688

Радо

преди 11 години

Вярно е че в чубина хората взимат по големи заплати, но и разходите им са значително по-високи. Инфраструктурите им също са по-добри, но пък за сметка на това целия им живот, поведение и мислене са много по изкуствени и повърхостни. Хората са по-усмихнати, но и по-фалшиви. Истина е че у нас е пълно с простаци, но пък готините хора, са много по готини от тези в чувбина. Стига с тая чужбина! Страната ни е прекрасна! Дайте да се стегнем и да си я оправим! Младите можем :)Обичам България!

687

Анонимен

преди 11 години

Момчето е малко заблудено, но ще му простим защото това са мисли на родителите му.Има позитивна част от разсъжденията му защото най-правилния път за емиграция е през университета, след него ако си е избрал добра специалност ще си намери работа и то на добра заплата.Не е ли възможно това в България - програмисти, инженери, лекари вземат много добри заплати и в нашата държава. Тъпизми са твърденията, че американските лекари например били много богати - наистина с огромни заплати, но за сметка на това с огромни борчове за обучението си. Като теглиш чертата не знам какво остава.За другата част - интегрирани емигранти няма на практика. Като започнем от "идеалното" владеене на чужд език (ако не е започнало от детската градина винаги ще бъде с някакъв акцент), минем през имената, и достигнем до средата. Работя в една от най-големите компании на света и наистина контактите ми с останалите са само професионални, наистина има покани за боулинг и т.н. но на практика пак си се формират някакви групички и там. Лицемери, клюкари и интриганти има навсякъде.

686

Анонимен

преди 11 години

докато не стане минималната заплата поне 700 лв няма да се върна в България!

685

Завистлив

преди 11 години

Защо винаги най-умните и най-успелите са от Пловдив?Това момче има светло бъдеще и дано то да се реализира.Пожелавам му искрено успех,защото знам че не е сам, има още 2 милиона българи които са се спасили.

684

Pilot до Ястреб

преди 11 години

Не те знам Ястреб ли си или гарга,но ми писна от *** да пишат в БГ форуми. Отивай си в Анадола или си стой там където си и не се притеснявай , България е била и ще бъде винаги по доброто място за живеене !!! Доказателство за това е ,че такива като теб пишат тук !!!

683

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега 834, сега ще кажеш, че не си евреин :)). Ако излъжеш, всичките си пари да изгубиш. За всеки получен хонорар, три да изгубиш. Внимавай да не излъжеш.Ако продължиш да лъжеш същото да станеБългарската дума тежи много. Не е случайна :))

682

Анонимен

преди 11 години

Ястребе, вината е на Жак Калвин, дето изгонил евреите от Испания. И на турския султан, че ги приел. А после го убедили да вземе заеми от Синдреона. И се започнало едно меле. Насъскат турците срещу българите, после българи срещу турци. И те седят и си прибират кротко лихвите. Ако длъжника няма пари, посочват му кого да нападне. Или как да вдигне данъците.То почти същото прави и МВФ днес :))

681

DEMOCRATOS

преди 11 години

сицки турки да си ходят у дома в средна азиа...Само Гърция и Еллада трябва да има на Мпалканите..Само Византиа и Ромеос Республика могат да оправат славяните.

680

Спешно

преди 11 години

А бе този лунатик от село конспирация на който му се привиждат евреи защо няма кой да му помогне. Диагнозата е тежка-16 годишен, свръх доза от селски клюки в хоримака.

679

разбира се 826

преди 11 години

Най-голямата цел на дявола е да убеди всички, че не съществува. Тогава съвсем необезпокояван ще си върши всичките дяволии и мизерии.И никой няма да му потърси сметка, защото е убедил всички, че не съществува.За това няма ХАРП и снимки на антените няма, самолетни дири няма, нищо, че всеки ден ги наблюдаваме. Всички евреи са честни и почтени. А ФЕД е държавната банка на САЩ. И не е вярно, че САЩ им дължи само 6 трлн долара. Да продължаваме ли ...

678

MIR DA IMA

преди 11 години

KOLKOTO PATI VLIAZA V TOIA FORUM TOLKOVA PATI se 4uvstvam izmejdu nashi xexxeexee tuka se izpitvat razli4ni 4uvstva moje bi zatova vlizam 4esto tuk LEKA VE4ER na Vsi4ki komentirashti bez Zna4enie dali sa Balgari,Turtsi,ili Evreiii xexexeeeee s tia poslednite me izbiva na smiax

677

до 828

преди 11 години

А аз съм лимонено-жълто канарче.Я си прочети написаното и тогава ще говорим :)).То ясно, че Израел ти е скъп. Но си стойте там.Просто никой, никъде не ви иска. Очевидно е защо.

676

хаха

преди 11 години

техничарчето е на смяна от еврейската пропаганда. Един човек, а колко минуси нацвъка :)).Между другото, не го правиш за първи път :)).Но си стандартно *** евреин и не се усещаш какви гафове правиш.

675

до 824

преди 11 години

Нещо се изчерпа в лъжите и взе да си пействаш стари коментари.В САЩ е важно кои са господарите. Това са евреите от ФЕД. Другите 74% гои са просто финансови роби. С малко финансова аристокрация, за да няма бунтове.То и че колите ползват бензин е клише всеки ден се повтаря, ама е истина.Същото е и за евреите.Не случайно по цял свят са ви гонили и избивали.

674

Анонимен

преди 11 години

За всичко са виновни китайците, откакто почнаха да правят компютри за 100 $ всякакви *** почнаха да ръсят своите малоумия :)))еврейски конспирации, ХАРПаджии, самолетни дири :)))абе лудница :))))))

673

не 821

преди 11 години

Не ми стана ясно защо трябва да е турска пропаганда. Вярно турците ви изритаха от Турция и сега сте им бесни. Постоянно се опитвате да ги скарате със съседите им. Ако искаш да изредя как се опитвате да правите.И защо тогава се опитвате да се намърдате в България. Ето и ти, нискоразреден еврейски пропагандатор, какво търсиш майка си тук. След като нямате интереси.На думи логика няма, ама делата ви грозни са съвсем противоположни.

672

Ясно е

преди 11 години

Изглежда Ал Каида е похарчила доста пари за подаръци компютри и всички забрадени в родопските села и североизточна България имат по един. Иначе няма как да се обясни това хулене срещу САЩ,Нато и Европа. От друга страна България е пълна с неграмотни безработни пичлемета които слушат клюки по селските кръчми и после ги повтарят по форумите. Едни и същи ненормални клишета се въртят-Америка-евреи.Ако тези папагали решат да използват интернет да се образоват малко, а не само за плюене ще открият че в САЩ населението е 78.4 Христиани,1.7 Евреи и други религии.

671

до 815

преди 11 години

Наблюдателю от далечен Израел. Кофти е да ви осветят, не може да си правите каквото искате.И не са далеч. Атентата в Бургас беше съвсем близко. Убивайки собствените си граждани, убиха един Българин. За живота му дадоха 1500 евра!Това са реалностите. Опитват се да изкупуват земи и имоти. Това става днес и у нас.Болшинството финансови и приватизационни измами стават точно по еврейски канали. От това губим ние.На евреите ще се каже стига, когато се изнесат от България и влиянието им тук се нули

670

Анонимен

преди 11 години

Ами че то е повече от ясно че всички пишещи против евреите са "маслимс"

669

до 813

преди 11 години

Благодаря за проявения интерес. Много малко е написано.Ако искаш да имаш повече инфо, потърси в гугъл: Какво са направили евреите за България. Ще разбереш много неща. Въпросът е, защо са били покрити.Ясно се вижда линията и намеренията им. И от други източници.Българската земя е инфектирана от тях още от 13 век. На тях дължим турското робство. Ще се изненадаш, колко паши са били евреи и какъв геноцид са ни налагали 5 века.Дошло е времето, всеки да заеме полагаемото му се място.