135

къде са парите на да

преди 11 години

Защо пък да гласувам за Б.Б. на следващите избори ?Защото няма и никога не е имал общ бизнес с ' бивши ' бизнесмени от борческите групировки ?Защото не е зависим от ДС и не е в близки отношения с Гоце и много от олигарсите ?Защото има високо IQ и разбира от Гаусово разпределение ?Защото е човек от народа и прави всичко, за да се повиши жизнения стандарт на 95 % от хората в държавата ?Защото направи 95 % от хората на държавата млади милионери и им дава германски заплати и пенсии ?Защото никога не е лъгал и когато каже нещо държи на думата си ?Защото е много добър финансист и когато се среща с А. Меркел и др. европейски политици на най - високо европейско ниво, решава заедно с тях проблемите на Европа и Еврозоната ?Защото и около мен има жена с 500 млн и собствена банка , досущ като при него ?Нека Б.Б. ми каже поне една причина, поради която бих гласувал за него !Нито съм някакъв мат'риал, нито съм ' добре облечен бизнесмен ' , нито съм зависим от статуквото на БКП/ДС !

134

р.овч.

преди 11 години

Като спираха ергенски данък колко деца се нахраниха и какво получиха тези на които го удържаха - 0 ?

133

НИЕ

преди 11 години

Очакваме НОВИ гости, В СОФИЯ--БЕЖАНЦИ ИМ ВИКАТ ,ОТ ВРАЦА,....АМА МОГУ СА ЧЕРНИ!

132

Анонимен

преди 11 години

До СЪВЕТ 152И КАКВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ СТАНИШКО ЩЕ ОТМЕНИ ДАНЪКА - ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕШ/ТАКА КАКТО НИ НАТРЕСЕ УБИЙСТВЕНИЯ ПЛОСЪК ДАНЪК, ТАКА И ТОЗИ НЯМА ДА ОТМЕНИ.БАП вият само когато са в опозиция, иначе са същите и даже по-зле.

131

do 157

преди 11 години

Да ако се върват станишев и доган на власт си взимам куфарите и заминавам ...

130

МИТКО

преди 11 години

*** НАРОД и неграмотен - НАЛИ ЗА ДА РАЗДАДЕШ първо трябва да събереш от акцизи, данъци от бизнеса(ама то бизнес нема щото е криза) и от митници.

129

майките

преди 11 години

абе много майки намесили тези гербераси в дискусията. Какво ми остава да кажа освен - И аз ваш'та м... д.. е.. И ще го направя - 2013 иде!

128

Грък

преди 11 години

Така ви се пада. Щом търпите малко вие

127

отново

преди 11 години

Отново ,обещание:Как бедните ще станат по-богати ,........С НОВИ ДАНЪЦИ .....!?

126

do 148

преди 11 години

Преди софия да стене столица и да се напълни с пришълци е била 10 000 души . И аз бих бил по навит търново или пловдив да е столица и да ходя там да работя щото тука хората са прости шопи ама не става .... Не може хем да искаш икономика в един град хем да искаш да си седи село :D

125

Избори 2013 г.

преди 11 години

Да гласувам ли за ГЕРБ? Та какво направиха те за България и лошия й матрял? Нищо! Приказки, обещания и до тук. Закрилят богатите, нашите хора и тези които си плащат процента. Останалите - както казваше един император в един филм. И за капак разрешаване за пръскане на народа с отрови и химикали кемтрейлс от ниско летящи самолети, за които знаят и се опитват да лъжат че били самолети на НАТО, а те се водят пътнически и видимо не летят на посочената от радарите височина. Народът ли, той си трае и кротува, и тук му е грешката. Томас Джеферсън е казал: Когато народа се страхува от правителството имаме тирания. Когато правителството се страхува от народа, тогава имаме свобода! За сега народа се страхува от правителството незнайно защо и за това ще го мачкат до гроб. Не трябва да се допуска това. Да гласувам за ГЕРБ? Та те са от едно котило с останалите, какво като се сменят с БСП, ДПС, СДС? Всичките трябва да ги изритаме здраво и народа да взема нещата в свои ръце.

124

Българин

преди 11 години

Парадокс- дясната партия ГЕРБ прави "ляв" завой.До къде ще ги закара? Навярно до политическата им смърт.

123

..

преди 11 години

Като гледам сите сте икономисти тука да випитам .Като никой не ще да плаща 2 лева данък от къде ще дойдат пари за увеличаване на пенсиите с 200 лева както искате :D:D:D

122

Анонимен

преди 11 години

Бизнеса в България:28% от бизнеса можеда плаща заплата от4000-лева. 20% отбизнеса може даплаща 2000-лева. 30% от бизнеса може даплаща всякавазаплата - зависи отстандарта набългарина. И 22% отбизнеса е зависим от нискит заплати, и можеда оцелее само стакава експлоатация,но този бизнес дърпаикономиката на зад,такъв бизнес в развита държава - няма.Заключението е ,че акосредната заплата сенаправи 2000-2500-лева, тогава щефалира само 22% от бизнеса, ноповишения стандартще ликвидирапрактическибезработицата. Сега вБългария се плащат най-малко разходи затруд - 15пъти по-малкоот най-развититедържави, а БВП наработник е само ДВАПЪТИ ПО-МАЛКО. Ето защото икономиката ена това джудже. Катодо скоро деснитесороски икономистиобвиняваха за тованиската производителност набългарина, което ежив фашизъм катомислене. Но истината ече бизнеса вземаповече от колкото е нормално. Бизнеса едушманин.Работниците са герои.Това е истината.

121

Анонимен

преди 11 години

134Мухльо веднага се сещам за един Град в Европа с население не повече от 100 хилядиКъдето кучетата са по-възпитани от такива диви бг *** като теб!!!Толкова си *** и неграмотен гнусен *** че ми се драйфа от такива *** като теб!

120

ЕвроБахур

преди 11 години

Нема да се плашите!Може и още!

119

пипи

преди 11 години

Ти ако искаш и доброволно си вкарай парите в данъци, явно се чудиш какво да ги правиш. Българина мизерства с тези мижави доходи и безработицата ,която създадоха тези дето ги защитаваш.Ама ще им сърбаш попарата.

118

Анонимен

преди 11 години

на 100 бона са 500 лв на година

117

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ имат много пари - ще си купят изборите. Така мисля яз, понеже решенията, които взеха последния месец, а и през цялото си безобразно управление, няма как да не предизвикат отрицателен вот. От Европа казват, че ГЕРБ НЯМАТ КАДРИ => БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ *** Премиер - пожарникар-охранител-футболист-тенисист (БКП)Вице премиер 1 - физкултурник (БКП)Вице премиер 2 - провален финансист; най-голямото постижение в живота му - брак с американка (от друга планета).

116

@Дянков

преди 11 години

Дянков, ще ми ядеш лихвата, Дянков :)С данъка ще я ядеш! :)