123

Анонимен

преди 11 години

Другия ***, който уби състудентката си Радостина през 2009, получи доживотен затвор и на втора инстация. Тея двамцата ги чака същото.

122

Анонимен

преди 11 години

Изверги. Дано гният на най-черното място,което всеки от нас може да си представи!!!

121

Анонимен

преди 11 години

Господи, това не са хора, това е сценарий за някой филм на ужасите. Как може да съществуват такива *** !

120

Николов

преди 11 години

Господ да ми прости, но изведнъж ми се прииска да убия тези двама *** - лелята и наркоманът-***!

119

Анонимен

преди 11 години

Струва ми че вземахме да грачим като папагали едно и също. Струва ми се че има едно натрупване на омраза и в този конфлик. Не се знае как е стигнато до това решение на лелята. В никакъв случай не оправдавам подобно деяние, но дайте да дискотираме защо стават подобни неща все по често и по често. Тези които са живели по времето на Тодор Живков знаят, че ако тази случка се бе разиграла в същия вид виновните щяха да бъдат наказани както подобава и на мига, но също знаем че подобни неща не се случваха. Въпроса е защо???

118

Анонимен

преди 11 години

СМЪРТ за изчадията...

117

Темерут

преди 11 години

Е, тва е... 20 години за зверското убийството на 21 годишна млада жена, при това роднина... Няма такова законодателство никъде... Тези са за пребиване с камъни, и двамата... винаги съм бил против такива зверски наказания, но в случая, просто няма достатъчно адекватно наказание за тези...

116

pamella

преди 11 години

Какви 20 години за такова зверско убийство,ами че момчето ще излезе на 40 и кой от къде е,не е ясно и дали ще стои и 20 ,тъй като има и намаляване на присъди за добро поведение и т.н. не знам дали е в сила и за убийство обаче.Какъв човек трябва да си да го направиш,звяр малко е да се каже!

115

бай Петко

преди 11 години

Н И К А К В А М И Л О С Т !!! и никакво споразумение със съд и прокуратура! Ако имаше смъртна присъда ДА. Веднага доживотна присъда без право на замянка. Да им изгният кокалите на тези ***! ПОТРЕСЕН съм !!!

114

Ina

преди 11 години

Do Gmai zlobee6,a?! I ti ne si po-razli4en ot toq *** deto tr da umre! Psuvnite si gi zapazi! Az ot takiva maloumni plazmodii, kato teb nqma kak da se zasegna!

113

Анонимен

преди 11 години

Познавам майката и момичето Женя. Това са много кротки и възпитани хора. Майката се грижеше за детето си като писано яйце, заради загубата на предишно дете. Жалко за момичето толкова добро, кротко и не подозиращо, че живее в една къща с леля, която е била демон. Моите съболезнования на семейството. Поклон пред паметта на това скромно дете.

112

Анонимен

преди 11 години

селска алчностсамо де чудя, как тази овца се е мислила, че ще остане неразкрита

111

Анонимен

преди 11 години

Никакъв затвор! Доживотна каторга и за двамата убийци. Няма да храня убийци с моите данъци.

110

Анонимен

преди 11 години

и какво ще стане ако всеки може да си купи оръжие?нормалните хора не искат да притежават оръжие.

109

Справедлив съд !?

преди 11 години

Смъртно наказание е малко за това.Мъчителен труд до последен дъх за поръчителя и за извършителя.

108

Анонимен

преди 11 години

Предлагам съд на място - бащата на убитото невинно момиче да затрие лелята независимо дали му е сестра или балдъза. Това алчно същество не трябва да мърси земята. Простете, че съм крайна, но преди всичко съм майка и не мога да проумея как една жена, която също е майка е способна на на такава жестока постъпка.

107

гюбрето

преди 11 години

Против съм смъртната присъда в случая...Само ще се отърве лесно...До живот без право на помилване, да лежи сега 50-60 години...

106

Николов

преди 11 години

#117 Според мен е краино време да се качът в някъв саит всички дела и приключени и не за да се вижда какво става в съда.Нали уж всичко е прозрачно.

105

Мика

преди 11 години

Заподозрените да хващат Марин Марковси.

104

До 114

преди 11 години

Вече и аз съм ЗА смъртното наказание.