6

Анонимен

преди 11 години

До всички които плюят за задължителните фарове:От 18 години съм професионален шофьор и имам истински милиони км. зад гърбът си. Когато се кара по път с "шарена сянка" или при силно слънце с мараня не можеш да видиш автомобил ако не е включил къси светлини! Всички производители вкарват в момента day lights не от това че колата изглежда красива а от нужда! Дори и на ТИРовете вече монтират! А това че из Европа не е задължително на всякъде - ХОРА ОНИЯ ИМАТ ПЪТИЩА!

5

RIP Mr.Peev

преди 11 години

Айде спестявайте си "дълбокомислените" размишления какъв е българина, че сте трагично затъпели... Навсякъде в света има бързи коли, нахални шофьори и "комплексари и егоцентрици"... навсякъде има катастрофи. "Акостиращи" в дерета и дървета, ще има докато не се махнат дърветата около главни пътища, които от години са с ограничения под 100км или не се направят магистрали като хората... Така, че спрете да си пускате тъпите банални коментари за манталитета на българския шофьор ;))

4

IND

преди 11 години

Ненормалник - Шевролета е за прави отсечки, не по завоите, защото е със задно предаване, а ама тоя явно се е помислил за Бог...

3

Анонимен

преди 11 години

Е,Бог да го прости!Днес престана да бъде от ония,БОГОИЗБРАНИТЕ!И добре,че няма невинни убити.Убити,да,не пострадали...щото смятай от пораженията на картинката с каква скорост се е движело това торпедо...

2

Коментар?

преди 11 години

Какъв коментар. Българите не са европейци, те са комплексари, егоцентрици. Видят ли по-право шосе, тръгват да се състезават, изпревариш ли го - все едно си му бръкнал в .... Форсира силно колата, мотоциклета, дъни радиото с чалга - само и само да го видят, да се изпъчи, защото иначе е низкочел *** и в живота никой не би му обърнал внимание. Ето това е сегашният българин на пътя /в мнозинството си/ и затова всеки ден някой акостира в дере, стълб, дърво и т.н.

1

IND

преди 11 години

Да бе - тоя точно защото е бил със запалени фдарове и затова е фръкнал с над 120 в дерето...