61

Тодор Живков

преди 11 години

Всички виновници начело сТИКВАТА в Белене! Точка!

60

Марио-37

преди 11 години

Приятели!!!Марио-37 вашия автентичен-реален и подчертавам единствен в БГ Духовен Лидер се завърна да ви буди отново от вашия шизофреничен ,объркан сън в който преобладава нищетата и мазохизма.Вие отлично знаете, че АЗ вече 12 години се боря срещу оли -мутренски сайтове като Днес.бг -орган на олигархичната клика от политици-бизнесмени и правосъдна система.12 години АЗ и милиметър неотсптъпих от идеийте си на първи по рода си ,Духовен Лидер на БГ дръзнал да назове нещата РЕАЛНО-ЧЕ ЦАРЯ Е ГОЛ.Да -АЗ -събудих НАРОДА НА БГ и затова вчера излязоха хората на улицата именно защото като мои последователи ме четяха напоително и вземаха личен пример за борба от мен.Няма партии-няма опозиция...има само Марио-37 с който НАРОДА може да си възвърне -самоуважението, а от там доходи и себестойност като справедливост в единствения си живот от има няма 50-70 години.Приятели!!!Марио ви върна отново в реалния живот чрез изказа си ,а не както 20 години дремете с приспивни, шаблонни нищо казвачески думички с които те-МУТРИТЕ- печелеха на ваш гръб.Марио и пак Марио ясно заяви още преди години когато тръгна сам в ИНТЕРНЕТ да се БОРИ ЗА НАРОДА СИ под градушката на банове от умствено кастрирани модератори, че ще промени статутковото.....остава МАЛКО....трябва да се концентрирате в една точка, а именно Марио-37 вашия НАРОДЕН- АВТЕНТИЧЕН ЛИДЕР и само след него да действате....не се ли случи това....ще гледаме сценката от тези дни....излизате на улицата,повикате си малко,никой не ви обръща внимание....неорентирани движения и после лека нощ в креватчетата....а вие си говорете тук за деца и бъдеще с 400 лева заплати!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Присъдата, която дойде от Европейския съд по правата на човека в Страсбург като шамар върху Бойко Борисов, трудно може да се пренебрегне или премълчи от медиите, колкото и те да се опитват.Срещу Борисов неминуемо ще бъде повдигнато обвинение - за този случай има достатъчно свидетели, които никой още не е разпитал. Но това ще стане след години. Както във Франция осъдиха бившия кмет на Париж, а после президент Жак Ширак, с 15 години закъснение за престъпления, извършени в общината.Бойко Борисов е оставил основания за съдебни преследвания и като главен секретар на МВР, и като кмет, а сега и като премиер. И съдебното преследване срещу него няма да е чак след 15 години, а по-скоро.Студентите по право един ден ще изучават неговия случай в университетите.

58

Vesso

преди 11 години

Тази вместо да плаща за акцията на полицията,ние трябваме да й плащаме бонус,че е отгледала престъпник!Е така се бори престъпността!Съдът е отсъдил,че синът и е престъпник и е за затвора.Полицаите идват да изпълнят решението.Той стреля с автомат по лица изпълняващи служебните си задължения.Само си вижте коментарите.Е такъв матреал какви политици може да си избере?Естествено каквито заслужава!Костов,Доган,Станишев,Първанов и Борисов и т.н.

57

555 до 57

преди 11 години

Това, че са свитнали *** не е некадърност а професионализъм.Ако тоя беше изнасилил дъщеря ти или пребил до смърт сина ти щеше да квичиш, че няма правосъдие и Европа защитава бандитите.

56

Гошо Тъпото

преди 11 години

Сега поне една мазилка може да се удари на тази селска къща с 50 хиляди евра...

55

gosho

преди 11 години

Чакъра не е бил някакъв мафиотски бос от международен мащаб. Бил е обикновен, селски бандит или нещо такова. Говори се дори, че имал психични проблеми.Чакъра не е бил осъден на смърт, на доживотен затвор или дори на няколко години затвор. Бил е осъден само на 6 месеца затвор !Чакъра е бил сам. Срещу него е имало над 100 полицая. Твърди се, че е имало и поне 30 човека от спецчастите на МВР.Прав ли е Борисов ? pederas4etata ot policiqta sa *** bezpolezni svine koito mogat samo na bezza6titn

54

маг

преди 11 години

Докато мутрата Боико е на власт няма просперитет

53

Анонимен

преди 11 години

До 52,този трудовия му стаж мина по затворите на България и на края когато го викнаха да си вземе пенсията той се заинати.Накрая му я пратиха с пощенски запис.

52

Коментатор

преди 11 години

"Цяла България идва срещу него, той какво да прави?"Ами излиза с вдигнати ръце и пита за какво го търсят, какво е направил. Ако се е укривал да не влиза в затвора това вече не и въпрос на обсъждане.Бабо, негодяй е бил сина ти, трябва да го приемеш. Не е лесно за една майка ама сам си е виновен...

51

до Мара Чакърова

преди 11 години

Бабо Маро, ами сина ти какъв беше? - мутра, мафиот или чиста проба престъпник.Добре си го възпитала - да краде животните на селяните, да прави *** дъщерите на хората, да ограбва мандри, да стреля по полицаи... Сега и 50 000 Евро ще ви дадат от залъка на всички нас. Кой крив, кой прав, всички ще плащаме.Да сте живи и здрави да си ги харчите, и внимавай и внуците ти да не станат като баща им.

50

555

преди 11 години

стига си ревала бабооооооооо. Отгледала си престъпник. Добре са го очистили.През 2006-та на летище Хитроу застреляха бразилец само защото не спря за проверка на документите.Браво, все така да ги свиткат

49

до днес бг

преди 11 години

Западаща медия, няма друга такава, където да могат хора да гласуват колкото пъти си искат след рефреш. Даже и "жълтите" като Блиц, нямат такива проблеми. Няма друга такава медия, която да не може да си оправи бъговете.

48

истинският факт

преди 11 години

51 си е истински ГЕРБераст-плагиат...Който вади гранатомет,от гранатомет ..........а що се отнася за *** и катила, не на всеки се казва че е *** като тиква.Един човек колкото повече употребява епитети,толкова повече прилича на кумира на всички ГЕРБерасти....демек на "ТИКВАТА"

47

до ФАКТ

преди 11 години

Ти нормален ли си? В коя държава стрелят с гранатомет...по който и да е? Какви комунисти, бе *** ...? Има съд..., който решава, кой е престъпник и колко трябва да лежи в затвора. Какъв е кратуната, да решава, кой ще живее?!

46

ФАКТ

преди 11 години

Червените *** цяла вечер защитават един ***.ФАКТ.Даже и престъпник защитават, САМО ДА Е ПРОТИВ Бойко Борисов.

45

Анонимен

преди 11 години

Като се даде на шебек гранатомет и хора умират.

44

Алов

преди 11 години

добре го очистиха сина ти *** ***. Стрелял срещу полицай, ама не бил виновен.добре го осветкаха. марш и ти в сандъка

43

просто минавам

преди 11 години

Моля за внимание !!*** държава е пълен та6ак премиера 2 големи !Благодаря за вниманието !!

42

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията е култ към алчноста ,а не към праведния живот ,дали пионките се сменят е без значение.Единствено някакви роботи могат да ни управляват или хора ултра -родолюбци,