24

Кажете истината бе

преди 11 години

От това което прочетох,разбрах че тоя "икономист" не е казал нищо съществено по темата.А бе толкова ли нямаме кадърни икономисти да излязат и да кажат Белене трябва да продължи да се строи сега,защото така и така,или да кажат сега е по добре да не се правят разходи,защото така и така.Защо един чисто икономически въпрос се политизира вече половин година.

23

морски

преди 11 години

Русия каза цената за това че слугуваме на американски интереси.И това е само началото.Да ни е честито правителството на ГЕРБ че ни зароби с 2 млрд.лева!!!

22

RED

преди 11 години

А.ТАСЕВАко се реализира този проект, при който американски инвеститор - американски пенсионен фонд със заявен интерес, ще откупи проекта АЕЦ "Белене", то той ще откупи също и правото на строеж, както и лиценза, ще заплати и досегашните разходи на НЕК, които възлизат на около 700 млн. евро.Едновременно с това ще изкупи оборудването, двата "ядрени острова" от Русия и ако това се случи предизборно, мисля, че всички ще спечелят, заяви днес енергийният експерт проф. Атанас Тасев за БГНЕС.Според него американските предприемачи са тук, в България, от 6 или 7 месеца. Инвеститорският интерес от тях е бил заявен още преди окончателното решение на правителството да спре проекта АЕЦ "Белене", припомни Тасев, който е финансов анализатор в много от преговорите между различни газови компании, вкл. между "Булгаргаз" и "Газпром", участвал е в изготвянето на анализи за АЕЦ "Белене" и ТЕЦ "Марица-изток".

21

RED

преди 11 години

ОВЧАРОВПроектът за АЕЦ Белене ще се възобнови след няколко месеца, обяви в студиото на LiveMedia депутатът от БСП и екс енергиен министър Румен Овчаров. Той допълни, че изграждането на централата ще бъде реализирано от руски компании, а българската държава ще поеме рисковете. Ще имаме Белене, но друг ще печели, увери Овчаров. Аз просто съм лошият вестоносец, отговори на всички обвинения спрямо него Румен Овчаров, като подчерта, че всичко, което е казал се случва рано или късно.

20

Анонимен

преди 11 години

Аман от икономисти и професори. Тоя явно не е никакъв специалист и е пропагандатор, който не е в час. Няма ли да се ограмотите малко пък тогава да приказвате. По демонтиране то има твърд договор м/у НЕК и Атомстройекспорт и сумата не е надвишена. Има останали пари, за това прокуратурата излиза с изказвания че няма нарушения. Нарушенията няма да ги открият щото не ги търсят. Иска от един милиард ще скочи в процеса на делото до два милиарда, защото това е сумата. И да си приказваме фактите говорят

19

Анонимен

преди 11 години

10 реда статия, в която всяко следващо изречение противоречи на предходящото.

18

морски

преди 11 години

Да на АЕЦ ,,Белене''.Цял свят ги строи-САЩ ще строят 18 нови АЕЦ,Англия-6 нови,Франция,Турция,Китай всички те са по-глупави от нас ли?Не,просто ние слугуваме на ЕС и САЩ.

17

ДО 13

преди 11 години

ТИ ПОГЛЕДНА ЛИ ОТКОГА ТИ Е ГУГЪЛ МАПА ? АЗ ПЪК ТИ КАЗВАМ, ЧЕ СЕ СТРОИ .

16

RED

преди 11 години

ПРОФ.АТАНАС ТАСЕВ В ИНТЕРВЮ КАЗВА ЧЕ СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЗАКУПЕН АЕЦ БЕЛЕНЕ ОТ АМЕРИКАНСКИ ПЕНСИОНЕН ФОНД КОИТО 7 МЕСЕЦА Е В БЪЛГАРИЯ.ПОЧТИ СЪЩОТО КАЗА И ОВЧАРОВ ЧЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЕКТА ЩЕ СЕ ВЪЗОБНОВИ НО НЯМА ДА Е БЪЛГАРСКИ

15

Анонимен

преди 11 години

Няма Българска държавна фирма която да просъществува в условията на свободен пазар. Същото се случи и с бдж, кремиковци и т.н.Същото щеше да се е сличуло и с ЕРП тата лукоил и т.н.

14

Анонимен

преди 11 години

До REDНямам никакво намерение нещо да плащам.Ти ако искаш-влагай си надника там.Плащай 100 години.

13

RED

преди 11 години

ХЕМ ЩЕ ПЛАЩАМЕ,ХЕМ НЯМА ДА Я ИМАМЕ ТИПИЧНО *** БЪЛГАРСКА РАБОТА

12

Анонимен

преди 11 години

До ДО 3"И ТИ СИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ ! ТЯ ВЕЧЕ СЕ СТРОИ !"Ми не се строи,Google map това показва...Нещо да кажеш?

11

ДО 3

преди 11 години

ПЪРВАТА АЕЦ АКУЮ НА СРЕДИЗЕМНОМОРСКИЯ БРЯГ ДО МЕРСИН СЕ СТРОИ ОТ АТОМСТРОЙЕКСПОРТ С 4 БЛОКА И ДО 7 ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ, ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ПОДПИСВА ЗА ВТОРА АЕЦ С ОЩЕ 4 БЛОКА НА БРЕГА НА ЧЕРНО МОРЕ. ЗАЩО ЛЪЖЕШ, НЕ ТЕ ЗНАМ !

10

ne na Belene

преди 11 години

Ne na DS i BKP

9

Анонимен

преди 11 години

Всички знаят и разбират от всичко,ето там ни е проблема!И за коментиращите важи това!

8

drugarkata Prumova

преди 11 години

Kvo misli za Belene drugarkata Prumova-Kuneva,deto akopa Kozlodui

7

Анонимен

преди 11 години

Без Белене ама след 10-ина годинки с кво ще правим ток?Със слънчеви батерийки?Със ветрогенератори?Та мощността на тия съоражения е смешна струват много пари и грубо казано всеки 20 години има нужда от нови.Можем с газови централи,но тогава ставаме ужасно зависими от това кой"врътка кранчето" и откъде минава тръбата.Спомнете си Украйна,Русия и ЕС преди време какъв спор имаха.На руснаците не им пука-няма да спре техният ток нито ще мръзнат зимата.Е тия рапони на снимката ли после ще духат перката?

6

ne na belene

преди 11 години

Belene e nai golqmata komunisti4eska idiotstina,naistina

5

ДО 3

преди 11 години

И ТИ СИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ ! ТЯ ВЕЧЕ СЕ СТРОИ !