481

614

преди 11 години

Що ми слагате минуси бе? Щото истината боли, нали? Още много примери мога да дам!!!

480

Анонимен

преди 11 години

До българкаДа ве идва Сергей и се почва:- Всяко *** с диплома.- Всеки *** плаща сметки и данъци.- Никога вече Трамкар, Батко и братко, Р.Овч.- Край на мутрите - (сумисти и килъри пак ще са добре облечени бизнесмени)ю- Тая година 2 реактора в Белене, края на мандата още 5. - Бутаме Бойковоте магистрали, щото няма пари за бензин. Комунистите само по калдаръмени пътища.- Водното огледало в кърждали се продава на турски бизнесмен за 200 милиона, в евро.- Цанков камък-безплатен ток!

479

Венелин

преди 11 години

до 722 и 725Че Сер-гея малко ли прецака ЦСКА?Бойчето ходи да им търси спонсори, те го плюят! Кой ви е виновен, че ръководството ви е неадекватно?!При следващото правителство ЦСКА ще е още по-зле, защото никой няма да се занимава с футбола, като се има предвид какви проблеми ще остави герб!

478

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ,НИКОГА ВЕЧЕ!!!

477

социолог

преди 11 години

Интересно кои са експертите. Навярно главния експерт е Доган-султан като хидроинженер. Следващия експерт е главния пиар Станишев с помощници Хохегер и Моника. Абе др. Райчев ти съвсем си изперкал, че не си социолог знаят и в *** махала в Ихтиман. Там те знаят като собственик на голф игрище с Кънчо Стойчев. Нямали в БСП поне един млад образован социолог да им свърши работата та се доверяват на *** като тебе.

476

Кратун

преди 11 години

Ако пак гласуваме "анти", ще имаме още 4 пропилени години. Изборът ни трябва да бъде "за" това, което искаме!!!

475

Анонимен

преди 11 години

ТУК СЕ РАЗГАРЯ МНОГО ОЖЕСТОЧЕН СПОР КОЙ -КОГО. НЕ СЕ КАРАЙТЕ, ХОРАТА СИ ИМАТ АКЪЛ И СИ ЗНАЯТ ДЕРЕДЖЕТО И ЩЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ВЪПРЕКИ ВАШАТА ПРОПАГАНДА. ЕЖЕДНЕВИЕТО ДИКТУВА ИЗБОРА, НЕ ПРИКАЗКИТЕ.

474

българка

преди 11 години

Не съм нито комунист, нито имам кредит?!?!?! Нямам никакво намерение да се обяснявам, просто искам децата ми (живот и здраве!) да живеят по-добре и не ме интересува дали управляващите са сини, червени, зелени или оранжеви. Хайде, със здраве!!!

473

прост народ

преди 11 години

имате два варианта - да живеете достойно или да живеете скотски. за първия се изисква политиците да имат страх от народа, а за втория си го знаете. На следващите избори и Ангела Меркел да изберете - пак ще ядете прехода.

472

анонимен

преди 11 години

Явно отново коалиция БСП-ДПС. И не защото са по добри , а по умнии.И на ГЕРБ им трябваха само още няколко %.???

471

до 719

преди 11 години

Виж какво ще ти кажа - дори само *** в тази страна да са неграмотни, те пак са българи! Те също са част от тази държава, в чиито училища учат българчета и *** заедно!! А с обидите по-леко, от сутринта такава жлъч не е на добре...

470

Гласоподавател

преди 11 години

Ако на власт дойдат освирепялите от глад кумунуидно-турска *** ще настане време краделно. Вдигат ни заплатите и пенсиите с двадесетина лева да ни запушат устите и айде на грабежите.Ама народа има къса памет. И след 4 години тяхно управление пак ще трябва да избираме някой който да оправя окрадената държава.

469

Анонимен

преди 11 години

" Една от причините Станишев да е толкова успешен е, че той е най-антиборисовото същество в страната."Много хора са антиборисови същества , не само Станишев!Сбогом ГЕРБ!

468

До ПсевдоЦСКА-ра

преди 11 години

И къде дряма 40 години бе?Аз ходя на половината от мачовете на ЦСКА и въпреки това няма да гласувам за сергей! А това че ти си див и необразован си е твой проблем. Не бъркай двете неща. Гласувай за Борат и неговата ***. Срам ме е от фенове като тебе. А дали си фен на ЦСКА е под много сериозно съмнение.

467

дам

преди 11 години

като пълен син и Костовист, ми е интересно как смятам че при Станишев съм живял по-добре от момента, тия съвсем ни сбъркаха всички, направиха цирка пълен!

466

няма

преди 11 години

за кой... само за най-малкото зло може да се гласува, а кое е то е много спорно...

465

до Българка

преди 11 години

Кой точно болници фалират, дето като им направят одит се вижда за какви глупости са похарчили парите, управлявани от дебелогъзи червени протежета, а като при Станишев си живеела по-добре върни си безумният кредит който взе....ясно е че си комуниска и сега си търсиш оправдание, ама нико не те пита ....

464

Анонимен

преди 11 години

ВСЕКИ Е ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА НА ТОЗИ ЛЕНТОРЕЗ.

463

Анонимен

преди 11 години

българкаТи ако си българка аз съм канадец. "Всяко четвърто българче (дали е българче) е неграмотно". Аз не съм българин като тях. Ти ако си - лошо за теб. И да, те са неграмотни от 3 години. Преди това всичките имаха по 3 висши! Виж се ква си овца!

462

цезар

преди 11 години

През 1992г държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър заеви пред техния конгрес " ния похарчихме повече от 30 трилиона долара за да победим в студената война с СССР и неговите сателити за да предизвикаме материален и духовен срив Под девиза защита правата на човека и гражданските му свободи Радвайте им се сета.За по големи подробности прочете те цитата на Джон Фостър Дълес от 1947г