37

до 6

преди 11 години

Ако си мислиш, че на някой му пука за това предаване - много грешиш.Тогава за какво "надиграване" може да се говори?До колкото си спомням в някои от предишните предавания едни "надиграха" другите, защото ядоха ***.Поправи ме ако греша.

36

Анонимен

преди 11 години

Тъй е, 17, нали затова злобее и Юлиян. Такива като Къци се оправят в живота, а "мъжкарчетата" и "тарикатчетата" като Юлиян са най-големите лузъри и рано или късно истината за тях лъсва.

35

до 35

преди 11 години

Ами хвани го и го набий, щом си по-голям мъжкар

34

Бабата

преди 11 години

Къци преиграваше доста, но тоя БАЛЪК Xyйлиян не се усети изобщо как Къци го нареди (при това със сравнително пасивно поведение) и си го подготвяше за "изключване" от няколко седмици. Къци си е малък хитрец и не забравяйте, че е от първите бг-шоумени, така че всичко е в името на шоуто при него. Действията му са насочени единствено към това да спечели... Може да се постави в главите на кухарите в къщата и пред екраните и им прави свое представление! Почна да се усещат, но за повечето е късно вече!

33

bateto

преди 11 години

Не знам дали е ***, ама ти си ***

32

Анонимен

преди 11 години

Певецо, певецо оперен, горката ти майка кой знае как се е мъчила да те роди с тази огромна и *** кратуна дето я имаш на раменете си ,ама що ни мъчиш и нас да ти я гледаме всеки ден от някъде бе ,юрдек !!!

31

САМО ПИТАМ?

преди 11 години

Къци ,след като не може да носи този товар ,с този САМАР ,защо е влезнал в къщата !Влезлите не са влезли ,на сила ,и няма какво да ги жалим ,ТЕ СА СИ ДАЛИ ***.Е ПОД НАЕМ ,----ЗА ПАРИ ,.......Е?В този формат трябва да с и АРТИСТ-БОЕЦ ,А НЕ МРЪНКАЩИ ЖЕНЩИНИ!Какви са тези мъже...?

30

Анонимен

преди 11 години

Юлян има един сериозен проблем и тои е, 4е явно не е ял бой до сега ...Познавам тоя тип мъжкари ... Просто имат НУжДА от малко бой и веднага стават нормални.

29

Митака

преди 11 години

Да много лесно се тормози някой като Къци, ама този човек какъвто и да е - вярно малко смотан и смешен е Човек бе хора. С какво е заслужил този тормоз ? Този Юлиян е такъв ***, че си заслужава един здрав бой - ама такива комплексирани като него никога не се отварят там където могат да ги набият, а само на беззащитни хора като Къци.

28

Язе

преди 11 години

Ъъъ... Тоя у вип къщата ли е бил? А кой беше и той?!?

27

Анонимен

преди 11 години

#16,напълно си права!Що не хване да се е*ва с Фънки?!Щото оня знаеш ли кво ще го направи!

26

Анонимен

преди 11 години

Зрителите казаха кой е *** и фръцльо и го изгонвиха.Юлиане,това си ти.

25

imenno

преди 11 години

"С тоя налудничав поглед и същото поведение,струва ми се има нужда от специализирана помощ."

24

Анонимен

преди 11 години

*** НА БАБА МИ Е ПО ХУБАВ ОТ юлиян ***

23

bai_jordan

преди 11 години

А ти обичаш да тормозиш по-слабите от теб за да компенсираш комплексите които произтичат от всичко това!

22

психолог

преди 11 години

Абе, тоя Юлиянчо да не би да е влюбен в Къци и поради тази причина нон-стоп Къцката да му е в устата !? Ами да се разберат с Къцко насаме "кой-кого" и да не ни занимават с интимните си трепети един към друг...

21

Анонимен

преди 11 години

AMAN OT TOIA ...

20

777

преди 11 години

Големият певец, ти за това си в БГ, ГРОЗЕН *** с тяло на *** и глава на дявол. Ако бях на него бих прекарал малко време в залата.

19

kuci

преди 11 години

Stranen e tozi Yulian...Sega razbiram zashto nito kato operen pevec ne se e zadyrjal, nito kato vodesht e blesnak koi znae.. Tozi e stranen VIP...Dali ne beshe toi syshtia deto se beshe sbil s njakakuv ot BNT na edno krystovishte?...Ne che e mnogo vajno, no ako e toi...vaobshte ne razbiram po kakyv kriterii sa go smetnali za VIP...Za men Kuci e edin obrazovan i dobrohelatelen chovek..

18

Анонимен

преди 11 години

Аз като гледам всички в къщата са си жив смях,та какво тръгнал да ми са прави на тежкар тоя!