59

Дедо Цецо

преди 11 години

Пожарнит автомобили стояха 2 месеца в двора на Пътно-строителна техника за да може да ги подари на празника.Пожарникаро-милиционерска работа.

58

Шофирал от новите Ив

преди 11 години

Хубаво е че най-после след 4 г. чакане дойдоха така рекламираните и от сегашната и от предишната власт(blitz.bg/news/article/10804) 42 пожарни коли. Жалко е в случая че новите са пълни *** и са много по зле от първата пратка 40 Рена дето ги купиха при тройната коалиция по програмата с Гърция. За разлика от Рената които бяха пълно модерно оборудване новите идват без никакво оборудване и затова няма да влязат скоро на дежурство. Така че колеги разчитайте си на старата техника.

57

Ясно

преди 11 години

личи колко не си не само бивш пожарникар,но и от тази материя не разбираш.

56

Анонимен

преди 11 години

Болните мозъци на спинозните комунисти вече са се полуразложили, както и стогодишната им крадлива старица БСП! Тия вече са дали фира, само където простеят по форумите, но какво да ги правиш - прости и болни комененца!

55

до 66

преди 11 години

той и Станишев с наши пари разполагаше,но вместо да купува нещо,което е нужно на хората,той и неговата шайка негодници ги окрадоха.Когато фактите говорят и боговете мълчат,но това явно не важи за *** комунисти...всъщност тези айдуци нямат нищо общо и с комунизма,дори и в това не са истински-пълно менте

54

Попоф

преди 11 години

Честит празник огнеборци !Много ви моля , вземете си го обратно тоя, за премиер не става !даже е най-лъжливия и некадърен от всички досега !

53

ОБЕКТИВЕН

преди 11 години

Хора, защо на всичко трябва да гледаме с недоверие. Та такъв е,онакъв е. Ама за 20 години преход една пожарна не са купили. Ама малко били,трябвало още. Еми да трябват много. Ама трябват и пари .Нека да спрем да плюем само. Нека да бъдем малко обективни. С майката -шайката нищо не става. Факт, че нещо се парви и не трябва да го оспорваме.Забравихме за спрените еврофондове,за разпределянето на порциите от Станишев,Доган и Симеон.Да бъдем реалисти,поне мъничко. Тук не става дума за партии.

52

Анонимен

преди 11 години

простите пишат коментари под 65! Няма комунисти освен тези от БСП и ГРЕБ, хората не са даволни и от едните и от другите КОМУНИСТИ....ГЛАМЧО 65

51

До 61

преди 11 години

Проверих колко струва. Напиши "fire truck price". Ще видиш че струват много повече от 300 хиляди лева. Производството на пожарни коли едва ли е масово. Това изключение за производителя на камиони. Така че нормално е да струва повече.

50

1

преди 11 години

Предполагам , че всичко е въпрос на договаряне , но нов противопожарен автомобил може да достигне и 500000 евро /зависи от оборудване и екстри/.

49

Анонимен

преди 11 години

Лошо няма, пожарната си имаше нужда от нови машини, и от поне два самолета има нужда. Борисов докато си прави PR обаче да не забравя, че техниката е закупена с НАШИТЕ пари!

48

Анонимен

преди 11 години

евала...евала...как сега да не го НЕпреизберем...идеално си му отива старото работно място, само трябва да метне работното облекло

47

Dan

преди 11 години

Такаа, Борисов много говорел- да говори, да не би да очаквате Станишев да го похвали за нещо!?Борисов бил без нужният ценз за премиер , а Станишев имал завършен Московски университет и Британски такъв /не го помня точно/ - да така е, но след като човек прочел една книга през живота си вземе властта от този с многото престижни университети какъв е извода? -Станишев е некадърник -НЕ!СТАНИШЕВ Е ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК...С ЦЕНЗ!!! Сега тези дето казваха "Б.Б. ще управлява най-много година" къде са?????

46

бивш пожарникар до 5

преди 11 години

Няма нужда да си специалист, а да поровиш в нета. Има производители от Испания, Сащ, Германия и къде ли не. Първо, че за такива поръчки се прави търг, второ цените за такова количество търпят ПОНЕ 20% отстъпка. Една пожарна кола няма кой знае какво специално оборудване, че да струва 326 000 лв. Цените са двойно завишени, поне.

45

До 51

преди 11 години

Това са камиони със специално оборудване! Къде си видял камион за 70-80 хиляди? И отделно те не са втора ръка и са нови. Нямам представа колко струва оборудването, но според мен цената е приемлива. Не съм от ГЕРБ, но на черното бяло не казвам. Добре е че са обновили гаража.

44

Anonymus

преди 11 години

Eh, diado Boiko - pak iskash da se napravish na mlado momche.Ama edno e da pravish bebeta na Kalinkite ot zemedelieto ili da ritash topkata v niakakvi izmisleni futbolni machove, a savsem drugo da gasish darzavnite pozari. Nai-dobroto za teb dnes be da vzemesh samoleta s tvoia priatel amerikanskia poslanik i kato nego da abdikirash ottuk. Pomni - ne go li napravish sega - utre veche shte e kasno, narodat sam i to s kamani shte te izgoni.

43

Алекс

преди 11 години

Това е най подходящата професия за Борисов-шофьор на пожарен автомобил.За това е учил човека.Видя се,че друго неможе да работи.

42

123

преди 11 години

ха така всеки да заботи от каквото разбира

41

КПСС - БКП

преди 11 години

Наистина започвам да си припомням далечната 1988 година, че и преди това. Ето още едно страхотно заглавие в медиите от днес: "Десислава Атанасова: Привличането на чужди специалисти в България е изключително полезно" - каква мъдра мисъл, какъв взор в бъдещето. Трябва да го избачкат на плакат пред Пирогов и това да бъде новото му мото.

40

Анонимен

преди 11 години

7 млн евро по 1.96 лв = 13 720 00 лв, делено на 42 автомобила = 326 666 лв на пожарен автомобил. Средната цена на автомобил среден клас върви около 70-80 хиляди евро, или 150 000 лв. Айде сега прости *** народе кажи, къде отива разликата