВАЛИ СЪС 21% НАМАЛЕНИЕ...- СЕМЕРДЖИЕВ КАЗВА 7%...ТА КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ НИ КРАДЕ...???БОКО - КАЖИ СИ...!!!

42

pepi

преди 11 години

При тройнат коалиция цената на газ за бита беше 0.68 с ддс.А Б.Б да го духа.Ще му го върнем на изборите

41

КОШМАР

преди 11 години

АМИ МАЛКО ФАКТИ ! 2010 ГОД- УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПАРНОТО И ГАЗТА С 11 ПРОЦЕНТА И ОТ 1 ЮЛИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА 10 ПРОЦЕНТА !2011ГОД- ПАРНО И ГАЗ 8 ПРОЦЕНТА НАГОРЕ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ 10 ПРОЦЕНТА !2012 ГОД.- ПАРНО И ГАЗ 14 ПРОЦЕНТА ПАК НАГОРЕ А ТОКА ВМЕСТО С 10 ПРОЦЕНТА КАКТО ОБЕЩАХА ГО ВДИГНАХА С 13 ПРОЦЕНТА БЕЗ ДДС. ВСИЧКИ УСЕЩАМЕ ПО СМЕТКИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ. А СЕГА УЖ НАМАЛИХА ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 24 ПРОЦЕНТА А ПАРНОТО ЩЕ НАМАЛЯЛО С 7 ПРОЦЕНТА. ГЕРБ НАИСТИНА ЛЪЖЕ ТОЛКОВА НАГЛО ЗА ВСИЧКО. ОСТАВКА МУТРИ ОСТАВКА

40

Анонимен

преди 11 години

Нали идват избори, ще поевтиняват разбира се ! Само по времето на комунизма стоките и услугите поевтиняваха ! В нормалните държави не се говори за поевтиняване на стоки и услуги, защото това го прави пазара, в нормалните държави се говори за увеличение на доходите и националното богатство ! Само си направете извода ГЕРБ каква държава ни правят !

39

Мислещ

преди 11 години

Тове вече не се издържа, на нож, на нож!!!

38

Мнение

преди 11 години

Лошото е, че и 1% да намалее ще е "Както никога досега..."Аз под намаление разбирам със сто лева да топлиш един апартамент, да готвиш и да ползвал обилно гореща вода!

37

възмутен

преди 11 години

До избирател - ХА ХА ХА ХА!

36

избирател

преди 11 години

Това е първото правителство , което намалява реално цените , а червените престъпници като Станишев , Р.Овч. и другите около тях мислят само за своя джоб , а норода кучета го яли. Да ама не. Вече си имаме правителство , което мисли за обикновенните хора и не искаме повече тройната ламя.

35

Dilinger

преди 11 години

*за парно

34

Dilinger

преди 11 години

Средната пенсия е почти колкото средната сметка за ток.Чиста работа.

33

...

преди 11 години

По принцип трябваше да има увеличение с 12,5 %, а не намаление. За това сега като се намали с 7.5% се получава реално намаление около 20% от това, което щеше да бъде. Който не е наясно в темата, да не плюе по "нашенски" както обикновено.

32

а?

преди 11 години

От 1 юли 2009 г. до края на тази година, увеличението на цената на парното в София е с 48,70%.1 юли 2009 г. ед. цена/МВтч била 72,43231 октомври 2012 г. ед. цена/МВтч е 107,70За какво намаление говори г-на шеф на ДКЕВР..., какво и да намали е много далеч от това, което е било при предишното управление.

31

Семерджиев

преди 11 години

Абе че нищо няма да поевтинее е ясно ама гледам да се докарам на Бойко.

30

Анонимен

преди 11 години

Айде бе кавали,що ни ривети,ГРОБ,Тиква ,***,ффффаталния за българския народ ! Ко стана !

29

възмутен

преди 11 години

А вижте и това:Възможно е страната ни да загуби пари от европейските фондове заради таксата за достъп до електропреносната мрежа, наложена на производителите на "зелена" енергия. Тя беше въведена със задна дата от Държавната комисия по енергийно и водно регулиране на 14 септември, за да покрие разходите на електроразпределителните дружества за пренос по мрежата. Това съобщи адвокат Димитър Кюмюрджиев от Българската фотоволтаична асоциация.Това би могло да се случи, ако Европейската комисия реши, че тази такса се въвежда като помощ за ЕРП-тата. От асоциацията вече са подали жалба до Еврокомисията и в момента тече разследване. Ако се докаже, че тази субсидия е нерегламентирана, ще се наложи България да плаща и глоба в размер от 50 000 до 100 000 евро на ден, както и орязване на пари по еврофондове. Еврокомисията трябва да излезе с решение до 2 месеца.

28

Ясен

преди 11 години

До миналия месец купувах сирене с 1,30 лв. по-скъпо от досега... явно можело и цените на храните да падат!!!

27

Да,да ще стане

преди 11 години

Не се радвайте.В България всяка заповед е предпоследна.Януари ако има намаление 7%значи Февруари ще има увеличение 14%.Много ще си мечтаете за намаление и бонуси.