31

Анонимен

преди 11 години

за 22Ти ли ще унищожиш Исляма, бе *** долно?Най-бързо разрастващата се религия в света!Всеки 5ти е мюсюлманин, ай стига с глупости.Ще унищожиш Мекка и Медина, ама после няма къде да идеш да живееш, освен на Луната.муаххххааааххххахахахАман от *** атеисти!Ходи си пий хапчетата и се лекувай, докато е време.Скоро и ти ще пееш на арабски като мюезините в Мекка, вярвай ми!

30

Анонимен

преди 11 години

трябва да съборим джамийте трябва от някаде да се почне стига с това робство . смърт за исляма смърт за *** .

29

Анонимен

преди 11 години

И американската политика е цинична, но народите по света никой не ги пита, нали дърта кранто?

28

Анонимен

преди 11 години

сега ако трябва още 10 години да воюват да си върнат доверието отиде коня у ряхата по добре да ги почват с атомните бомби то се е видяло ,че от арабин нищо не става а сега и Америка са лошите

27

Анонимен

преди 11 години

Неможе НАСИЛСТВЕНО не-мюсюлмани да бъдат НАСИЛВАНИ да слушат религиозни послания!! Това е грубо погазване на човешките права. Целта е да заведем дела за погазване на човешките права на не-мюсулманите. Двете религии не може да се съпоставят, и камбанения звън не прожектира религиозни послания! СЪС ПРИСЪСТВИЕ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ !

26

Анонимен

преди 11 години

Щом евреин усети че играеш срещу интереса му или нещо не му излиза сметката му или еи така за забава веднага ще ти закопчи кама в гърба...американците да очакват същото...Просто такава си им е културатаАз лично това го знам от опит.

25

Анонимен

преди 11 години

илмът (много силно казано) Innocence of Muslims е платен от няколко богати израелци ""(голяма набутация),продуцент му е някакъв копт Базилиск или нещо подобно,актьорите са леко поизмамени и позаблудени какво точно играят на кастингаабсолютна шитня, ама чак да избиваш хора заради тоя треторазряден филм, моля ви се!""-----Щом евреин усети че играеш срещу интереса му веднага ще ти закопчи кама в гърба...американците да очакват същото...Аз това го знам от опит.

24

Спонги

преди 11 години

До мадам УАУДемокрацията е измислена от нашите южни съседи. Власт на народа. Какъвто народа, такава и демокрацията. Както е и у нас. Народът си избра един който прилича на него и резултатът е налице. Ако си внесем по-умен народ, може и да се сменят нещата.

23

Анонимен

преди 11 години

паднаха ви картите демократични *** , 3та световна война ,вече никой ви няма доверие .

22

Анонимен

преди 11 години

смърт за исляма за да има хляб , няма пари има ресурси, те ползват повече ресурси от нас а са в постиня как така?

21

мадам УАУ

преди 11 години

Ама тя не дойде ли демокрацията в Северна Африка?Или може би бъркам някъде?

20

Анонимен

преди 11 години

искам да кажа на всички платени драскачи тук, дето плюят америка, че ние с американците ще се разберем но с онези диваци няма как. слагат ти ножа на гърлото и те питат ти мюсюлманин ли си и ако отговорта е не си дотам. това са фактите. с тези *** да си толерантен е все едно да си *** защото за тях тези понятия нямат смисъл

19

Анонимен

преди 11 години

Амерунгелите продават грешния софтуер на грешния хардуер..."демокрация" + "арабели" не върват много добре, все едно гей мъж женен за ислямистка...просто не върви. Хареса ми че тая е казала "...да очерни една велика религия и да провокира ярост"Само онзи *** Ромни да не идва на власт, че товага ще очакваме 3та световна...коалиция на *** с пищов в гащите срещу целия свят.

18

Анонимен

преди 11 години

и незабравяйте ,че заради исляма забравихте ,че България имаше малко *** , гледате исляма а *** и араби се раждат по света и ядът нашият хляб , смърт за исляма за да има хляб за другите хора .

17

Анонимен

преди 11 години

много ми е интересно как ще отиде в турция или някоя арабска страна дъртата фръцла.

16

Анонимен

преди 11 години

трябва да унищожим исляма трябва да унищожим мека трябва да унущожим медина . смърт за исляма .

15

Ъц

преди 11 години

Индивиди като баба Килъри, превърнаха демокрацията в *** дума!

14

Samo minavam

преди 11 години

Дъртата вещица,ако имаше малко ум в кухата леика на раменете си,щеше да иска съвети от Бил Клинтън.Брилянтен дипломат и демагог.

13

Анонимен

преди 11 години

абе америкаци що си губите времето да им помагате на тези *** оставетиги те сами ще се избият я виж сега колко години ще се избиват в сирия. от тове племе никои не е видял добро и няма да види. а като им свърши и петрола ще ги видим тези *** какво ще правят

12

българин

преди 11 години

Писна ми от мюсюлманската гмеж.Нека си кажем открито-в какво превръща исляма човек?В ***.Никъде по света от никоя друга религиозна общност не съществува подобно поведение.И какво като някакъв филм е с хумористична окраска на религиозна основа?Но за *** мюсюлмани това е повод за убийства на друговерци.И тъй като познавам МНОГО ДОБРЕ КОРАНА,В НЕГО ИЗРИЧНО ПИШЕ ДА СЕ УБИВАТ ДРУГОВЕРЦИТЕ.И всички ние не смеем да кажем открито,че проблемът се корени в същността на исляма като религия.