41

Браво, Бокич !

преди 11 години

Бокича вече става смешен с тези ПР акцийки... ама само пред умните хора, а те са 10-15 процента в БГ-то :) Хвали си се сам и после плаща да му пускат стенограмите :) Леко, невинно си помпа рейтинга и *** му се радват :) Голям тарикат излезе Бокича, няма спор. Най-печения БГ мафиот на прехода !

40

Анонимен

преди 11 години

Чудно с последните им "инженерни предизвикателства" за 20 млн. лв. километъра за колко "пътища" ще им стигнат 80 млн. лв.

39

До 56

преди 11 години

Ако го чака съдбата на Стамболов...................

38

ББ

преди 11 години

До До 41така е ологофрен си няма смисъл да ти се обеснява, че няма да разбреше

37

До 47

преди 11 години

А кой е казал,че в България има големи находища?Ако има,явно някой тайно ги разработва и продава на черно нефт и газ.Голем смех.

36

Анонимен

преди 11 години

Щетите нанесени от ГЕРБ на българската икономика са поне 10 милиарда евро загуби - източване на 5 милиарда от резерва на БНБ, ликвидацията на АЕЦ Белене, фалитите на Кремиковци и БДЖ, рекордна хиперинфлация на горивата и тока, рекордна безработица и мизерия и т.н.

35

666

преди 11 години

ПО ПРОСТИ ,АЛЧНИ И ЗАВИСИМИ ХОРА НЕ Е ИМАЛО В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПАДАНЕТО ИМ ПО ТУРСКО РОБСТВО.МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ И КРАДЦИ,САМО СМЪРТ ЗАСЛУЖАВАТЕ

34

българин

преди 11 години

БРАВО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА УПРАВЛЕНИЕТО ДА НАПУСКА !

33

До 41

преди 11 години

Понеже явно съм ***,моля обясни за каква работа става въпрос - свършена от Борисов де.

32

2012

преди 11 години

Кокалите на Бате Боци ще бъдат вградени в темелите на някое училище,салонче за бодибилдинг или магистралка до някой негов имот.

31

heh

преди 11 години

До optimistТи си ***, драги! Ако поне малко разбираше от икономика, ако можеше да свалиш милиционерските си очила и да се огледаш, щеше да видиш, че по-зле Б-я не е управлявана никога. Дори от престъпната червена ***... Последиците от това управление ще тегнат над нас поне десетилетие. Ако цедката ти задържа нещо, запомни тези думи...

30

До 9

преди 11 години

Да ти обесня тъпчо 7ми блок на Козлодуй е евтин е реализируем. А АЕЦ Белене е една лапаница....

29

6 6 6

преди 11 години

какво компании са дошли бе Тъпанат с ***,омв,тотал и репсол,да не би да направят заводи .ще им харижете находища на петрол и газ и ще замажете очите на хората с 40 милиона евро.после ще ви продадат 10% от добиваното на малко по ниска цена ,а останалото ще ви го продадат на световни цени .И от къде,ОТ НАХОДИЩА НАМИРАЩИ СЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.КАТО НЯМАШ ТЕХНОЛОГИЯ ДА ГИ ДО БИЕШ ПО ДОБРЕ ГИ ОСТАВИ.ПОСЛЕ НАПРАВИ СИ САМ ТЕХНОЛОГИЯТА И СИ ГИ ДОБИВАЙ САМ.Сега какво само ти ще си прибереш комисионата

28

kukoto

преди 11 години

Едно нещо не мога да простя на тройната коалиция. Те направиха възможно да се "наденем" на този необразован и арогантен мутрафон.

27

онбашията

преди 11 години

Мачкай боко раята, тя това заслужава

26

optimist

преди 11 години

до 31 - Ама разбира се! Аз не мога да разбера какъв *** трябва да си, за да отречеш, че Борисов е далеч по-добър управленец от Станишев, Костов, и т.н. *** бил, пожарникар бил, мутра бил... ***, ама за 3 г. свърши 10 пъти повече работа от всички останали. А Съсела с дипломата за дизайн на униформи и Костов - политикономиста, освен че се нагушиха с народни и европейски пари какво свършиха?!

25

Анонимен

преди 11 години

"По плодовете ще ги познаете". След като народа продължава да обеднява, безработицата расте дори през летния сезон. Държавата остава без лекари. Процента на учителите под 29 години е 1%. Какво да говорим повече?! Магистралите не са политика. Политика е да можеш да прогнозираш какво ще се случи през следващите 5-10 години и да можеш да реагираш на това. ГЕРБ за три години не можаха да се ориентират в обстановката и да реагират адекватно на събитията в страната. Бяха като фурнаджийска лопата.

24

Рудолф Хес

преди 11 години

Във тия спортни зали ще гледаш конкурси по кючек след някоя друга година. Българчетата ще си говорят на български само във къщи и то не във България, а децата им и български няма да знаят. Имам десетки примери пред очите си.

23

Анонимен

преди 11 години

До МАЗЕН КУМУНИСТака и не разбрахте празни глави, че без инфраструктура Държава няма. Ама като сте *** откъде идват парите за пътищата????

22

fen

преди 11 години

Точно на американците трябва да им се радваме. Ако искаме проблеми с Козлодуй те са точните хора да ни ги докарат.