36

Анонимен

преди 11 години

Моя въпрос за референдум е "Да изгоним ли от България всички промити симпатизанти на БКП".Сигурен съм, че ще се намерят 500 хил. свестни хора да се подпишат. Но няма как, и вие имате права и те се защитават от конституцията, затова такъв референдум не може да се проведе.

35

Анонимен

преди 11 години

Само аз ли не разбирам или..? Нали нямаме пари да строим АЕЦ? Даже и само половината да е наша?Или има пари ама тия от ГЕРБ нещо не искат?Цялата работа толкова намирисва.. Какво като има референдум щом няма средства?Народът ако го питаш на референдум ще поиска по 2 с-класи и 30 разгонени манекенки да му сервират голи пиеньето и салатата.Ама няма пари.Та въпростъ ми е защо някой политик не излезе с отчет за тоя АЕЦ.Какво имаме,какво трябва да се купи,колко ще струва?Колко пари има и колко трябват

34

СЦЕНАРИСТ

преди 11 години

Сценарий за нов български сериал 2012-2050г.:Догодина ГЕРБ губи катастрофално изборите. На власт идват БСП (заедно с ДПС евентуално).През следващите 4 години не се случва нищо по различно от случващото се последните 23 години... за съжаление :-(И отново предстоят избори - БСП тотално се опропастява през последната 1/2/3/4 година(и) от мандата, но в същият момент се появява нов спасител наложен от медиите и ПР агенциите (тип а ла Меглена Кунева / Царят (НДСВ) / Бойко Борисов (ГЕРБ) / И. Костов (СДС) ) - народът масово гласува за нея/него/тях.Той/Тя/те печелят изборите - народът ликува! През следващите години в България отново нищо ново по-различно от последните 100+ години не се случва или подобрява.Историята продължава така до безкрай или поне докато народът не се събуди ;-)Честито на всички българи :-)

33

ФАШИСТ

преди 11 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА лева резба ! Време е да се намали Н.С. на 65 ПАРАЗИТА !това наричам РЕФЕРЕНДУМ !!!

32

до 33

преди 11 години

Въпроса е променен на "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?". Не на нови блокове в съществуващата. Ти май така си щракаш по клавиатурата.

31

Анонимен

преди 11 години

*** референдумът е за АЕЦ Белене, а не по принцип!

30

Ангел

преди 11 години

ГЕРБ СЕ**АВА С НАРОДА НО НА ИЗБОРИТЕ НАРОДА ЩЕ СЕ ИЗГАВРИ С ГЕРБ.

29

anonimen

преди 11 години

VAPROSA E VNESEN KONKRETNO ZA AEC BELENE.6TO GO IZMESTVAT ZA KYV DASE TRO6AT TOGAVA PARI NA BABA VUNA ZA VALNATA LI DA PRAVIM REFERENDUM E GA TI GADOVETE

28

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ МАХНАХА "ГЕРБ" ОТ ПАРЛАМЕНТА !

27

Ангел

преди 11 години

ВСЕКИ ДЕН УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е ПАГУБЕН ЗА БЪЛГАРИЯ МРЪСНИ ПРОДАЖНИ ***,КУКЛИ НА КОНЦИ КАКВОТО КАЖЕ ТИКВАТА ТОВА Е ХОРА БЕЗ МИСЪЛ ,БЕЗ МНЕНИЕ И БЕЗГЛАСНИ БУКВИ.

26

Анонимен

преди 11 години

Тиквата е най-големия *** !АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОЛИЗАЧИ.

25

анонимен

преди 11 години

Самодържецът си каза думата. Какво са 500 000 подписа пред неговото мнение. Той си знае своето и до край ще прави каквото му скимне. Ама догодина ще гласувам за първи път от 11 години. И ще гласувам, не защото имам за кого, а поради простата причина, че злото ГЕРБ трябва да бъде изметено.

24

матриал

преди 11 години

Герберистите явно наистина мислят,че матреила е лош! Като махнат "Белене" ще излезе ,че народа е съгласен и те ще построят,нови блокове на "Козлодуй" ! Еми ще ме хванат за...(първо трябва да ми порасне обаче), аз искам Белене! И после да пратим да работят там сегашното правителство!

23

ред

преди 11 години

ГЕРБ ИЗЛЯЗОХА ПО-ГОЛЕМИ *** ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

22

R

преди 11 години

Престанете да ни занимавате с глупостите си за референдуми!Това ви е поредния номер,за отвличане на вниманието от ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ :БЕЗРАБОТИЦАГЛАДДАНЪЦИ ВЪРХУ ВСИЧКО,КОЕТО ВИ РОДЯТ ТЪПИТЕ ГЛАВИСЪЗДАВАТЕ ПРОБЛЕМИ ВЪВ ВСИЧКОыЗА КОЕТО СЕ СЕТИТЕПОДИГРАВАТЕ СЕ С ВСИЧКИ ПРОСЛОЙКИДАДОХТЕ СИ Г.ЗА НА АМЕРИКАНЦИТЕАМА НИЕ ДА ГО ОТНАСЯМЕАма нали сте наясно,че палачинката ще се обърне...и то по скоро,отколкото си мислите!

21

Въпрос,Zindorf ?

преди 11 години

Защо Австрия си построи атомна централа и после реши да не я пуска в действие ! Ние ли сме по умни !

20

Ангел

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

МАСОВО ГЛАСУВАНЕ АНТИГЕРБ,ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ,ВЪН *** ПРОДАЖНИЦИ ОГЪЗЕНИ КЪМ АМЕРИКА.

19

СЦЕНАРИСТ

преди 11 години

*** филмов сценарий:Догодина ГЕРБ губи катастрофално изборите. На власт идват БСП (заедно с ДПС евентуално).През следващите 4 години не се случва нищо по различно от случващото се последните 23 години.И отново предстоят избори - БСП тотално се опропастява през последната една година от мандата, но в същият момент се появява нов спасител наложен от медитте и ПР агенциите (тип а ла Меглена Кунева / Царят / Бойко Борисов ) - народът масово гласува за нея/него/тях - и историята продължава така до безкрай ;)Честито на всички българи :-)

18

Gost

преди 11 години

Sram me e,che glasuvah za tezi REZILI

17

Ангел

преди 11 години

НЕЗАБАВНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ГЕРБЕРСКАТА ИЗМЕЕЕЕЕТ