13

до 13

преди 11 години

Сидеров?! Ти нормален ли си ?

12

кривоустия

преди 11 години

аз казах и нищо не казах.само дърдоря и нищо не казвам,както и не правя.иначе за евро пари устата ми смърди

11

цецо

преди 11 години

а при тебе ще цъфне и върже, комунистка червена

10

Гошо Тъпото

преди 11 години

В Кривунделово чакаме с...нетърпение икономическата програма на Кунева.Ако ни управи всичките за по...малко от 600 дни,ще чакам...ред;щото царя не...успя.

9

дото

преди 11 години

Кунева,това за безработицата,го знаем и ние,не сме толкова ***.Кажи ти какво направи за българите,да като лапаше евро пари.Маи си направи партийка на кречеталата.

8

Анонимен

преди 11 години

УФ ПА ЛИ ТЪЯ БЕ ?!?!?!?!

7

познай кой

преди 11 години

Това вече го разбрахме, дайте нещо ново за г-жа Кунева.

6

ИСТИНАТА

преди 11 години

Добре де.....и да кажем 4е това което дъв4е тая па4авра е вярно.....е и??? Как тя предлага да оправи нещата??? Хайде стига с тоя евтин пиар......хората не са слепи и го виждат.....мерки мерки и план са необходими за да се оправи това! Тя само едно знае и едно бае.....да каже как мисли да го оправи, да предложи реалисти4ен план и мерки и тогава може някоой и да и повярва....и на4е за сега приказките и са кухи брътвежи за пред слепи старци и *** или бавноразвиващи се.

5

Митрев

преди 11 години

За 3 години 286 000 загубени работни места, а ако бяха червените *** на власт в тая 5 годишна криза сигурно поне 1 милион работни места щяха да изчезнат, а българина щеще да стои АЕЦ Белене !!! МАМА ИМ ЧЕРВЕНА ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТ И СЕГА КОГАТО БАВНО СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БАЛАНСА ТЕ ОТНОВО МАЖАТ ОЧИТЕ НА ПРОСТИТЕ И НАИВНИ БЪЛГАРИ !!!!! НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ДОЛНИ МАНИПУЛАЦИИ НА КУНЕВА и СТАНИШЕВ !!!

4

Анонимен

преди 11 години

червена кукувица дето снася яйца в сини гнезда

3

shkabo

преди 11 години

Ти и Станишката сте царе в говоренето на кво ли не, само и само да докопате властта. И най-*** е, че още има разни шизофреници, които ви вярват ....

2

ами

преди 11 години

Нагла и долна ***!!!

1

sviro

преди 11 години

Червена ***.