8

боцмана

преди 11 години

До Бивш Атакист *** си ти бивш атакисте.

7

ok

преди 11 години

Нациите са масонска измишлиотина от 18-19 век, за да държат под контрол и подчинение света. Всички хора сме с еднакви души, еднакви чувства и еднакви мечти. Опитват се за пореден път да ни вкарват в някъв *** филм. Сидеров, Доган, Каракачанов, Джамбазов, Б.Димитров....са едно и също нещо - пудели на каишка на големи и опасни режисиори, които се опитват да ни вкарат в много опасна игра, завършваща обикновено с воини и национални катастрофи.

6

sevtus

преди 11 години

Ами точно етническо прочистване се случва като резултат от балканските войни. Нима нее вярно?!

5

Близък до сокола

преди 11 години

Сокола има голяма слабост към скъпото уиски и българските жени !

4

БЪЛГАРИ ОЗРЯ!

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ОЗРЯ, О НЕРАЗУМНИ ЮРУДЕ !!! БЪЛГАРИЯ ОЗРЯ, ЗА ДА ИЗРЕЖЕ И ЗА ДА ОТКАЖЕ, ДА ПРОИЗНЕСЕ ЯСНО, ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ И ОСВОБОДИ ОТ ТУМОРА НА ДОГАНОВОТО 20 ГОДИШНО ПРО ТУРСКО ГОСПОДСТВО НАД БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !! ДОБРЕ ЧЕ Е И ДОГАН ДА НАПРАВИ МАЛКО РЕКЛАМИЦА НА НАШИЯ ПОЗАМРЯЛ НАЦИОНАЛИЗЪМ ДА НИ ПОРАЗЪРДА, ЧЕ ИНАЧЕ СМЕ СИ УМПРЕЛИ/ЗАСПАЛИ :)

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

От туй,по сгоден случай,да се произнесе Парламента и Констит.съд за антидържавноста на ДПС и Доган...няма.Сега е...време да се отреже този...тумор от българската държава.

2

Анонимен

преди 11 години

Да си заминава в Турция да си мъдрува относно арменския геноцид.

1

Анонимен

преди 11 години

Ама той *** и без това не стъпва в парламента...Време е противоконституционната му, вредна за България партия да се забрани!