122

Анонимен

преди 11 години

СПИНИШЕВРУМЕН ОВЧРУМЕН ПЕТКОВМАСЛАРОВАДОГАНГОЦЕТРАКТОРА...ЕТО ТИЯ СЪЩЕСТВА БИЛИ АЛТЕРНАТИВАТА НА БОЙКО...ЕТО ТИЯ СЪЩЕСТВА ИСКАТ ВЛАСТТА ОТНОВО...А ВСИЧКИ ЗНАЕМ МНОООГО ДОБРЕ ЧЕ СА КРАДЦИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИ ...БЕЗ КАПКА СЪМНЕНИЕ...ИМА ЛИ ТОЛКОВА ***,ЛУДИ ИЛИ ПРОСТИ ХОРА КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТАЯ ШАЙКА РАЗБОЙНИЦИ.....ЕДВА ЛИ.

121

Анонимен

преди 11 години

Те полицаите не са заспали сами, а някой ги е приспал

120

ИВАН

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ДО СЕГА ПО-НОРМАЛНО И ОТГОВОРНО ПРАВИТЕЛСТВО.ГЕРБ ЩЕ ИМАТ ВТОРИ МАНДАТ ВЪПРЕКИ МАСОВАТА,СКЪПА И ПОЧТИ ВСЕОБХВАТНА ПРОПАГАНДА,АГИТАЦИЯ,МАНИПУЛАЦИЯ И САБОТАЖИ НА ОБЕДИНЕНАТА МАФИЯ НАЧЕЛО С БСП.БОЙКО И ГЕРБ НЕ СА ПЕРФЕКТНИ,НО ПРОСТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ НА БЪЛГАРИЯ.ВСЕКИ ГЛАС ПРОТИВ БОРИСОВ ОТИВА ДИРЕКТНО ПРИ МАФИЯТА---СТАНИШЕВ,ГОЦЕ,ТРАКТОРА,ДОГАН,КУНЕВА И КОСТОВ.ТОВА Е ИСТИНАТА.НОРМАЛНИТЕ,ЧЕСТНИ И РАЗУМНИ ХОРА НА ТОЗИ ЕТАП СА ЗА БОЙКО БОРИСОВ

119

Анонимен

преди 11 години

Помислете си кога се появиха снимките на полицаите в колата-сега когато се готвят да стачкуват.Иначе нямаше да се вдига толкова шум.Кой е направил снимките е ясно, но по интересно е кой ги е поръчал.А че това е поръчка си е видно и за недовиждащите.Иначе как ще се даде такава широка гласност на иначе маловажна случка.

118

ПРОВЕРКА

преди 11 години

$Съдбата на говорителката на полицията във Варна Калинка Пенчева, която нарече селски *** фотографа на спящите полицаи в патрулка, става ясна в понеделник.$ Я провете дипломата и на тая Калинка!!!!!!!!!!

117

Анонимен

преди 11 години

В нормална държава биха наградили Боян, уволнили незабавно спящите полицаи и говорителката на МВР Варна - Калинка и биха се извинили на данъкоплатците за това, че плащат на такива позорящи българската полиция служители.

116

Не разбирам!

преди 11 години

Не разбирам! Това на снимката, лицето ли е или е ***?

115

Анонимен

преди 11 години

Сравнете фотографията на спящите милиционери в патрулката и претенциите им за увеличение на заплатите и ще ви стане ясно защо е тази агресия към автора на снимките. Милицията в България в момента служи единствено за репресия срещу гражданите, и нищо друго. Няма нищо по- ужасяващо и страшно от репресия в името на защитата на интересите на една прослойка. Определено отиваме към диктатура.

114

овчар

преди 11 години

Аха, "татарските" плашливи овце много си навириха опърпаните опашки в защита на някой си и зъбейки сес полубеззъбите си *** муцуни към някаква си селско-татарска милиционерка! А обругаването на националната и държавната чест, извършена съвсем наскоро от три *** животни в добричко училище - обругаването на националната чест и история на "тази" държава !?!? А овце от породата "Татарска метилява" !?

113

Любопитно

преди 11 години

А името на шефа на Второ РУП във Варна, който е началник на спящите полицаи, развесели потребителите в мрежата. Случайно или не, фамилията му е Нанков.

112

:)

преди 11 години

От бананова република се превърнахме в полицейска държава. Прогресираме :)

111

Анонимен

преди 11 години

И кой и поради каква причина е пуснал същата нагла *** в отпуск ???

110

гражданин

преди 11 години

Има ли още наивници, които да вярват, че комунизма и репресивните му навици, нетърпящи критика са се променили? Само пенсионирането на тези кърлежи от силовите министерства струва на данъкоплатците годишно 500 мил. лв. каза Дянков???

109

Виц на деня :)

преди 11 години

Дянков: Въпреки икономиите, хората ни обичат

108

Анонимен

преди 11 години

За "лицето" разбрахме но *** е другаде

107

Анонимен

преди 11 години

Радвам се за всички вас че сте толкова "велики " зад клавиатурата дори имам предвид и протеста на майките

106

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за тази партия, която се ангажира със 100 % подмяна на полицейския състав по подобие на Грузия

105

Анонимен

преди 11 години

На обяд бяха спрели една каруца в нарушение и кво мислите стана нищо след малко ги пуснаха по живо по здраво да си ровят в кофите въпреки забраната да навлизат отсам околовръстното!

104

Анонимен

преди 11 години

А спящите ченгели орден ли ще им давате, оставка некадърници.

103

аууууу

преди 11 години

Моля, да прочете какво изказване е направил още един от глупаците на тиквата: "Дянков: Въпреки икономиите, хората ни обичат."Наистина нямам думи да изразя възмущението си от това "управление", ако то може да се нарече така.